Ποια ελληνική παραλία είναι η καλύτερη του κόσμου για το 2018 (φωτο)

Μια ελληνική δεσπόζει στην πρώτη θέση της λίστας με τις «100 καλύτερες παραλίες του Κόσμου» για το 2018 που δημοσίευσε το Flight Network.

Η παραλία που ξεχώρισε δεν είναι άλλη από το Ναυάγιο της Ζακύνθου, ενώ στη σχετική λίστα βρίσκονται επίσης το Ελαφονήσι της Κρήτης (θέση 56), η Κόκκινη Παραλία στη Σαντορίνη (θέση 77) και η παραλία Λογγάς στην Κέρκυρα (θέση 96).

Η λίστα είναι βασισμένη στις εμπειρίες και την αξιολόγηση 1.200 δημοσιογράφων, συντακτών, μπλόγκερς και ταξιδιωτικών γραφείων παγκοσμίως.

Μέχρι το τέλος του αιώνα η Κλιματική Αλλαγή θα καταστρέψει την αμερικανική οικονομία

Η κλιματική αλλαγή θα κοστίσει στην αμερικανική οικονομία εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια έως το τέλος του αιώνα, καταστρέφοντας τα πάντα, από την υγεία στις υποδομές και την αγροτική παραγωγή, περιγράφει μια κυβερνητική έκθεση που δημοσιεύτηκε σήμερα.

Η έκθεση, που συντάχθηκε με εντολή του Κογκρέσου, με τη βοήθεια περισσότερων από 12 κυβερνητικών υπηρεσιών και οργανισμών στις ΗΠΑ (από το υπουργείο Γεωργίας έως τη NASA) και τουλάχιστον 300 επιστημόνων, υπογραμμίζει τον αντίκτυπο, όπως προβλέπεται, του φαινομένου της υπερθέρμανσης του πλανήτη σε κάθε γωνιά της αμερικανικής κοινωνίας, σε μια επιτακτική

Πού αποδίδουν οι Γερμανοί τη βλάβη στο αεροσκάφος της Μέρκελ

Σε βλάβη στον ηλεκτρονικό διανομέα, η οποία προκάλεσε και το πρόβλημα στη λειτουργία του ασυρμάτου, οφείλεται η αναγκαστική προσγείωση στην Κολωνία του αεροσκάφους που μετέφερε χθες Πέμπτη την καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ και τον αντικαγκελάριο Όλαφ Σολτς από το Βερολίνο στο Μπουένος Άιρες για τη Σύνοδο της G20, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του γερμανικού υπουργείου Άμυνας Γενς Φλόσντορφ.

Ο ίδιος τόνισε κατ’ επανάληψη ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη για σαμποτάζ ή εγκληματική ενέργεια.

Ο Ριχάρδος προσέλαβε υπεράσπιση τον Κούγια που επιτέθηκε αμέσως στον Τσίπρα

Την υπεράσπιση του Δημήτρη Ριχάρδου ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας, με τον γνωστό ποινικολόγο να εξαπολύει επίθεση στον πρωθυπουργό, με αφορμή τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής, το μεσημέρι της Τετάρτης (28/11/2018).

Ο πρωθυπουργός, αναφερόμενος στις τελευταίες επιτυχίες της Αστυνομίας, μίλησε για «εγκληματίες με λευκά κολάρα» και συμπλήρωσε:


Νέα θεωρία: Ο Ερντογάν λέει ότι δεν υπάρχει η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος στη Συρία

Η τρομοκρατική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ISIS) δεν υφίσταται πλέον στη Συρία, σύμφωνα με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο Τούρκος πρόεδρος επέμενε ότι υπάρχουν μόνο «μικρές συμμορίες» που υποκρίνονται το Ισλαμικό Κράτος.

Τη δήλωση αυτή έκανε ο Τούρκος πρόεδρος πριν τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός του, Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP), την Τρίτη.


