To γυμνό reality που έκανε πρεμιέρα και αναμένεται να σκανδαλίσει ( foto-vds )

Στον πυρετό των ριάλιτι αντοχής και επιβίωσης δεν ζει μόνο η Ελλάδα αλλά όλος ο πλανήτης. Παραγωγές ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια προσπαθώντας να ξεπεράσουν η μία την άλλη σε πρωτοτυπία σεναρίου και συμμετεχόντων. Το βρετανικό ITV λοιπόν σκέφτηκε πως η αρχαία Ρώμη είναι μία καλή θεματολογία.

Φαγητό πριν το σεξ: Ποιες τροφές να αποφύγετε… πάση θυσία

Ορισμένες τροφές είναι σχεδόν... απαγορευτικές, όταν πρόκειται να κάνετε σεξ, καθώς μπορεί να μειώσουν τις ερωτικές σας επιδόσεις.

Έτσι αν επιλέξετε το αντίθετο, μόνο σεξ δεν θα θέλετε να κάνετε, αφού υπάρχει περίπτωση να νιώσετε δυσφορία, να πέσει η λίμπιντο σας, ή ακόμη και να θελήσετε να κοιμηθείτε.

Νυμφομανία: Πώς θα καταλάβετε μια εθισμένη στο σεξ γυναίκα

Στις ΗΠΑ, η "βίβλος" των ψυχικών διαταραχών «diagnostic and statistical manual of mental disorders» περιγράφει τη νόσο ως μια ψυχική ή και παθολογική κατάσταση μιας γυναίκας, κατά την οποία θέλει συνέχεια να κάνει σεξ, δίχως να νοιάζεται για τίποτε άλλο, δίχως καν να την ενδιαφέρουν οι επιπτώσεις.

Απλά επιδιώκει τη συνουσία με

Συγκλονιστικό βίντεο: O Τσέστερ Μπένινγκτον χαμογελαστός λίγες ώρες πριν αυτοκτονήσει

Ένα βίντεο που αποκαλύπτει το πραγματικό και πολύ ύπουλο πρόσωπο της κατάθλιψης μοιράστηκε η σύζυγος του Τσέστερ Μπένινγκτον, του τραγουδιστή των Linkin Park που αυτοκτόνησε στις 20 Ιουλίου.
Στο βίντεο ο τραγουδιστής φαίνεται χαρούμενος να διασκεδάζει δίπλα στην οικογένειά του, μόλις 36 ώρες πριν αυτοκτονήσει.
«Έτσι έμοιαζε η κατάθλιψη σ’ εμάς μόλις 36 ώρες πριν από τον θάνατό του. Μας αγαπούσε τόσο πολύ και τον αγαπούσαμε κι εμείς», έγραψε η Ταλίντα Μπένιγκτον στο twitter.

Αλλάζει χέρια το περιοδικό «Rolling Stone»

Αλλάζει ιδιοκτησιακό καθεστώς στο περιοδικό Rolling Stone.
Συγκεκριμένα,  ο ιδιοκτήτης και ιδρυτής του Τζαν Γουένερ ανακοίνωσε σήμερα ότι πουλά το μερίδιό του με το οποίο ελέγχει το 51% του ιστορικού εντύπου που έχει 65 εκατομμύρια αναγνώστες παγκοσμίως, εκ των οποίων τα 10 εκατομμύρια διαβάζουν την έντυπη έκδοση στις ΗΠΑ, και εκδίδεται κάθε δεκαπενθήμερο και σε 12 γλώσσες.

Μάνια Τεγοπούλου: Τους απέλυσα από την Ελευθεροτυπία γιατί μου έσπαγαν τα αρχί@@α

Εντύπωση – και όχι καλή – έχει προκαλέσει η συνέντευξη που έδωσε η πρώην εκδότρια της Ελευθεροτυπίας Μάνια Τεγοπούλου στο περιοδικό Οδός Πανός και τον Γιώργο Χρονά.
Ένα από τα πιο συζητημένα κομμάτια της είναι το σημείο που αναφέρεται στους εχθρούς της και λέει πως τους γνώριζε πολύ καλά γιατί τους μισούς τους είχε απολύσει από την Ελευθεροτυπία γιατί της «έσπαγαν τα αρχ@@@α».

