Εκατομμύρια μέσω Κύπρου «δείχνει» το πρόσθετο κατηγορητήριο σε βάρος του Πολ Μάναφορτ

«Σκοτεινές» διαδρομές πολλών εκατομμυρίων για τον πρώην επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ....Τις δεκάδες εκατομμύρια, που ο Πολ Μάναφορτ απέκρυψε από τις αμερικανικές φορολογικές αρχές μέσω ενός λαβυρίνθου εταιρικών δομών σε διάφορες χώρες, περιλαμβανομένης και της Κύπρου, παρουσιάζει με λεπτομέρεια, σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, πρόσθετο κατηγορητήριο, που κατέθεσαν οι αμερικανικές αρχές σε επαρχιακό δικαστήριο της Κολούμπια.
Ο ειδικός ανακριτής Ρόμπερτ Μιούλερ, που διερευνά τυχόν ανάμειξη της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, κατηγορεί τον Μάναφορτ, πρώην επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας του Ντόναλτ Τραμπ, ότι προσπάθησε να επηρεάσει μάρτυρες για να ψευδορκήσουν.

Athens Pride 2018: Πιο ορατό, πιο μαζικό από ποτέ

«Έβραζε» η πλατεία Συντάγματος, από τη θέρμη του ήλιου αλλά και των ανθρώπων, από κέφι και ενθουσιασμό. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Athens Pride διοργανώθηκε στο Σύνταγμα- το φετινό του κεντρικό σύνθημα ήταν «Παρούσα» και διακύβευμά του, ο μισογυνισμός και η θηλυκότητα.
«Θέλαμε να επικοινωνήσουμε, πάντα με θετικό τρόπο, τη θεματική του μισογυνισμού, γιορτάζοντας τις θηλυκότητες», λέει ο Ραφαήλ Μπηλίδας, υπεύθυνος επικοινωνίας του Pride. «Οι θηλυκότητες δεν είναι εγγενές χαρακτηριστικό κάποιου φύλου, αν και ζούμε σε μια κοινωνία που έχει εμμονή με το φύλο και τείνει να καταπιέζει και να υποτιμά, ακόμα και να ασκεί βία, σε ότι εκλαμβάνει ως θηλυκό.

Ισπανία: Ανθρώπινη αλυσίδα 202 χιλιομέτρων σχημάτισαν οι Βάσκοι ζητώντας ψηφοφορία ανεξαρτησίας

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι από την Χώρα των Βάσκων στην Ισπανία ένωσαν σήμερα τα χέρια τους για να σχηματίσουν μία ανθρώπινη αλυσίδα μήκους 202 χιλιομέτρων, εκφράζοντας το δικαίωμά τους για την διεξαγωγή μιας περιφερειακής ψηφοφορίας ανεξαρτησίας. 

2.500 γυναίκες βούτηξαν γυμνές στη θάλασσα και κατέκτησαν ρεκόρ Γκίνες

Το Σάββατο, με 12 βαθμούς Κελσίου, στην παραλία Magheramore (50 χλμ μακριά από το Δουβλίνο) 2.500 τολμηρές γυναίκες έβγαλαν τα ρούχα τους και έριξαν τη βουτιά τους για φιλανθρωπικό σκοπό. Πρόκειται για την έκτη ετήσια συνάντηση Strip&Dip, που αποτελεί έμπνευση της Deidre Featherstone, μιας γυναίκας που υποβλήθηκε σε θεραπεία για καρκίνο του μαστού.

Τελικά οι γυναίκες έσπασαν το υπάρχον παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες, το οποίο είχε η Αυστραλία, όταν 786 άνθρωποι έκαναν κάτι αντίστοιχο στο Περθ, το 2015.

Ο Αμερικανός πρόεδρος αποσύρθηκε από το κοινό ανακοινωθέν της G7 μετά από δηλώσεις του Καναδού πρωθυπουργού..

Η Γερμανία εξακολουθεί να υποστηρίζει το ανακοινωθέν της συνόδου της ομάδας των κρατών-μελών G7 που πραγματοποιήθηκε στον Καναδά, παρά την απόφαση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ν’ αποσύρει την υποστήριξή του, σύμφωνα με εκπρόσωπο της κυβέρνησης στο Βερολίνο.
«Η Γερμανία υποστηρίζει το ανακοινωθέν που συμφωνήθηκε από κοινού» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Στέφεν Ζάιμπερτ.
Η Γαλλία και η Ευρώπη διατηρούν την υποστήριξή τους στο τελικό ανακοινωθέν της διάσκεψης των χωρών-μελών G7 κι όποιος αποχωρεί από τις δεσμεύσεις της διάσκεψης δείχνει την

Ο Τραμπ «τορπίλισε» την προσπάθεια της G7 να επιδείξει κοινό μέτωπο

Ο Αμερικανός πρόεδρος «τορπίλισε» το Σάββατο τις προσπάθειες της G7 να επιδείξει ένα κοινό μέτωπο, αφού εξοργίστηκε με τον Καναδό πρωθυπουργό, Τζάστιν Τριντό, και είπε ότι μπορεί να εντείνει τους δασμούς στις εισαγωγές, πλήττοντας τον ευαίσθητο τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας.