ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ... ΚΗΔΕΙΑ ΣΤΟΝ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟ ΤΥΠΟ Τύπος Ρουμανίας: «Mundial από την τηλεόραση...»

«Κηδεία» θυμίζουν τα πρωτοσέλιδα του Ρουμάνικου Τύπου μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής τους ομάδας από την Ελλάδα.
Οι ιστοσελίδες της χώρας κάνουν λόγο για Mundial που «θα δούμε από τις τηλεοράσεις μας», ενώ στέκονται σε μία ακόμη αποτυχία της Εθνικής τους να προκριθεί σε μεγάλη διοργάνωση.

ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ Στην Βραζιλία Γκάνα και Αλγερία (vds)

Γκάνα, Αλγερία, Νιγηρία, Ακτή Ελεφαντοστού και Καμερούν, είναι οι πέντε ομάδες που θα εκπροσωπήσουν την ήπειρο της Αφρικής στο επικείμενο Mundial της Βραζιλίας.

Η... αναμενόμενη Γκάνα

Όπως αναμενόταν, η Γκάνα εξασφάλισε το τέταρτο εισιτήριο από τα μπαράζ της ζώνης της Αφρικής για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014.

ΚΡΟΑΤΙΑ - ΙΣΛΑΝΔΙΑ 2-0 Η Κροατία, με Πράνιτς, πάει στο Ρίο! (vds)

Με τον Ντάνιελ Πράνιτς βασικό και τον Γκόρντον Σίλντενφελτ στον πάγκο, η Κροατία πανηγύρισε την πρόκριση στο Mundial της Βραζιλίας μετά το άνετο 2-0 επί της Ισλανδίας, στη ρεβάνς του 0-0.

Ο Μάριο Μάντζουκιτς άνοιξε το σκορ στο 27', δίνοντας σκορ πρόκρισης στους Κροάτες από πολύ νωρίς.

ΓΑΛΛΙΑ - ΟΥΚΡΑΝΙΑ 3-0 Οφσάιντ μεν, δίκαια δε η Γαλλία στο Μουντιάλ! (vds)

Η πρώτη ανατροπή διαφοράς δύο τερμάτων στην ιστορία των play offs πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου απ' την ευρωπαϊκή ζώνη, είναι γεγονός.

Η Γαλλία στρίμωξε στα σχοινιά την Ουκρανία και με το 3-0 στο Παρίσι, ανέτρεψε το εις βάρος της 2-0 απ' την αναμέτρηση στο Κίεβο και προκρίθηκε στην τελική φάση του Mundial.

ΤΑ «ΠΑΝΤΣΕΡ» ΝΙΚΗΣΑΝ ΜΕ 1-0 ΣΤΟ ΓΟΥΕΜΠΛΕΪ Η Γερμανία γύρισε την Αγγλία... 36 χρόνια πίσω! (vds)

Η κεφαλιά του Περ Μερτεσάκερ στο 39' δεν έδωσε μόνο στη Γερμανία τη φιλική νίκη 1-0 επί της Αγγλίας στο «Γουέμπλεϊ», αλλά την υποχρέωσε να γνωρίσει δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα στο φημισμένο γήπεδο για πρώτη φορά μετά από 36 χρόνια, καθώς είχε προηγηθεί το 0-2 από την Χιλή!

Η ΠΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ To «μεθύσι» της επιστροφής (pics)

Τι κι αν πήγε μία, τι κι αν πήγε δύο, τι κι αν πήγε τέσσερις, οι Ελληνες ήταν εκεί για να υποδεχτούν τους θριαμβευτές, την ομάδα που μάς έκανε να αισθανθούμε υπερηφάνια.

Η Εθνική ποδοσφαίρου γύρισε λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα στην Ελλάδα και δεν ήταν λίγοι αυτοί που βρέθηκαν στο Ελευθέριος Βενιζέλος για να αποθεώσουν, να σφίξουν το χέρι των διεθνών και να τους μεταφέρουν τις ευχαριστίες όλων μας για μια δόση υπερηφάνιας που μάς γέμισαν...