Οκτώ ελληνικά νησιά στους 10 κορυφαίους νησιωτικούς προορισμούς +50 κορυφαίοι προορισμοί.

Ελληνικοί είναι οι οκτώ στους δέκα κορυφαίους νησιωτικούς προορισμούς της Ευρώπης σύμφωνα με το trivago Reputation Ranking 2016.

Την πρώτη θέση φαίνεται να καταλαμβάνει το νησί Isle of Arran του Ηνωμένου Βασιλείου.


Στη δεύτερη θέση εμφανίζεται ο πρώτος ελληνικός προορισμός, η Αστυπάλαια, ακολουθούμενη από τη Σίφνο, την Ίο και τη Φολέγανδρο.

Οι «λύκοι» του Πούτιν στην Κόρινθο στον Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου

Αντιπροσωπεία ρωσικής λέσχης μοτοσικλετιστών είναι αυτήν την ώρα στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αποστόλου Παύλου, στην Κόρινθο.

Στη σχετική συνέντευξη Τύπου που δόθηκε χθες στο Ρωσικό Πολιτιστικό και Επιστημονικό Κέντρο στην Αθήνα, τα μέλη της αποστολής των «Λύκων της Νύχτας», όπως ονομάζεται η ρωσική λέσχη, εξήγησαν τους λόγους του ταξιδιού τους, τα προβλήματα που συνάντησαν αλλά και τις ιδέες που τους εμπνέουν.

Jennifer Lopez: Έκλεψε την παράσταση στο event του NBC στη Νέα Υόρκη

H Jennifer Lopez είναι 47 ετών και πιο όμορφη από ποτέ! Απόδειξη η τελευταία της εμφάνιση τη Δευτέρα 16 Μαΐου, στο event του NBC στο Radio City Music Hall στη Νέα Υόρκη, όπου έκλεψε την παράσταση.

Η Λατίνα σταρ για τη συγκεκριμένη εκδήλωση επέλεξε μία λευκή δημιουργία του David Koma και ψηλοτάκουνες λευκές γόβες.

Στη Σύρο το βιντεοκλίπ της Ελευθερίας Αρβανιτάκη

Στη Σύρο βρίσκεται η Ελευθερία Αρβανιτάκη, πανέτοιμη και… άκρως καλοκαιρινή, προκειμένου να κάνει τα γυρίσματα του νέου της videoclip.

Το συνεργείο παραγωγής βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή «Αστέρια» και ξεκίνησε τα γυρίσματα του τραγουδιού με τίτλο «Μακριά από την τρικυμία», το οποίο και συναντάμε στην τελευταία της δισκογραφική δουλειά.

Katy Perry: Σε τρυφερά ενσταντανέ με τον Orlando Bloom στις Κάννες σαν να μην απάτησε ποτέ!

Στο παρελθόν άφησε όπως όλα δείχνουν την τρυφερή αν μη τι άλλο συνάντηση του αγαπημένου της Orlando Bloom σε club του Las Vegas με τη Selena Gomez.

Στις φωτογραφίες που είδαν τώρα το φως της δημοσιότητας η 31χρονη διάσημη τραγουδίστρια απαθανατίστηκε με τον 39χρονο χολιγουντιανό ηθοποιό σε διαχυτικά στιγμιότυπα πάνω σε υπερπολυτελές γιοτ στις Κάννες.

Studio 54: Celebrities, μοντέλα, τρανσέξουαλ και ο «Πασάς της Disco» που «έχτιζε» τα δολάρια στο ταβάνι!

Δεν υπάρχει διάσημος που να έζησε στη Νέα Υόρκη τη δεκαετία του 70, και να μην ξεσάλωσε στο το κορυφαίο club του κόσμου το περίφημο Studio 54 μαζί με ανώνυμους Νεοϋορκέζους, μπαϊσέξουαλ, γκέι, τρανσέξουαλ μοντέλα, δημοφιλείς clubbers, αθλητές και απόφοιτους του… Χάρβαρντ.

Η ζωή του θρυλικού ιδιοκτήτη Steve Rubell, είναι ένα παραμύθι ποτισμένο με δόξα,

Ο Leonardo DiCaprio ερωτεύτηκε και έχει μάτια μόνο για την Πολωνέζα καλλονή!

Μετά τον χωρισμό του από το διάσημο μοντέλο Kelly Rohrbach, ο Leonardo DiCaprio δεν στέριωσε με καμία από όσες κατά καιρούς τα δημοσιεύματα του χρέωσαν ως σχέσεις του.

Αυτήν τη φορά τα δημοσιεύματα θέλουν τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό ερωτευμένο και σε σχέση, φυσικά με... μοντέλο, καθώς ως γνωστόν τους έχει αδυναμία.

Η κωφή Ελληνοαμερικανίδα Elena LaQuatra διεκδικεί τον τίτλο Miss USA με δύναμη ζωής

Όταν δεν εργάζεται ως δημοσιογράφος για το δίκτυο WTAE η 23χρονη από την Πενσυλβάνια ή όταν δεν δίνει το παρόν σε μία φιλανθρωπική εκδήλωση υπερασπιζόμενη το πάθος και το κουράγιο για να ξεπερνάς τις δυσκολίες της ζωής, η Elena LaQuatra ποζάρει για το φωτογραφικό φακό και κερδίζει τίτλους ομορφιάς.

Για το πρώτο του ταξίδι προετοιμάζεται το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο

Η πλωτή πολιτεία του «Harmony of the Seas» που κόστισε ένα δισ. δολάρια! - Δείτε φωτογραφίες..
Το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο με χωρητικότητα 6.780 επιβαινόντων βρίσκεται στο Σαουθάμπτον για τις τελικές προετοιμασίες πριν το παρθενικό του ταξίδι.
Το αξίας ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων «Harmony of the Seas» υποδέχθηκε λίγος κόσμος σήμερα το πρωί αλλά χιλιάδες άνθρωποι αναμένεται να επισκεφθούν

Αλλάζει ο τρόπος υπολογισμού των 140 χαρακτήρων στο Twitter Φωτογραφίες και links δεν θα περιλαμβάνονται στο όριο

Το site κοινωνικής δικτύωσης Twitter πρόκειται να σταματήσει να καταμετρά τις φωτογραφίες και τους συνδέσμους για άλλες σελίδες στο όριο των 140 χαρακτήρων που είναι διαθέσιμο για κάθε χρήστη προκειμένου να κάνει μια ανάρτηση, αναφέρει σε δημοσίευμά του Bloomberg.
Όπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων, η αλλαγή πιθανόν να λάβει χώρα μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες,

Στο κτίριο Κεράνης μετακομίζει το υπουργείο Οικονομικών

Την πολιτική της κυβέρνησης να επιτύχει σημαντική εξοικονόμηση δαπανών του δημοσίου μέσω της καλύτερης και αποτελεσματικότερης αξιοποίησης των δημόσιων κτιρίων περιέγραψε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης κατά την παρουσίαση του ανακαινισμένου κτιρίου της πρώην καπνοβιομηχανίας Κεράνης, στη Λεωφόρο Θηβών, στον δήμο Νίκαιας-Ρέντη.

Κουίκ: Ο Σύλλογος Παιδιών με Σύνδρομο Down δεν πρέπει να κλείσει

«Λύση θα δοθεί. Αυτός ο σύλλογος δεν πρέπει να κλείσει και δεν θα κλείσει, θα το φροντίσουμε» είπε στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο υπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Τέρενς Κουϊκ, σχολιάζοντας το ενδεχόμενο να μπει λουκέτο στον μόνο εν λειτουργία σήμερα στην Ελλάδα Σύλλογο Παιδιών με Σύνδρομο Down, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.
«Μετά από 27 χρόνια λειτουργίας και λόγω της κατάστασης στη χώρα μας,

Συγκέντρωση εργαζομένων του ΟΛΘ για την επίσκεψη Τσίπρα Τι αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους

Συγκέντρωση στον Οίκο του Λιμενεργάτη θα πραγματοποιήσουν σήμερα στις 14:30 οι εργαζόμενοι στον ΟΛΘ με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των εγκαινίων των εργασιών του ΤΑP.
Του ανταποκριτή μας από το thestival.gr στη Θεσσαλονίκη
Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους οι εργαζόμενοι, κατέθεσαν αίτημα συνάντησης με τον πρωθυπουργό,

Tο μεγαλύτερο deal στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού από τον Μαρινάκη

Υπάρχει κανένας που πιστεύει ότι οι ελληνικές ομάδες μπορούν να γίνουν ανταγωνιστικές στην Ευρώπη έχοντας να αντιμετωπίσουν Σαουδαραβικούς, Κινεζικούς, Ρωσικούς και Αμερικανικούς κολοσσούς;

Υπόθεση Ανδρέα Μαρτίνη: Οι fake Βασιλιάδες και η ελεύθερη πτώση...

