planet stars:Lifestyle Real.gr





planet stars:Lifestyle Real.gr

.................................

Το Christmas story της VIP πτέρυγας Οι γιορτές των επωνύμων στις φυλακές Κορυδαλλού

Μέχρι και πριν από λίγα χρόνια, όλοι τους θα περνούσαν τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων σε σουίτες πολυτελών ξενοδοχείων του εξωτερικού ή σε σαλέ πασίγνωστων χειμερινών θερέτρων… Εκεί, ίσως και να συναντιόντουσαν, να έπιναν κάνα ποτήρι σαμπάνιας αναλύοντας τις οικονομικές εξελίξεις. Τα χρόνια πέρασαν, τα δεδομένα άλλαξαν και πολλοί επώνυμοι, πρώην θαμώνες των πεντάστερων ξενοδοχείων, θα κάνουν φέτος γιορτές όλοι μαζί μεν, αλλά στη VIP πτέρυγα  των Φυλακών Κορυδαλλού..

Ηλεκτρικό αυτοκίνητο 2012 Tesla Model S (Video) Μια βόλτα με τον παρουσιαστή Jay Leno

Tesla Model S. δεν χρησιμοποιεί μια σταγόνα βενζίνης. Μπορούμε να ζήσουμε επιτέλους  με ένα μεγάλο αυτοκίνητο , χωρίς να ζουμε τόν εφιάλτη της αντλίας. Συμβάλοντας στη μείωση των εκπομπών  αερίων με ένα Tesla,Απίστευτο το driving range, τροφοδοτείται από μια μπαταρία 85 kWh..

Περιζήτητο το Tesla Model S

Εντυπωσιακή είσοδο στην παγκόσμια αγορά κάνει η Tesla, η πρώτη κατασκευάστρια εταιρεία ηλεκτρικών αυτοκινήτων, υψηλών επιδόσεων. Το νέο Model S, έχει ήδη ξεπουλήσει πριν καν βγει στη παραγωγή, αφού σχεδόν 6.000..

Τα καλύτερα βίντεο με ζωάκια για το 2012

Καθώς το 2012 πλησιάζει στο τέλος του, οι απολογισμοί και τα best of γίνονται πολύ της μόδας. Επειδή όμως η χρονιά που μας αφήνει είχε κυρίως δυσάρεστες ειδήσεις, ας δούμε μερικές πιο γλυκές στιγμές που χαρίζουν μόνο χαμόγελα. Η Huffington Post διάλεξε τα βίντεο του YouTube που, με πρωταγωνιστές ζώα, κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις..
Μπορείτε να δείτε τα καλύτερα παρακάτω: