Πούτιν, Μπερλουσκόνι και Μεντβέντεφ, έτοιμοι για...σκι

Πούτιν, Μπερλουσκόνι και Μεντβέντεφ σε στιγμές χαλάρωσης σε χιονοδρομικό κέντρο της Ρωσίας. Στην Ρωσία έφτασε χθες το βράδυ στα πλαίσια ιδιωτικής επίσκεψης, ο τέως ιταλός πρωθυπουργός..
Σίλβιο Μπερλουσκόνι, προκειμένου να γιορτάσει τη νίκη του φίλου του Βλαντιμίρ Πούτιν στις προεδρικές εκλογές και παράλληλα να συζητήσουν για τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014 που θα διεξαχθούν στο Σότσι, στην Μαύρη Θάλασσα.

Πούτιν, Μπερλουσκόνι και Μεντβέντεφ σε στιγμές χαλάρωσης σε χιονοδρομικό κέντρο της Ρωσίας.
Ο φακός κατέγραψε θερμούς εναγκαλισμούς του Μπερλουσκόνι με τον απερχόμενο πρόεδρο Ντμίτρι Μεντβέντεφ και έναν πιο συγκρατημένο χαιρετισμό με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, υπό τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στο δημοφιλές χιονοδρομικό κέντρο Krasnaya Polyana κοντά στο Σότσι.
Χθεσινό στιγμιότυπο δείχνει τους τρεις άνδρες να δειπνούν σε εστιατόριο της περιοχής, συνοδευόμενοι από ξανθιά- αγνώστων λοιπών στοιχείων- που προφανώς είναι μεταφράστρια. Σήμερα η παρέα φωτογραφήθηκε χαμογελαστή, με φόντο τα χιόνια.
Ο Μπερλουσκόνι υπήρξε ένας από τους πιο στενούς συμμάχους του Πούτιν και έχει επισκεφθεί αρκετές φορές την Ρωσία, όχι μόνο στα πλαίσια επίσημων διπλωματικών ταξιδιών, αλλά και για πιο προσωπικούς λόγους, όπως π.χ. για να γιορτάσει τα γενέθλια του φίλου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...