Η περίπτωση της σύλληψης του Ανδρέα Μαρτίνη έσκασε λέει σαν βόμβα στο δικαστικό και αστυνομικό ρεπορτάζ. Εδώ βεβαίως γελάμε χωρίς λόγια και αρχίζουμε να ψάχνουμε συννεφάκια για να πέσουμε...

Η περίπτωση του Mr. blazer με το pochette δυστυχώς δεν είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό. Πρόκειται για μια εκ των εκατοντάδων περιπτώσεων των «virtual

Για «μίζα» ύψους 3,2 εκατομμυρίων μάρκων κατηγορείται ο Μαρτίνης

Ποσό 3,2 εκατομμυρίων μάρκων, που φέρεται να εισέπραξε ως "μίζα", είναι αυτό που οδήγησε στη σύλληψη του πρώην προέδρου του ΔΣ του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν, Ανδρέα Μαρτίνη και της συζύγου του Γεωργίας, σύμφωνα με το ένταλμα που εξέδωσε σε βάρος τους ο ανακριτής Διαφθοράς Νίκος Τσιρώνης για νομιμοποίηση παράνομων εσόδων.

Τι βρήκαν οι αστυνομικοί στο εξοχικό του Α. Μαρτίνη στην Ραφήνα

Την ώρα που αστυνομικοί της Οικονομικής Αστυνομίας εισέβαλαν στο σπίτι του Ανδρέα Μαρτίνη και της συζύγου του Γεωργίας στην Κηφισιά για να τους συλλάβουν,
 μια άλλη ομάδα αστυνομικών πραγματοποιούσε έρευνα στο εξοχικό σπίτι του πρώην προέδρου του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν στην Ραφήνα.

Ακυρώνονται την Τετάρτη 900 πτήσεις της Lufthansa λόγω απεργίας

Περίπου 900 πτήσεις της Lufthansa θα ακυρωθούν αύριο, λόγω της απεργίας που κήρυξε το συνδικάτο Verdi για το προσωπικό στα αεροδρόμια της Φρανκφούρτης, του Μονάχου, του Ντίσελντορφ, την Κολονίας-Βόνης, του Ντόρτμουντ και του Αννόβερου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρίας, θα ακυρωθούν 895 πτήσεις,

British Airways: «Θυσιάζει» τα δωρεάν γεύματα στο «βωμό» των low cost εισιτηρίων;

Το σενάριο του να χρεώνει ακόμα και τα γεύματα που προσφέρει στους επιβάτες της εξετάζει η British Airways.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Guardian, η πρόταση αυτή, θα αφορά τους ταξιδιώτες των οικονομικών πτήσεων και τέθηκε επί τάπητος από τον ίδιο τον πρόεδρο και CEO της εταιρείας, Άλεξ Κρουζ.

Γκάφα της αστυνομίας – Ενα ξεχασμένο πακέτο οδήγησε στην αναβολή του αγώνα στο «Ολντ Τράφορντ»

Η επέμβαση μπορεί να ήταν άμεση όμως ο συναγερμός ήταν λανθασμένος. Κι αν αυτό ήταν κάτι που εύχονταν όλοι, το γεγονός πως το παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπόρνμουθ αναβλήθηκε εξαιτίας ξεχασμένου πακέτου από άσκηση βόμβας, σίγουρα δεν θα έχει επιπτώσεις σε υψηλόβαθμα στελέχη της αστυνομίας.

