Επική ομιλία του 10χρονου αρχηγού της Νιούελς πριν την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Αρχηγός δεν γίνεσαι, αλλά γεννιέσαι και ο 10χρονος Αργεντινός Μαξιμιλιάνο Παριέντε το απέδειξε σε ένα βίντεο, που έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες, εμψυχώνοντας τους συμπαίκτες του πριν από αγώνα.
Η ομάδα της Νιούελς έπαιζε με την Ροζάριο Σεντράλ στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος στην κατηγορία παίδων διεκδικώντας το πρωτάθλημα.

Έπεσαν τα πρώτα χιόνια μέσα στην Κοζάνη...Νυμφαίο Φλώρινας. Χιονίζει τώρα Video.

Το τσουχτερό κρύο, μετά τα πρώτα χιόνια στα Γρεβενά προ ημερών, έφερε λευκές νιφάδες και μέσα στο κέντρο της Κοζάνης (Vid) 
Ασθενής χιονόπτωση σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, μέσα στο κέντρο της Κοζάνης, καλωσορίζοντας πια με τον πιο επίσημο τρόπο το χειμώνα.

Στις 4 Δεκεμβρίου το τρίτο Athens Santa Run

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οι Αϊ Βασίληδες ξεχύνονται στους δρόμους της Αθήνας.
Το Santa Run, το μεγάλο χριστουγεννιάτικο event που ενώνει τους κατοίκους της Αθήνας και διοργανώνεται ταυτόχρονα σε μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου.

Οι καλύτερες προτάσεις για διήμερες αποδράσεις τις γιορτές

Η Ευρώπη έχει αρχίσει να «μυρίζει» Χριστούγεννα. Απομένει ακόμη πάνω από ένας μήνας για να έρθει η αγαπημένη γιορτή, αλλά το Travel Money έκανε έρευνα για τις πιο φθηνές και καλές Χριστουγεννιάτικες αγορές που πρέπει να επισκεφθείτε. 
Οι προτάσεις περιλαμβάνουν τα αεροπορικά εισιτήρια, δύο βραδινά γεύματα για δύο άτομα με κρασί, καφέ και εορταστικά ποτά και σνακ.

Ομπάμα από Μαξίμου: Πρέπει να υπάρξει ελάφρυνση του χρέους

Την σαφή στήριξή του στην Ελλάδα στο ζήτημα της ελάφρυνσης του χρέους, παρείχε ο Μπαράκ Ομπάμα, κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα και την συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.
«Εμμένουμε στη θέση μας ότι μόνο με τη λιτότητα δεν γίνεται τίποτα.

Γερμανικό – Αυστριακό Πρακτορείο Ειδήσεων: Στρατηγικός ο ρόλος της Ελλάδας στη Μεσόγειο

Ανάλυση για το τελευταίο του ταξίδι του Αμερικανού προέδρου στην Αθήνα και στη Γερμανία έχουν το Γερμανικό και το Αυστριακό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Κάνουν λόγο για συμβολική επίσκεψη στην Ελλάδα με γεωπολιτική σημασία.
Αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι η Αθήνα είναι το λίκνο της δημοκρατίας.

LIVE: Στην Αθήνα ο Ομπάμα με ισχυρό μήνυμα στήριξης για το χρέος

Το ζήτημα της ελάφρυνσης του χρέους έθεσε με το «καλημέρα σας» ο πρόεδρος Ομπάμα που πραγματοποιεί ιστορική επίσκεψη στην Αθήνα. 
«Θα πρέπει να υπάρξει ελάφρυνση χρέους και βιώσιμη ανάπτυξη , μόνο με τη λιτότητα δε γίνεται τίποτα», τόνισε ο Αμερικανός Πρόεδρος απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα. 
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΜΠΑΜΑ – ΤΣΙΠΡΑ

Ιστορική επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα: συμβολισμός και υψηλές προσδοκίες..Ο Μπαράκ Ομπάμα Foto.Vds.Live.

Η άφιξη του Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα έχει αναμφισβήτητα ιστορική αξία. Είναι μόλις ο τέταρτος Πρόεδρος των ΗΠΑ που έρχεται στην Ελλάδα ενώ μεγάλη πολιτική σημασία έχει και το γεγονός ότι ο απερχόμενος πλανητάρχης επέλεξε να είναι στην Αθήνα το τελευταίο ταξίδι που θα κάνει με το Air Force One.
Η ελληνική κυβέρνηση έχει επενδύσει πολύ στην έλευση του αμερικανού προέδρου. Τόσο για πολιτικούς όσο και για επικοινωνιακούς λόγους.

Και η Μέρκελ προτείνει Στάινμαϊερ για την Προεδρεία της Γερμανίας

Ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, ο σοσιαλδημοκράτης Φρανκ-Βάλτερ Στάινμαϊερ, φαίνεται ότι είναι το πρόσωπο στο οποίο κατέληξαν τα κόμματα του κυβερνητικού συνασπισμού για την προεδρία της χώρας.
Έπειτα από αδιέξοδο εβδομάδων, το κόμμα της καγκελαρίου Μέρκελ, η Χριστιανοδημοκρατική Ενωση (CDU) και η σύμμαχός της στη Βαυαρία Χριστιανοκοινωνική Ενωση (CSU) αποφάσισαν να υποστηρίξουν τον υποψήφιο του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD).

Από το Παρίσι στην Αθήνα για τον Μαραθώνιο της ζωής τους (Pics)

Το ξυπνητήρι όπως κάθε μέρα χτύπησε στις 7:00 για την παρέα των συνεργατών και φίλων της ομάδας μαραθωνίων της CISCO. Όταν όμως άνοιξαν τα μάτια τους το πρωί του Σαββάτου ήτανε το ξύπνημα τους σαν όνειρο, σαν θρύλος.
Με το άνοιγμα των ματιών τους αντίκρισαν από τα παράθυρα των δωματίων του ξενοδοχείου τους την επιβλητική Ακρόπολη των Αθηνών να τους καλημερίζει και να τους προσκαλεί να γίνουν και αυτοί μέρος της μοναδικής ιστορίας του ενός και μοναδικού Αυθεντικού Μαραθωνίου.

Από την ελπίδα του Κένεντι στο μίσος του Τραμπ

Εδώ και πολλούς μήνες ήταν σαφές ότι η προεκλογική περίοδος στην Αμερική χαρακτηριζόταν από μία και μόνο λέξη, μίσος. Πολύ πέρα από την κατάθεση θέσεων και πολιτικών ή ενός οράματος για την αναγέννηση του αμερικανικού ονείρου μπροστά σε ένα τόσο σύνθετο αύριο, οι δύο πλευρές δεν επέλεξαν απλά την πόλωση και την αρνητική αντιπαράθεση αλλά μία βιτριολική και άκρως διχαστική ρητορική χωρίς κανένα φραγμό.