Ο Τζέφρι Πάιατ διέψευσε «Τα ΝΕΑ» που αναμετέδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Αυτή τη φορά ήταν ο Αμερικανός πρεσβευτής στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ, που διέψευσε «είδηση» που αναμετέδωσε μέσω Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δημοσίευσε πρωτοσέλιδο τίτλο της εφημερίδας «Τα ΝΕΑ», το οποίο γράφει: «Στρατηγική Συμφωνία Ευάγγελου Μαρινάκη και Γουίλμπουρ Ρος».

Ο Γουίλμπουρ Ρος είναι ο υπουργός Εμπορίου των ΗΠΑ.

Μητσοτάκης: Kλειστά σχολεία σημαίνει κλειστά μυαλά

«Η ΝΔ ήταν, είναι και θα είναι πάντα απέναντι σε κάθε μορφής κατάληψη. ‘Αλλοι έχτισαν πολιτικές καριέρες πάνω στις καταλήψεις», δήλωσε από την Πάτρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.

Και πρόσθεσε: «Θέλω με την ευκαιρία αυτή να πω ότι καταλαβαίνω απόλυτα την αγανάκτηση όλων όσοι σήμερα επιλέγουν να βρεθούν απέναντι στην κακή Συμφωνία των Πρεσπών την οποία υπέγραψαν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος. Όμως κλειστά σχολεία σημαίνει κλειστά μυαλά».

Ριχάρδος – Σε ποιον πολιτικό υπηρετούσε ο εμπλεκόμενος αστυνομικός

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον αστυνομικό που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση «Ριχάρδος».

Συγκεκριμένα την άμεση επιστροφή του αστυνομικού -ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού- στην υπηρεσία του από την ομάδα ασφαλείας του Δ. Αβραμόπουλου στην οποία είχε προσφάτως αποσπασθεί, έκανε γνωστή το Πολιτικό Γραφείο του Επιτρόπου.


Ομολόγησε ο δράστης που «ξήλωσε» τους κώνους στα σύνορα Ελλάδας-ΠΓΔΜ – Είναι Σκοπιανός

Ένας 36χρονος πολίτης της ΠΓΔΜ ήταν αυτός προκάλεσε τις εκτεταμένες φθορές στις πυραμίδες που οριοθετούν τα ελληνοσκοπιανά σύνορα, στο ύψος του νομού Φλώρινας, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών της ΠΓΔΜ.

Ειδικότερα, στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι δράστης είναι κάτοικος ακριτικού χωριού, κοντά στην πόλη Μπίτολα (Μοναστήρι), ο οποίος, κατά την ανάκρισή του στο αστυνομικό τμήμα αναγνώρισε την πράξη του, δηλώνοντας ότι αφαίρεσε 105 κωνικές τσιμεντένιες στήλες.

Ξεφτίλα: Και δεύτερη «μούφα» είδηση από το Πρώτο Θέμα για τους διαλόγους Τσίπρα στο Μάτι

Ακόμη μία ψευδή είδηση μεταδίδει από το πρωί το Πρώτο Θέμα για τους δήθεν διαλόγους του Αλέξη Τσίπρα στο Μάτι, κατά τη διάρκεια της προχθεσινής επίσκεψής του και της σύσκεψης με τους εκπροσώπους των συντονιστικών επιτροπών των κατοίκων.
Το Πρώτο Θέμα αναφέρει πως ο Πρωθυπουργός, ερωτηθείς από μία γυναίκα που βρισκόταν στη σύσκεψη, γύρισε σε μία άλλη γυναίκα που βρισκόταν δίπλα του και ρώτησε «δική μας είναι αυτή;».

Aθώοι οι κατηγορούμενοι για την εμπρηστική επίθεση στις Σκουριές Χαλκιδικής

Αθώοι κρίθηκαν από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων οι 21 κάτοικοι της Χαλκιδικής που κατηγορούνταν για την εμπρηστική επίθεση στο εργοτάξιο της «Ελληνικός Χρυσός» στις Σκουριές, τον Φεβρουάριο του 2013.

Ύστερα από πολυήμερη ακροαματική διαδικασία, το δικαστήριο αθώωσε ομόφωνα, λόγω αμφιβολιών, όλους τους κατηγορούμενους.

Εκφωνώντας την απόφαση, ο πρόεδρος του δικαστηρίου είπε: