Ο Enrique Iglesias αρνείται να παντρευτεί Anna Kournikova

Για όσους από εσάς έχουν την ελπίδα να παντρευτεί η Anna Kournikova μάλον οχι."Ποτέ δεν έχω σκεφτεί πραγματικά 0τι ο γάμος θα κάνει τη διαφορά είπε ο Enrique..

Χιλιάδες ανθρακωρύχοι από την κοιλάδα του ποταμού Τζίου της Ρουμανίας πραγματοποίησαν, χθες, για τέταρτη συνεχή μέρα, διαδήλωση στην πόλη Πετροσάνι


Χιλιάδες ανθρακωρύχοι από την κοιλάδα του ποταμού Τζίου της Ρουμανίας πραγματοποίησαν, χθες, για τέταρτη συνεχή μέρα, διαδήλωση στην πόλη Πετροσάνι, μετά τις ανεπιτυχείς διαπραγματεύσεις με το υπουργείο Οικονομίας για την καταβολή επιδόματος επικίνδυνης εργασίας..

ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Καθυστερημένη επικοινωνία Ομπάμα - Πούτιν

Καθυστερημένη επικοινωνία Ομπάμα - Πούτιν Από το προεδρικό αεροσκάφος Air Force One κάλεσε τον Βλαντιμήρ Πούτιν ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, σχεδόν μια εβδομάδα μετά την επανεκλογή του στην προεδρία της Ρωσικής Ομοσπονδίας, για μια τρίτη θητεία..

Ιταλία: Διάταγμα για τις «χρυσές μετοχές» στις κρατικές επιχειρήσεις

Η ιταλική κυβέρνηση ενέκρινε σήμερα διάταγμα που τροποποιεί τη ρύθμιση για τις «χρυσές μετοχές», τα ειδικά δικαιώματα που διατηρεί το κράτος στις στρατηγικού ενδιαφέροντος επιχειρήσεις, προκειμένου να αποφευχθούν κυρώσεις από την ΕΕ..

Συρία: Πυρ εναντίον αμάχων στην Ιντλίμπ – Λιποτακτούν ομαδικά στρατιωτικοί

Τουλάχιστον 13 άμαχοι σκοτώθηκαν σε επίθεση στην επαρχία Ιντλίμπ στη βορειοδυτική Συρία, όπου έχει αναπτυχθεί σημαντικός αριθμός στρατιωτών ενόψει μιας ευρείας επίθεσης, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων..

Κατά της βίας γυναικών και ο πρόεδρος της Κροατίας

Η πρωτοβουλία του ΟΗΕ για τη δημιουργία Δικτύου ανδρών ηγετών που συμμετέχουν στη μάχη κατά της βίας εναντίον των γυναικών παρουσιάστηκε σε συζήτηση που διοργανώθηκε στο Ζάγκρεμπ από το γραφείο του προέδρου της Κροατίας Ίβο Γιοσίποβιτς και την αντιπροσωπεία του ΟΗΕ στη χώρα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας..

Η πρεμιέρα του Νίκου Κουρκούλη

Δυναμική επιστροφή έκανε ο Νίκος Κουρκούλης στη νυχτερινή Αθήνα. Ο αγαπημένος τραγουδιστής επέλεξε την ημέρα της γιορτής της γυναίκας για να ανέβει και πάλι στην πίστα..

Τα καρφιά της Αγγελικής Ηλιάδη στη δισκογραφική της εταιρεία

Έξαλλη εμφανίζεται να είναι με τη δισκογραφική της εταιρεία η Αγγελική Ηλιάδη. Ο λόγος; Η απόφαση της Heaven Music να αποσύρει από τα ραδιόφωνα το καινούργιο της τραγούδι με τίτλο «Μαγκιά μου» χωρίς να την ενημερώσει..

Είχαν το ίδιο βαποράκι;

Πηγή μέσα από το περιβάλλον της αείμνηστης ντίβας αναφέρει στην Daily Star ότι η Whitney Houston έκανε χρήση ναρκωτικών μέχρι και το τέλος της ζωής της, ενώ την... κακή συνήθεια της μητέρας της συνεχίζει και η Bobbi Kristina Brown..

Για το τραγούδι «Γυρίσματα» Δείτε το νέο βιντεοκλίπ της Δέσποινας Βανδή

Το νέο βιντεοκλίπ της  Δέσποινας Βανδή για το τραγούδι «Γυρίσματα» μόλις κυκλοφόρησε. Τη σκηνοθεσία του κλιπ υπογράφει ο Κώστας Καπετανίδης, ενώ τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού ο Φοίβος.

Δείτε πιο κάτω τη νέα δουλειά της 42χρονης τραγουδίστριας..

12 και 14 Μαρτίου στον Πολυχώρο Γαλαξία Συναυλίες στη Νέα Σμύρνη με Μαριώ και Μπάμπη Τσέρτο

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου και του Πολιτιστικού Οργανισμού Νέας Σμύρνης για την επέτειο των 90 χρόνων από την καταστροφή της Σμύρνης θα..

McQueen, Chanel, Vuitton δίνουν το στίγμα Οι τάσεις της μόδας για τον επόμενο χειμώνα

McQueen: Από τον Απρίλιο του 2011 που εμφανίστηκε ως η σχεδιάστρια του βασιλικού νυφικού της Kate Middleton, η Sarah Burton έχει διπλή πίεση να ξεφύγει από τα στερεότυπα της..

Δείτε τη νέα της διαφήμιση για τον Armani Αρκεί ένα λεπτό για να «ανάψει» φωτιές η Rihanna

Πιο «καυτή» δε θα μπορούσε να είναι η νέα διαφήμιση της Rihanna για τον Armani. Αφού το 2011 η προηγούμενη συνεργασία της RiRi με τον..

Μελαχρινή οπτασία Μόνο με τα εσώρουχα η Leilani Dowding

Γνωστή για τις «καυτές» της αναρτήσεις στο Twitter, η Leilani Dowding φωτογραφήθηκε μόνο με τα εσώρουχα για το «Maxim» της Ινδονησίας και το αποτέλεσμα είναι άκρως αισθησιακό..

Από τις πιο σέξι και ανερχόμενες ηθοποιούς Mila Kunis: Φλερτ με τον φωτογραφικό φακό

Στον φωτογραφικό φακό του Terry Richardson αφέθηκε, μετά τη Lindsay Lohan, και η ηθοποιός Mila Kunis η οποία έχει αναμφισβήτητα ταλέντο στο να ποζάρει..

Πτώση της θερμοκρασίας Χειμωνιάτικος καιρός το Σαββατοκύριακο

Άστατος θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο με χιόνια στα κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη τοπικά 8 και στα νοτιοδυτικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα κεντρικά και βόρεια..

Η Kim Kardashian μας δείχνει τη συλλογή παπουτσιών της

Τα αμέτρητα ζευγάρια παπούτσια που διαθέτει η γκαρνταρόμπα της εκθέτει στο Twitter η τηλεπερσόνα Kim Kardashian.

Σύμφωνα με όσα έχει πει η ίδια, διαθέτει..

Μερικά ακόμη «καυτά» στιγμιότυπα με μαγιό Δε σταματά να προκαλεί η η Jennifer Nicole Lee

Κατάφερε να χάσει 36 ολόκληρα κιλά, μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, και τώρα η Jennifer Nicole Lee δε λέει να σταματήσει να μας δείχνει το καλλίγραμμο κορμί της..

Ψηφίστηκε η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.

Ψηφίστηκε η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου..

Κάνε… πατέρα να δεις καλό «Η Rihanna ήταν χοντρή!»

Κάνε πατέρα να δεις καλό! Ο πατέρας της Rihanna σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Heat» δήλωσε ότι η κόρη του είχε παχύνει και ήταν χοντρή. Βέβαια τώρα ο Ronald Fenty άλλαξε γνώμη καθώς η Rihanna του έκλεισε το στόμα με τις φωτογραφίες που ανέβασε στην σελίδα της στο twitter.

«Είδα την κόρη μου τον περασμένο μήνα και είχε πάρει κιλά. Βέβαια πρέπει να παραδεχτώ ότι στα βραβεία Grammy έδειχνε κούκλα μέσα στο μαύρο μάξι φόρεμα. Τώρα που την ξαναείδα είναι μια χαρά..

Προκαλεί και πάλι Topless στο Twitter της η Rihanna

Οι σέξι της εμφανίσεις -σήμα κατατεθέν της Rihanna- κάνουν σχεδόν κάθε μέρα το γύρο του κόσμου μέσω του Διαδικτύου με τη Riri να το απολαμβάνει ιδιαίτερα.

Αυτή τη φορά, η νεαρή τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος..

Μαϊάμι Φόρεσε την μπλούζα της και βγήκε η Pamela Anderson

Για άλλη μια φορά, η Pamela Anderson τράβηξε επάνω της όλα τα βλέμματα… για όλους του λάθος λόγους!

Η ξανθιά ηθοποιός εμφανίστηκε σε εκδδλωση στο Μαϊάμι φορώντας μόνο το μπλουζάκι της..

Στη Θεσσαλονίκη για την κηδεία του πατέρα του τραγουδιστή Ρέμος - Υβόννη: Μαζί στα εύκολα, μαζί και στα δύσκολα

Τον αγαπημένο του πατέρα έχασε την προηγούμενη εβδομάδα ο Αντώνης Ρέμος και η αγαπημένη του, Υβόννη, δεν έλειψε λεπτό από το πλευρό του συντρόφου της..

Μπίλι Ζέιν: Δεν ντρέπομαι που είμαι Έλληνας!

Στο Λος Άντζελες βρέθηκε με αφορμή τα Όσκαρ ο Γιώργος Σατσίδης και εκεί ο γνωστός παρουσιαστής πραγματοποίησε τα γυρίσματα της εκπομπής του: «Movies & Stars». Ο Ελληνοαμερικανός ηθοποιός, Μπίλι Ζέιν, μίλησε στον Γιώργο Σατσίδη και απάντησε στο πώς βλέπει όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα..

Αλληλεγγύη Ιταλίας προς την Ελλάδα

Την αλληλεγγύη του ιταλικού λαού προς την Ελλάδα και μηνύματα προς την Ευρώπη μετέφερε η τριμελής αντιπροσωπεία της Ιταλικής Βουλής κατά τη χθεσινή της επίσκεψη στην Ελλάδα..

Τηλεφώνημα για βόμβα και στον Άρειο Πάγο Ύποπτο δέμα μπροστά από το αρχηγείο της Πυροσβεστικής

Δεν επρόκειτο για βόμβα, αλλά για σάκο που περιείχε έγγραφα, όπως διαπιστώθηκε μετά την ελεγχόμενη έκρηξη που έκαναν άντρες του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών της Ελληνικής Αστυνομίας λίγο πριν τις 11 το πρωί της Παρασκευής.
  Το ύποπτο δέμα (ή σάκος) εντοπίστηκε το πρωί μέσα σε στρατόπεδο της Πυροσβεστικής στην οδό Μουρούζη, πολύ κοντά στο Μέγαρο Μαξίμου, το Προεδρικό Μέγαρο και τα παλαιά κεντρικά γραφεία της ΝΔ.
  Για προληπτικούς λόγους τα γραφεία του Πυροσβεστικού σώματος είχαν εκκενωθεί.
πηγη

Ισχυρός σεισμός στο νότιο Ειρηνικό

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 7,1 βαθμών σημειώθηκε σήμερα στο νότιο Ειρηνικό, ανοικτά του νησιού Βανουάτου και των νησιών Λουαγιοτέ της Νέας Καληδονίας, χωρίς να σημάνει συναγερμός για τσουνάμι, ανακοίνωσε το αμερικανικό Γεωφυσικό Ινστιτούτο (USGS).Το υπόκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε σε βάθος 36,8 χλμ., 206 χλμ. νοτιοανατολικά του Πορτ Βίλα, της πρωτεύουσας του Βανουάτου, 324 χλμ. από την πόλη Ταντίν (νησιά Λόγιαλτι), και 1.800 χλμ. ανατολικά των ακτών της Αυστραλίας, πρόσθεσε το USGS. "Δεν έχουμε αναφορές για ζημιές εδώ", είπε αξιωματικός της αστυνομίας στο Πορτ Βίλα.
πηγη
Το Βανουάτου, ένα ηφαιστειακό αρχιπέλαγος, βρίσκεται στον "δακτύλιο της φωτιάς" του Ειρηνικού, ζώνη όπου η σύγκρουση των τεκτονικών πλακών προκαλεί υψηλή σεισμική δραστηριότητα.

Νικοπολίδης: «Εντυπωσιακός ο Ολυμπιακός της Ευρώπης»

Το νέο "διπλό" του Ολυμπιακού στην Ευρώπη δεν θα μπορούσε να μην προκαλέσει την χαρά του Αντώνη Νικοπολίδη. Ο παλαίμαχος..

Μία Ελληνίδα θεά που την έλεγαν... Δούκισσα!

Η εμφάνισή της στα Madwalk έγινε θέμα συζήτησης για μέρες. Εκείνη δεν ήταν συνηθισμένη σε τέτοιου είδους σχόλια, κατάφερε όμως και τα αντιμετώπισε έχοντας βέβαια πάντα στο πλευρό της τον αγαπημένο της Χρήστο Χολίδη ο οποίος την στηρίζει σε κάθε της απόφαση..

"Εκείνος δημιουργούσε σχέσεις κι εγώ έκανα τη βρεγμένη πάπια..."

Η Ρούλα Κορομηλά έχει μάθει να μην κρύβεται, είναι όμως ένας άνθρωπος που σπάνια μιλάει για τα προσωπικά της. Για πρώτη φορά η Ρούλα Κορομηλά μίλησε για τη σχέση της με το σκηνοθέτη Στέφανο Καρτίνι και τα όσα ένιωσε και βίωσε μετά το χωρισμό τους...

Ανυπολόγιστο το κόστος από τις πλημμύρες στην Αυστραλία

Σε νέα ύψη θα εκτιναχτούν τα ασφάλιστρα στην Αυστραλία λόγω των τελευταίων πλημμυρών που προκάλεσαν ανυπολόγιστες ζημιές.

Αν και στις περισσότερες περιοχές τα νερά άρχισαν να υποχωρούν, χιλιάδες..

Πέταξαν τούρτα στον Ρέσλερ

Ο Φίλιπ Ρέσλερ, αντικαγκελάριος, ήταν επίσημος προσκεκλημένος σε έκθεση για την τεχνολογία και τις καινοτομίες στο Ανόβερο.
Κατά τη διάρκεια της..

Champions League: Ηρωας ο Χιώτης, «διαστημικός» ο Μέσι


Ο ΑΠΟΕΛ με ήρωα τον Διονύση Χιώτη που απέκρουσε δύο πέναλτι και η Μπαρτσελόνα με πρώτο «βιολί» τον «διαστημικό»..

Πανικός από μεγάλη πυρκαγιά στο κέντρο του Παρισιού

Πανικός επικράτησε το απόγευμα της Πέμπτης στο κέντρο του Παρισιού όταν μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε σε υπόγειο γκαράζ στην πλατεία Βεντόμ, σε κοντινή απόσταση από το γαλλικό υπουργείο Δικαιοσύνης..

«Το καλύτερο και μπροστά στον κόσμο μας»

Μεγάλη εμφάνιση από τον Όλοφ Μέλμπεργκ στην Ουκρανία με μοναδικό αρνητικό την κίτρινη που θα του στερήσει την παρουσία του στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας. Ωστόσο ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός στις δηλώσεις του τόνισε ότι ο κόσμος θα είναι αυτός που θα πάρει την πρόκριση..

Ποιος «νόμος του Ολντ Τράφορντ»… Εντυπωσιακά ανώτερη η Αθλέτικ Μπιλμπάο

Ποιος «νόμος του Ολντ Τράφορντ»; Αυτά δεν περνάνε σε Βάσκους! 

Μπροστά σε 8.000 φίλους της που έκαναν κατάληψη στο «θέατρο των ονείρων», η Αθλέτικ Μπιλμπάο επέβαλε τον δικό της νόμο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-3)!..

Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΦΡΑΝΣΟΥΑ ΟΛΑΝΤ Η επίδοξη πρώτη κυρία της Γαλλίας, ξεσπά για το εξώφυλλο του «Paris Match»

Η επίδοξη πρώτη κυρία της Γαλλίας, ξεσπά για το εξώφυλλο του «Paris Match» «Φαρμάκι» στάζει στις αναρτήσεις της στο twitter η Βαλερί Τριερβιλέρ, δημοσιογράφος, σύντροφος του υποψήφιου των σοσιαλιστών..

Πούτιν, Μπερλουσκόνι και Μεντβέντεφ, έτοιμοι για...σκι

Πούτιν, Μπερλουσκόνι και Μεντβέντεφ σε στιγμές χαλάρωσης σε χιονοδρομικό κέντρο της Ρωσίας. Στην Ρωσία έφτασε χθες το βράδυ στα πλαίσια ιδιωτικής επίσκεψης, ο τέως ιταλός πρωθυπουργός..

ΣΤΑ 12 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ Η ΖΗΜΙΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ Τεράστια απάτη σε βάρος του ΙΚΑ Καλλιθέας από στελέχη του

Τεράστια απάτη σε βάρος του ΙΚΑ Καλλιθέας από στελέχη του Απάτη σε βάρος του ΙΚΑ Καλλιθέας από στελέχη του, με συνέπεια το Ιδρυμα να υποστεί ζημιά η οποία υπερβαίνει τα 12 εκατομμύρια ευρώ, αποκαλύφθηκε από την ΕΛΑΣ. Συνελήφθησαν έξι γυναίκες υπάλληλοι..