Συγκεντρωση στο Ραδιομεγαρο, ενα χρονο μετα το μαυρο στην ΕΡΤ (φωτογραφιες) -Τσίπρας μέσω Twitter: Σύντομα θα ξανανοίξουμε την ΕΡΤ

Τετάρτη 11 Ιούνιος | 21:36
Έξω από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής βρίσκονται εκατοντάδες πολίτες, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το λουκέτο στην ΕΡΤ.
Στο σημείο βρέθηκαν ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, αλλά και ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος οι οποίοι έστειλαν μήνυμα συμπαράστασης στους απολυμένους της ΕΡΤ, ενώ σε λίγο αναμένεται να βρεθεί και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Τσίπρας, Καμμένος, Κουτσούμπας στη συγκέντρωση για τον ένα χρόνο από το κλείσιμο της ΕΡΤ

Παρουσία πλήθους κόσμου, κάτω από τις εγκαταστάσεις που εκπέμπουν πρόγραμμα από το διαδικτυακό τόπο ertopen.com, απέναντι από την είσοδο του ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής πραγματοποιείται συγκέντρωση για την συμπλήρωση ενός χρόνου από το κλείσιμο της ΕΡΤ που διοργάνωσαν Ομοσπονδίες, και εργαζόμενοι από τον χώρο των ΜΜΕ. 

Ελλάδα Ταξίδια Τουρισμός : Lonely Planet: Η Ελλάδα ο κορυφαίος ευρωπαϊκός προορισμός για το 2014

«Οι τουριστικές επιχειρήσεις έχουν ρίξει τις τιμές τους καθώς η οικονομική κρίση μείωσε τις αφίξεις των τουριστών» αναφέρεται στο σχετικό άρθρο
Στην κορυφή της λίστας του Lonely Planet, του πιο διάσημου ταξιδιωτικού παγκοσμίως για τους top προορισμούς της ευρωπαϊκής ηπείρου για το 2014 (Best in Europe 2014) βρίσκεται η Ελλάδα.

Αριστοτέλης και Πλάτωνας τα πρόσωπα με τη μεγαλύτερη επιρροή διεθνώς - Μιχάλης Κακογιάννης: ο Έλληνας του κόσμου


Οι αρχαίοι Έλληνες συνεχίζουν να αποτελούν «βαριά» ονόματα στο παγκόσμιο «χρηματιστήριο» των ιδεών, όπως δείχνει μια εκτεταμένη ανάλυση ευρωπαίων ερευνητών στη Wikipedia, και μάλιστα στις εκδόσεις που διαθέτει η διάσημη ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια στις 24 κυριότερες γλώσσες του πλανήτη, τις οποίες μιλά περίπου το 60% του πληθυσμού της Γης.

ΑΝΕΛ: Σημίτης στο ΥΠΟΙΚ, Σημίτης στην ΤτΕ - ΣΥΡΙΖΑ: Προκλητική ενέργεια η τοποθέτηση Γ. Στουρνάρα στην ΤτΕ

«Σημίτης στο υπουργείο Οικονομικών, Σημίτης στην Τράπεζα της Ελλάδος. Ο Κώστας Σημίτης βρίσκεται εδώ, μαζί με την πολιτική του και το ΠΑΣΟΚ. Τον έφερε ξανά η Νέα Δημοκρατία».

Τα παραπάνω δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουΐκ, σχολιάζοντας την τοποθέτηση του τέως υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα στη διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδος.

Τζένιφερ Λόπεζ: Θα τραγουδήσει τελικά στην τελετή έναρξης του Μουντιαλ-Mε τον ράπερ Pitbull

Περισσότεροι από 60.000 φίλαθλοι θα βρεθούν την Πέμπτη στο «Corinthians Arena» του Σάο Πάουλο
Η είδηση ότι η Τζένιφερ Λόπεζ δε θα εμφανιστεί στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία «βύθισε» στη θλίψη εκατομμύρια θαυμαστές της και κυρίως τον αντρικό πληθυσμό που αδημονούσε να απολαύσει τη JLo επί σκηνής.