Τζένιφερ Λόπεζ και Σακίρα θα εμφανιστούν στο ημίχρονο του Super Bowl

Η Τζένιφερ Λόπεζ και η Σακίρα θα εμφανιστούν στο ημίχρονο του Super Bowl 2020, όπως ανακοίνωσε η National Football League (NFL), διοργανώτρια αρχή του ομώνυμου πρωταθλήματος του αμερικανικού ποδοσφαίρου των ΗΠΑ.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 2 Φεβρουαρίου του 2020 στο Hard Rock Stadium στο Miami Gardens, της Φλόριντα.

Οι δύο τραγουδίστριες, από την Λατινική Αμερική, που έχουν κυκλοφορήσει τραγούδια στα αγγλικά και τα ισπανικά, θα δώσουν τη δική τους παράσταση στο ημίχρονο του μεγάλου αγώνα.

Η πρώην «Μις Μόσχα» έζησε έναν βασιλικό γάμο που κατέληξε σε εφιαλτικό διαζύγιο

Πίστευε ότι η ζωή της από εδώ και πέρα θα είναι παραμυθένια καθώς λίγο αφότου ανακηρύχθηκε βασίλισσα ομορφιάς θα γινόταν και... πραγματική βασίλισσα.

Ωστόσο, η μοίρα έμελλε να έχει άλλα σχέδια για την 27χρονη πλέον Οξάνα Βοεβοντίνα η οποία το 2015 είχε στεφθεί «Μις Ρωσία».

Η νεαρή καλλονή είχε παντρευτεί σε έναν γάμο υπερπαραγωγή τον βασιλιά της Μαλαισίας Μοχάμεντ V του Κελαντάν ενώ λίγο αργότερα, έμεινε έγκυος και στο πρώτο τους παιδί.

Μαρτίνς: Δεν ευθύνεται η Τότεναμ για την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό

Ενόψει της αναμέτρησης με την Λαμία (28/9) στο Καραϊσκάκη, ο Πέδρο Μαρτίνς, ρωτήθηκε για την κατάσταση του Ολυμπιακού και τις αιτίες του αρνητικού αποτελέσματος και κυρίως της εικόνας της ομάδας του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

powered by Rubicon Project
Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού στην κάμερα της Nova: «Είναι φυσιολογικό ο καθένας να έχει τις απόψεις του, είναι σεβαστό. Αν είχαμε κάνει τις αλλαγές και το αποτέλεσμα ήταν ίδιο, πάλι θα υπήρχε κριτική για τον ίδιο λόγο. Όλο αυτό κρίνεται από το αποτέλεσμα.

Ανακαλύφθηκαν 12 γαλαξίες του αρχαιότερου γνωστού γαλαξιακού σμήνους

Διεθνής ομάδα αστρονόμων ανακάλυψε μια ομάδα 12 γαλαξιών που υπήρχαν πριν περίπου 13 δισεκατομμύρια χρόνια και αποτελούν το πιο μακρινό γαλαξιακό πρωτο-σμήνος που έχει βρεθεί μέχρι σήμερα.
Μόνο ένας από τους 12 γαλαξίες, ο γιγάντιος Χιμίκο, είχε ανακαλυφθεί πριν δέκα χρόνια. Η νέα ανακάλυψη έγινε με τη χρήση των τηλεσκοπίων Σουμπαρού, Κεκ και Τζέμινι. Επειδή ο γαλαξίας Χιμίκο είχε πάρει το όνομά του από μια μυθολογική βασίλισσα της Ιαπωνίας, το πρωτο-σμήνος -με την επιστημονική ονομασία z66ΟD- βαφτίστηκε «Αυλή της Βασίλισσας».

Η κυβέρνηση βυθίζεται στο τέλμα του προσφυγικού

Ο τραγικός θάνατος του πεντάχρονου παιδιού από το Αφγανιστάν ανέδειξε με τον πλέον συγκλονιστικό τρόπο την απάνθρωπη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στη Μόρια.Ένα παιδί που παίζει με μια χαρτόκουτα, σε ένα μέρος που δεν θα έπρεπε να βρίσκεται. Πάνω από 12.000 άνθρωποι στοιβαγμένοι σε ένα στρατόπεδο που έχει φτιαχτεί το πολύ για 3.000. Περισσότεροι από 7.000 βρίσκονται σε σκηνές την στιγμή που αρχίζει να ψυχραίνει ο καιρός, ενώ σε όλο το νησί οι ασυνόδευτοι ανήλικοι ξεπερνούν τους 1.000.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: Στον τελικό Στεφανίδη, Κυριακοπούλου και Τεντόγλου

Στον τελικό του επί κοντώ που θα γίνει την Κυριακή (29/9, 20:40) προκρίθηκαν οι Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου, στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στίβου της Ντόχα.
Οι δύο Ελληνίδες άλτριες υπερέβησαν τα 4.60μ που ήταν και το όριο πρόκρισης και για μία ακόμη φορά θα δώσουν το παρών σε μια κορυφαία διοργάνωση. Συνολικά το όριο έπιασαν 17 αθλήτριες.
Η Κατερίνα Στεφανίδη, νικήτρια πριν λίγες ημέρες στον τελικό του Diamond League, ξεπέρασε με την πρώτη το αρχικό της ύψος στα 4.60μ και θα μπορέσει έτσι να υπερασπιστεί το τίτλο της από το 2017 στο Λονδίνο,

Τραγωδία στο Αιγαίο: Τούρκοι πολίτες αιτούντες πολιτικό άσυλο οι νεκροί του ναυαγίου

Τούρκοι πολίτες που ζητούν πολιτικό άσυλο, επέβαιναν σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Ναυτιλίας, στη λέμβο που ανετράπη σήμερα, Παρασκευή βόρεια των Οινουσσών, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους επτά άτομα μεταξύ των οποίων τέσσερα παιδιά και ένα βρέφος.Πλήρωμα σκάφους της δύναμης FRONTEX περισυνέλεξε από τη θαλάσσια περιοχή συνολικά δώδεκα άτομα, καλά στην υγεία τους, μεταξύ των οποίων πέντε άντρες, τρείς γυναίκες, τρία μικρά παιδιά κάτω των 6 ετών και ένα 12χρονο.

«Italia Viva»: Ποιος χάνει, ποιος κερδίζει από το νέο κόμμα του Ρέντσι

Η δημιουργία του νέου κόμματος «Ζωντανή Ιταλία» (Italia Viva) που ίδρυσε εκ δεξιών του κεντροαριστερού Δημοκρατικού Κόμματος (PD) ο πρώην πρωθυπουργός, Ματέο Ρέντσι, δημιουργεί αναπόφευκτα μεγάλες ανακατατάξεις -τώρα και στο μέλλον- στην ιταλική πολιτική σκηνή και στον συσχετισμό δυνάμεων μέσα στην παρούσα συγκυβέρνηση του Κινήματος των 5 Αστέρων (M5S) και PD. Και αναπόφευκτα δημιουργεί κερδισμένους και χαμένους.