Οι πρώτες μέρες των Ομπάμα μακριά από τον Λευκό Οίκο

Για τις Βρετανικές Παρθένους Νήσους αναχώρησε το ζεύγος Ομπάμα αμέσως μετά την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ.
Το πρώην προεδρικό ζευγάρι αναχώρησε αμέσως μετά την ορκωμοσία για το ιδιωτικό νησί του φίλου τους και επιχειρηματία Ρίτσαρντ Μπράνσον.

Ο Πάνος Καμμένος κινείται δικαστικά κατά δημοσιογράφων για το ταξίδι του στις ΗΠΑ

«Το λόγο έχει εκ νέου η Δικαιοσύνη» σημειώνεται σε ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων με την οποία γνωστοποιείται ότι ο Πάνος Καμμένος και το κόμμα του προσφεύγουν δικαστικά κατά δημοσιογράφων για δημοσιεύματα που αφορούν στο πρόσφατο ταξίδι του υπουργού Εθνικής Άμυνας στις ΗΠΑ.

Ενοχλημένη η Μαδρίτη από την «κατάργηση» του ιστοτόπου του Λευκού Οίκου στα ισπανικά

Την ανησυχία της ισπανικής κυβέρνησης για το γεγονός ότι ο Λευκός Οίκος δεν διαθέτει πλέον ιστότοπο στην ισπανική γλώσσα, εξέφρασε σήμερα η Μαδρίτη, καθώς η σελίδα αυτή, που ενημέρωνε τους ισπανόφωνους εντός και εκτός ΗΠΑ, εξαφανίστηκε αμέσως μετά την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ.
«Λυπούμαστε που η ισπανική μετάφραση αυτού του ιστοτόπου καταργήθηκε, δεν μας φαίνεται καλή ιδέα κάτι τέτοιο» δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Ισπανίας Αλφόνσο Νταστίς σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη Βαρκελώνη.

Καθημερινός δίωρος αποκλεισμός της εθνικής οδού Πατρών-Κορίνθου από αγρότες

Όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Γιάννης Μποδιώτης, «από αύριο Τρίτη μέχρι και την Πέμπτη, θα αποκλείουμε την εθνική οδό από τις 17:00 έως και τις 19:00 και στην συνέχεια θα ληφθούν νέες αποφάσεις»
Απόφαση για καθημερινές κινητοποιήσεις και δίωρο αποκλεισμό της εθνικής οδού Πατρών-Κορίνθου στο ύψος του Αιγίου, πήραν τα μέλη του αγροτικού συλλόγου Αιγίου.

Δημοσκόπηση Πανεπιστημίου Λευκωσίας: Ψηλά βαθμολογούν οι Ελληνοκύπριοι Κοτζιά – Αναστασιάδη

Με θετικό πρόσημο αποτιμούν οι Ελληνοκύπριοι τη συνεισφορά του υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκου Κοτζιά , και του Προέδρου Αναστασιάδη, για τους χειρισμούς τους στην διάσκεψη της Γενεύης για το Κυπριακό.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Λευκωσίας για την εφημερίδα «Σημερινή», οι κ.κ. Κοτζιάς και Αναστασιάδης έλαβαν συνολικά 80% θετικές γνώμες, με τη στάση του Νίκου Αναστασιάδη να αξιολογείται από το 49% ως

Στο πλευρό του Πρώτου Θέματος ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

«Δεν παρουσιάσαμε λεπτομέρειες για κανένα εκδότη την Παρασκευή. Τόσο πολύ τον ενόχλησε για τον Αναστασιάδη;», αναρωτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Θεοφύλακτος
Υπερασπιστής του εκδότη Θέμου Αναστασιάδη έγινε το ΠΑΣΟΚ (από κοντά και η ΝΔ) στην συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ.
Εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ ο Ανδρέας Λοβέρδος ισχυρίσθηκε ότι στο αρχικό κείμενο του ΣΥΡΙΖΑ που εστάλη στα κόμματα την

Στ. Κοντονής: Μας κάνουν μαθήματα αυτοί που παρέδωσαν τον Οτσαλάν με ελεεινή διαδικασία

Η εμπλοκή του υπουργείου Δικαιοσύνης και της κυβέρνησης έπεται, όπως προβλέπει ο νόμος και εξετάζονται όχι νομικά ζητήματα αλλά θέματα διεθνών σχέσεων της χώρας
Δημοσιογράφοι και πολιτικοί που πρωταγωνίστησαν στο «όνειδος για τον νομικό πολιτισμό της χώρας» παραδίδοντας τον Οτσαλάν χωρίς να συνεδριάσει καμία επιτροπή και να κρίνει κανένα δικαστήριο, κάνουν μαθήματα στους δικαστές και την κυβέρνηση για την υπόθεση των οκτώ Τούρκων αξιωματικών, δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Στ. Κοντονής.