Το Μυστικό Όπλο του Χίτλερ ξημερώματα της 1ης Σεπτεμβρίου του 1939

Τα ξημερώματα της 1ης Σεπτεμβρίου του 1939 η ναζιστική Γερμανία εισβάλλει στην Πολω­νία. Με μία πρωτοφανή, για τα δεδομένα της εποχής, σαρωτική στρατιωτική επιχείρηση από ξηρά και αέρα η Βέρμαχτ αιφνιδιάζει τους Πολωνούς. 

Είναι «ο κεραυνοβόλος πόλεμος», είναι η αλλαγή του παλαιού στρατιωτικού δόγματος, είναι η επίθεση που θα σημάνει την έναρξη του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου…

Ν.Πεσκόφ: Η ένταξη της Ουκρανίας και της Μολδαβίας θα μπορούσε να αποσταθεροποιήσει την ΕΕ

 Η Ρωσία σχολίασε σήμερα δια του εκπροσώπου Τύπου του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, ότι η απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης να ανοίξει τις ενταξιακές συνομιλίες με την Ουκρανία και τη Μολδαβία είναι μια πολιτικοποιημένη απόφαση που μπορεί να αποσταθεροποιήσει το μπλοκ.

«Οι διαπραγματεύσεις για την ένταξη στην ΕΕ μπορεί να διαρκέσουν χρόνια ή δεκαετίες. 

Η ΕΕ ανέκαθεν είχε αυστηρά κριτήρια και είναι ξεκάθαρο ότι αυτή τη στιγμή ούτε η Ουκρανία ούτε η Μολδαβία πληρούν αυτά τα κριτήρια», δήλωσε σε δημοσιογράφους ο Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Στα χακί όλη η Ουκρανία: Υποχρεωτική η στρατιωτική εκπαίδευση για άνδρες και γυναίκες 18 ετών και άνω

 Ένα νέο σχέδιο νόμου για την επιστράτευση στην Ουκρανία θα προβλέπει γενική στρατιωτική εκπαίδευση για όλους τους άνδρες και τις γυναίκες που είναι τουλάχιστον 18 ετών, δήλωσε η βουλευτής του κόμματος «Υπηρέτης του Λαού» του Β.Ζελένσκι, Maryana Bezuglaya.

«Στο νομοσχέδιο για προσλήψεις και επιστράτευση με την κατάργηση του ορισμένου χρόνου, εισάγουμε ένα νέο είδος στρατιωτικής θητείας – υποχρεωτική βασική γενική στρατιωτική εκπαίδευση για όλους τους πολίτες.

Κόλαση στο στενό Μπαμπ αλ-Μαντέμπ: Oι Χούθι έπληξαν με πυραύλους εμπορικά πλοία -Διακόπτει τις μεταφορές στην Ερυθρά η Maersk

 Επιθέσεις από την ελεγχόμενη από τους Χούθι, Υεμένη, έπληξαν δύο πλοία με σημαία Λιβερίας στο στενό Μπαμπ αλ-Μαντέμπ σήμερα, δήλωσε Αμερικανός αξιωματούχος από τον τομέα της άμυνας, γεγονός που τονίζει την απειλή για τα πλοία σε θαλάσσιες διαδρομές που στοχοθετούνται από την προσκείμενη στο Ιράν οργάνωση.

Βλήμα, που θεωρείται ότι είναι drone, έπληξε ένα από τα πλοία, το γερμανικής ιδιοκτησίας Al Jasrah, με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά, αλλά όχι τραυματισμοί, ανέφερε ο αξιωματούχος.

Συντριβή των αμυντικών βιομηχανιών του ΝΑΤΟ – Κίεβο: 7 προς 1 υπέρ ρωσικού Στρατού η αναλογία σε drones – Lancet και FPV θερίζουν Πεζικό, άρματα μάχης και ΤΟΜΑ!

 Συντριπτική υπεροχή σε drones και πυρομαχικά έχει αυτή τη στιγμή ο ρωσικός Στρατός στα μέτωπα της Ουκρανίας σύμφωνα με αποκαλυπτικά στοιχεία και δηλώσεις Ουκρανών Αξιωματικών.

Οι Ουκρανοί τονίζουν πως η αναλογία σε drones μεταξύ ρωσικού και ουκρανικού Στρατού είναι αυτή τη στιγμή 5 έως 7 προς 1 υπέρ της Μόσχας! 

Μάλιστα σε κάποια μέτωπα, οι ίδιοι Ουκρανοί περιγράφουν ένα απολύτως εφιαλτικό σκηνικό:

Βίντεο: Καρέ καρέ το Κill από τα 200 χλμ – ΜiG-31BM καταρρίπτει ουκρανικό MiG-29 με τον υπερηχητικό πύραυλο R-37Μ των Mach 5

 Στη δημοσιότητα έδωσαν ρωσικά ΜΜΕ το “Kill” ενός ρωσικού μαχητικού MiG-31BM το οποίο κατέρριψε ουκρανικό μαχητικό MiG-29 με πύραυλο αέρος-αέρος R-37M.

Eίναι η πρώτη καταγεγραμμένη κατάρριψη μαχητικού από τον υπερηχητικό ρωσικό πύραυλο Vympel R-37M των 5+ Mach.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, πως ο  πύραυλος Vympel R-37M κυνηγά τη λεία του, όπως φαίνεται από την οθόνη του ραντάρ Zaslon AM PESA του αεροσκάφους MiG-31BM, σε λειτουργία ραντάρ Track-While-Scan TWS

Β. Πούτιν: “Αυτός είναι ο λόγος που δεν ισοπέδωσα τις ουκρανικές πόλεις” – Δείτε τη δήλωση (vid)

 «Είμαστε ο ίδιος λαός»!

Με αυτή τη φράση ο Ρώσος πρόεδρος, στην ετήσια συνέντευξη τύπου του απάντησε σε κάτι που πολλοί είχαν απορία κατά τον πόλεμο που πλέον μετράει 22 μήνες:

Γιατί δεν ισοπεδώνει τις ουκρανικές πόλεις και ιδίως τα κέντρα λήψης αποφάσεων;

O Β.Πούτιν δήλωσε τα εξής:

Το απόλυτο Blitzkrieg – Με τoυς ιπτάμενους...γίγαντες Ruslan η Ρωσία στέλνει 20.000 στρατιώτες σε μόλις 6 ώρες στην Ουκρανία

 Η Ρωσία προετοιμάζει για ένα αιφνιδιαστικό χτύπημα - καταλύτη για τις εξελίξεις στο μέτωπο της Ουκρανίας

Σε απόλυτη ετοιμότητα είναι η ρωσική πολεμική μηχανή για μία συντριπτική, όσο και αιφνιδιαστική επίθεση στην Ουκρανία, που θα αποτελέσει τον καταλύτη για τη συνθηκολόγηση του Κιέβου.

Η Ρωσία είναι έτοιμη για τον απόλυτο κεραυνοβόλο πόλεμο (σ.σ.Blitzkrieg) με τη βοήθεια των τεράστιων μεταγωγικών αεροσκαφών που διαθέτει.