Emmy Awards 2017: Η εκπομπή «Saturday Night Live» o μεγάλος νικητής της βραδιάς – Απέσπασε 9 βραβεία

Οι κυριότερες βραβεύσεις των 69ων βραβείων Emmy. Εννέα Emmy για το Saturday Night Live για τα σκετς του Ντόναλντ Τραμπ.

Η εκπομπή Saturday Night Live κέρδισε εννιά βραβεία Emmy, κυρίως για τα κωμικά σκετς της με θέμα

Emmy Awards 2017: Οι λαμπερές παρουσίες στο κόκκινο χαλί

Το βράδυ της Κυριακής, στο Microsoft Theater του Λος Άντζελες, πραγματοποιήθηκε η 69η απονομή των βραβείων Emmy με πολλές διάσημες κυρίες να κλέβουν τις εντυπώσεις με τις δημιουργίες τους αλλά και τα διαμαντένια τους κοσμήματα.

Ανάμεσα σε αυτές που έκλεψαν την παράσταση ήταν η Michelle Pfeiffer, η Nicole Kidman, η Sofia Vergara και η Zoë Kravitz.

Τον Σάμιουελ Τζόνσον τιμά το σημερινό Google Doodle

«Δεν έχει σημασία πώς πεθαίνει κανείς, αλλά πώς ζει. Το γεγονός του θανάτου δεν έχει καμιά σπουδαιότητα, διαρκεί τόσο λίγο».

Τα λόγια αυτά ανήκουν στο Βρετανό συγγραφέα Σάμιουελ Τζόνσον (Samuel Johnson) ο οποίος έχει σήμερα την τιμητική του, αφού η Google του αφιερώνει το σημερινό της doodle, με αφορμή τη συμπλήρωση 308 χρόνων από τη γέννησή του.

Εϊρικουρ Ερτν Νόρδνταλ: Δεν θα κερδίσουμε τίποτα αν συνεχίσουμε να ψηφίζουμε μαλάκες

Ο Ισλανδός συγγραφέας του πολυσυζητημένου «Κακού» μιλάει στο Documento.
Ο 39χρονος Ισλανδός Εϊρικουρ Ερτν Νόρδνταλ είναι μια περίπτωση συγγραφέα που φαίνεται ότι θα μας απασχολεί για χρόνια. Από τις πρώτες κιόλας παραγράφους του βιβλίου του «Το Κακό» (Illska, Εκδόσεις Πόλις, μτφρ. Ρούλα Γεωργακοπούλου) ταράζει το μυαλό του αναγνώστη όχι μόνο με την επιλογή του θέματος, που αφορά την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη,

Το Ιράν κατασκεύασε τον «πατέρα όλων των βομβών» - Πιο καταστροφική κι από την αμερικανική «MOAB» (Photos)

Σε κούρσα τρόμου φαίνεται ότι έχουν αποδοθεί διάφορες χώρες για την κατασκευή της πιο ισχυρής μη πυρηνικής βόμβας και στο εφιαλτικό αυτό παιχνίδι φαίνεται ότι μπαίνει δυναμικά και το Ιράν.
O αρχηγός την αεροπορίας του Επαναστατικού Στρατού του Ιράν, στρατηγός Αμίρ Αλί Χατζιζαντέχ δήλωσε ότι η χώρα κατασκεύασε και έχει πλέον στο οπλοστάσιό της μια βόμβα δέκα τόνων.
Ο στρατηγός ονόμασε το οπλικό αυτό σύστημα ως «πατέρα όλων των βομβών» κάνοντας σύγκριση με την