Eίδήσεις-Νews-Eλλάδα-World: Κατά της απεργίας τάχθηκαν μόνον δύο, οι ενώσεις Βορειοανατολικής Αττικής και Προτύπων στο Ψυχικό.

Υπέρ της πρότασης του διοικητικού συμβουλίου της ΟΛΜΕ για την κήρυξη απεργίας κατά την πρεμιέρα των πανελλαδικών εξετάσεων τάσσονται οι περισσότερες τοπικές ενώσεις των καθηγητών

Μια ζωγραφιά για την Ελλάδα το σημερινό doodle της Google

Η Ελλάδα του Αστέριου Ρέινικ βγήκε πρώτη στο διαγωνισμό του Doodle 4 Google. Πρόκειται για έναν ανοιχτό διαγωνισμό που απευθύνεται σε όλους τους μαθητές στην Ελλάδα, από 6 ως 18 ετών, που έχει ως σκοπό να τους ενθαρρύνει να χρησιμοποιούν τη δημιουργικότητά τους για να σχεδιάσουν το λογότυπο της Google.

«Aftershock»: Μια ταινία τρόμου με αφορμή το σεισμό της Χιλής

Σκηνοθετημένη από τον Νικολάς Λόπεζ, το «Aftershock» παρουσιάζει τι συμβαίνει σε μια πόλη της Χιλής, μετά το φονικό χτύπημα του Εγκέλαδου. Η ταινία παρακολουθεί μια ομάδα ανθρώπων που μετά από πάρτι, τρέπονται σε φυγή για να σωθούν, καθώς όλη η περιοχή βυθίζεται στο χάος.

Εντυπωσιακή επιστροφή για το Σταρ Τρεκ και το πλήρωμά του.

Το Σταρ Τρεκ επιστρέφει για πρώτη φορά τρισδιάστατο, με νέες περιπέτειες για το διάσημο πλέον διαστημόπλοιο USS Enterprise και το πλήρωμά του.

Το σκάφος επιστρέφει στη βάση του, όπου βρίσκει ότι ο αστροστόλος αλλά και η Γη έχουν δεχτεί ένα θανάσιμο χτύπημα από μια άγνωστη δύναμη.

Η Μπιγιονσέ δανείζει τη φωνή της στην ταινία «Epic: Το Μυστικό Βασίλειο του Δάσους»

Από τους δημιουργούς των ταινιών «Ρίο» και «H Εποχή των Παγετώνων», και τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη Κρις Ουέτζ, έρχεται η νέα τρισδιάστατη περιπέτεια, με τίτλο «Epic: Το Μυστικό Βασίλειο του Δάσους».

Η ταινία αφηγείται τη μάχη μεταξύ των δυνάμεων του καλού, που προστατεύουν τη φύση, και των δυνάμεων του κακού, που θέλουν να την καταστρέψουν.

New Yorks Times - -Διπλή μαστεκτομή, η επιλογή της Αντζελίνα.

Η Αντζελίνα Τζολί τόλμησε δίνοντας το παράδειγμα σ’ εκατομμύρια γυναίκες και κορίτσια που την θαυμάζουν.

Υπεβλήθη σε διπλή μαστεκτομή προκειμένου να εξαλείψει τον κίνδυνο, που προδιαγραφόταν ισχυρός για να προσβληθεί από καρκίνο του μαστού.

«Kedvesem»: Η ουγγρική συμμετοχή στη Eurovision του Μάλμε.

Το «Kedvesem» που σημαίνει στα ουγγρικά «Αγάπη μου», είναι η συμμετοχή της Ουγγαρίας στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision, στο Μάλμε της Σουηδίας.

0 28χρονος φοιτητής φιλοσοφίας Άλεξ Μάρτα, ονόμασε το σχήμα του «Bye Alex» και κατάφερε να κερδίσει την αγάπη της κριτικής επιτροπής αλλά και του κόσμου στη χώρα του, καταπλήσσοντας τους πάντες.

Η ώρα της Κύπρου στον α΄ ημιτελικό της Eurovision

Στο Μάλμε της Σουηδίας χτυπά απόψε η καρδιά της 58ης Eurovision με τη διεξαγωγή του πρώτου ημιτελικού.

Στην ευρωπαϊκή μάχη ρίχνεται η Κύπρος με την Δέσποινα Ολυμπίου που θα ερμηνεύσει την μπαλάντα «Αν Με Θυμάσαι».

Η Κύπρια τραγουδίστρια θα εμφανιστεί λίγο πριν το τέλος, 14η, επί συνόλου 16 χωρών που μετέχουν στον πρώτο ημιτελικό.

WSJDigitalNetwork-Video-News:Feds Secretly Seized AP Phone Records.

What's News: Justice Department secretly obtained wide swath of Associated Press phone records. Sharp plans shake-up after posting a record annual loss of $5.4 billion. Angelina Jolie

WSJDigitalNetwork-Video-News:Billionaire Investor Calls for Sony Split, and More

What's News: Activist hedge fund billionaire, Daniel Loeb is urging Sony to take its entertainment arm public. Nokia releases its new Lumia 925 phone. Russia detains U.S. man as spy. Joanne Po reports

whitehouse- Νews-Video:President Obama and Prime Minister Cameron Hold a Press Conference .

President Obama and Prime Minister David Cameron hold a joint press conference in the East Room of the White House. May 13, 2013.