Πως ζούν οι πλούσιοι της Βόρειας Κορέας. Οι 30αρηδες της χλιδής

Μια αλλιώτικη Βόρεια Κορέα στην οποία πλουσιόπαιδα ξοδεύουν αφειδώς χρήματα για ρούχα και διασκέδαση, φέρνει στο φως το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της Washington Post.
Αυτή η γενιά δεν έχει καμία σχέση με όσα γνωρίζουμε για την φτωχή κομμουνιστική χώρα και αποτελεί το 1% του πληθυσμού της. Ζουν στο Μανχάταν της Πιονγιάνγκ και τους αρέσουν τα ρούχα από τα Zara και

Σε δίκη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης – Βούλευμα καταπέλτης

Σε δίκη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος για τα εμβάσματα των 5 εκατ. ευρώ στην Κύπρο, παραπέμπεται ο τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης με βούλευμα-καταπέλτη του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Ο γνωστός καλλιτέχνης θα κάτσει στο σκαμνί του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, σύμφωνα με τη Realnews, καθώς η υπόθεση με το έμβασμα των 5 εκατ. ευρώ δεν τελείωσε με το ισόποσο πρόστιμο που του επιβλήθηκε για ανακριβείς φορολογικές

Οι «Λύκοι της νύχτας» του Πούτιν «εισβάλλουν» στο Άγιον Όρος

Με αφορμή την επέτειο των 1.000 χρόνων της ρώσικης παρουσίας στη μοναστική κοινότητα του Αγίου Όρους και την επικείμενη επίσκεψη του Ρώσου προέδρου Βλάντιμιρ Πούτιν στην Ελλάδα, αντιπροσωπεία ρωσικής λέσχης μοτοσικλετιστών πραγματοποιεί συμβολική επίσκεψη-προσκύνημα σε θρησκευτικούς προορισμούς της χώρας, με άξονα το Άγιο Όρος.

Πρόταση-έκπληξη του ΔΝΤ στην Ευρωζώνη για το ελληνικό χρέος

Η χωρα μας να μην καταβαλει τοκους μεχρι το 2040!
Πρόταση η Ελλάδα να μην καταβάλει τόκους ή κεφάλαιο προς την ευρωζώνη μέχρι το 2040 έχει υποβάλει το ΔΝΤ σύμφωνα με πηγές του Ταμείου που επικαλείται το Dow Jones Newswires.
Όπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα του πρακτορείου το ΔΝΤ προτείνει τα δάνεια της Ελλάδας προς την ευρωζώνη να ωριμάζουν

Παρουσία Τσίπρα τα εγκαίνια του αγωγού TAP στη Θεσσαλονίκη

Οι επενδύσεις είναι εδώ, η Ελλάδα εισέρχεται σε μια νέα αναπτυξιακή πορεία και η απόδειξη είναι τα εγκαίνια κατασκευής του ελληνικού τμήματος του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου που θα γίνουν το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του πρωθυπουργού...
Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει η κυβέρνηση με την ευκαιρία της τελετής των εγκαινίων και σε δηλώσεις του ο υπουργός

Οι πρόεδροι Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν θα συναντηθούν στη Βιέννη για το Ναγκόρνο Καραμπάχ

Οι πρόεδροι Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν, Σερζ Σαργκσιάν και και Ιλχάμ Αλίγεφ αντίστοιχα, θα συναντηθούν εντός της ημέρας στη Βιέννη, σε μια προσπάθεια ύφεσης της σύγκρουσης στον φιλοαρμενικό θύλακα εντός του αζερικού εδάφους, Ναγκόρνο Καραμπάχ...

Σε ανοιχτή κόντρα Τραμπ και Κάμερον

Μετά τα επικριτικά σχόλια του Βρετανού πρωθυπουργού, ο Ντόναλντ Τραμπ πέρασε στην αντεπίθεση τονίζοντας, πως εάν εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ, θα είναι απίθανο να έχει καλές σχέσεις με τον Ντέιβιντ Κάμερον...
Σε ομιλία του πέρυσι στο βρετανικό κοινοβούλιο ο Κάμερον είχε πει για τον Τραμπ πως είναι «διχαστικό, ηλίθιο και λάθος» το αίτημα του για προσωρινό εμπάργκο των Μουσουλμάνων στις ΗΠΑ.

Στο νέο Ταμείο περιφερειακά αεροδρόμια και λιμάνια

Στη δικαιοδοσία του νέου Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων θα ανατεθεί η αξιοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων, πέραν των 14 της Fraport και οι λοιποί λιμένες, πλην του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης...

Οι συγκεκριμένες διευκρινίσεις δόθηκαν από τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ, Στέργιο Πιτσιόρλα, στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ),