Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΦΡΑΝΣΟΥΑ ΟΛΑΝΤ Η επίδοξη πρώτη κυρία της Γαλλίας, ξεσπά για το εξώφυλλο του «Paris Match»

Η επίδοξη πρώτη κυρία της Γαλλίας, ξεσπά για το εξώφυλλο του «Paris Match» «Φαρμάκι» στάζει στις αναρτήσεις της στο twitter η Βαλερί Τριερβιλέρ, δημοσιογράφος, σύντροφος του υποψήφιου των σοσιαλιστών..
για την προεδρία, Φρανσουά Ολάντ και επίδοξη πρώτη κυρία της Γαλλίας. Αφορμή το γεγονός ότι το περιοδικό Paris Match, στο οποίο εργάζεται, χρησιμοποίησε φωτογραφία της στο εξώφυλλό του, χωρίς καν να την ενημερώσει, όπως λέει.

«Τι σοκ να ανακαλύπτεις τον εαυτό σου στο εξώφυλλο του περιοδικού που εργάζεσαι. (Νιώθω) οργή που ανακαλύπτω την χρήση φωτογραφιών χωρίς την έγκρισή μου και χωρίς να έχω ενημερωθεί» γράφει η θυμωμένη Τριερβιλέρ και συνεχίζει να επιτίθεται στους εργοδότες της, με λίαν κυνικό ύφος:

«Μπράβο στο Paris Match για τον σεξισμό του, αυτή την ημέρα των δικαιωμάτων των γυναικών (8 Μαρτίου). Σκέφτομαι όλες τις οργισμένες γυναίκες».
Το περιοδικό, στο οποίο εργάζεται από τα νιάτα της η Τριερβιλέρ, κυκλοφορεί με εξώφυλλο την ίδια και τον Φρανσουά Ολάντ, και τον τίτλο «Βαλερί: Το ατού γοητείας του Φρανσουά Ολάντ». Το Paris Match φιλοξενεί άρθρο με αφορμή βιβλίο που αναφέρεται στις πρώτες κυρίες (πρώην, νυν και…επίδοξες) οι οποίες - όπως επισημαίνεται- μπορεί θεωρητικά να μην έχουν ενεργό ρόλο αλλά δεν μπορεί να τις αγνοήσει κανείς.
Το εξώφυλλο του Paris Match που προκάλεσε την οργή της Βαλερί Τριερβιλέρ.
Το εξώφυλλο του Paris Match που προκάλεσε την οργή της Βαλερί Τριερβιλέρ.
Η Τριερβιλέρ προσελκύει τα φώτα της δημοσιότητας από τότε που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Φρανσουά Ολάντ, τον οποίο γνώρισε στα τέλη της δεκαετίας του ΄80.
Οι θυμωμένες αναρτήσεις της δημοσιογράφου στο twitter
Οι θυμωμένες αναρτήσεις της δημοσιογράφου στο twitter
Εκείνη ήταν μια 23χρονη δημοσιογράφος που εργαζόταν στο περιοδικό «Paris Match» και είχε αναλάβει το ρεπορτάζ για το σοσιαλιστικό κόμμα (PS). Εκείνος ένας 34χρονος βουλευτής που βρισκόταν στην αρχή της πολιτικής του σταδιοδρομίας. Χρειάστηκαν πολλά χρόνια για να εξελιχθεί η σχέση τους από επαγγελματική σε ερωτική και σήμερα το ζεύγος Φρανσουά Ολάντ και Βαλερί Τριερβιλέρ κάνει… πρόβες για το Μέγαρο των Ηλυσίων.
Η ερωμένη έγινε και επισήμως η σύντροφος του σοσιαλιστή υποψήφιου μετά τον χωρισμό του τελευταίου με την πρώην σύντροφό του Σεγκολέν Ρουαγιάλ το 2007. Όχι τυχαία, η Βαλερί θεωρήθηκε ως και μια από τις αιτίες της ρήξης. Είχε γίνει τότε γνωστό ότι ο Ολάντ και η Ρουαγιάλ- οι οποίοι απέκτησαν τέσσερα παιδιά αλλά δεν είχαν ενωθεί με τα δεσμά του γάμου- ήδη ζούσαν χωριστά, αφού ο Φρανσουά και η Βαλερί ήταν στην ουσία μαζί από το 2006.
«Αντισταθήκαμε γιατί η σχέση μας ήταν απολύτως απαγορευμένη. Τότε ήμουν παντρεμένη, εκείνος επίσης δεν ήταν ελεύθερος και επιπλέον ήταν και πολιτικός» εξομολογείται στο Nouvel Observateur η 46χρονη δημοσιογράφος κα χωρισμένη μητέρα τριών παιδιών.
Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...