Από τη Σλοβενία με αγάπη...

Θεωρείται -και όχι άδικα- ως μία από τις ωραιότερες γυναίκες σε μια χώρα όπως η Σλοβενία που, αν και μικρή, συνήθως βγάζει καλλονές... Το πανέμορφο 24χρονο μοντέλο Beau (σημαίνει όμορφη -όνομα και πράγμα, δηλαδή)..

   Rihanna: Δεν έχω στήθος ούτε πισινό πια!

 Μέχρι πριν από λίγο καιρό όλοι μιλούσαν για τις καμπύλες και το χυμώδες σώμα της. Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν..

Κοσμοσυρροή στη Βαστίλλη Σε «άνοιξη των λαών της Ευρώπης» καλεί ο υποψήφιος της γαλλικής Αριστεράς

Να ξεκινήσουν οι Γάλλοι με την ψήφο τους «την Άνοιξη των λαών της Ευρώπης» ζήτησε ο Ζαν Λυκ Μελανσόν στην προεκλογική συγκέντρωση του Μετώπου της Αριστεράς την Κυριακή στη Βαστίλλη..

Left-wing candidate rallies thousands for Bastille march

Thousands of people rallied Sunday in Paris in a show of support for left-wing presidential candidate Jean-Luc Mélenchon. France 24 talks to the people who came from across the country to join the..

Brilliant Button wins the Australian GP

Jenson Button delivered a supreme drive to win the season-opening Australian Grand Prix in Melbourne after an incident-packed race There was drama all..

Manchester United opened up a four-point lead at the top of the Premier League table in emphatic style when dismantling 10-man Wolves 5-0 at Molineux.

United, responding magnificently to their humbling Europa League exit at the hands of Athletic Bilbao in midweek, exploited some lamentable..

Alves: “If we keep up this standard until the end, we’ll have plenty to enjoy

Dani Alves told reporters today that the team will keep on competing right to the end: “Let’s hope we can keep up this standard until the end because I’m sure we’ll have plenty to enjoy”..

Η σύζυγος του πρίγκιπα δεν αρκεί να είναι regal chic, αλλά και να φαίνεται.

Ερωτηθείσα για το στιλ της Δούκισσας του Κέμπριτζ Κάθριν, το μόνο που βρήκε να σχολιάσει αρνητικά η Dame Vivianne Westwood ήταν το μαύρο μολύβι με το οποίο η Kate Middleton τονίζει τα μάτια της. Κι ας προτιμάει η 30χρονη σύζυγος του πρίγκιπα τα ρούχα του Alexander MacQueen αντί των δικών της κολεξιόν. Ομολογουμένως ελάχιστο το ολίσθημα της Δουκίσσης..

Tα μάτια της μάγισσας

Χύθηκε η θάλασσα στα μπλε σου μάτια
κι εγώ μεθάω μες στο νερό
έγινα μέσα σου χίλια κομμάτια
και με τα χίλια σε αγαπώ.

Χάθηκε ο Αύγουστος μες στο κορμί σου
κι από την πόρτα του μπήκα κι εγώ
ένας παράδεισος είναι μαζί σου
ένας περίπατος στον ουρανό.

Σώμα με σώμα, στόμα με στόμα
με μια ανάσα, με μια φωνή
ζήτω τα λάθη, ζήτω τα πάθη
ζήτω η αγάπη, ζήτω η ζωή.

Η Katy Perry είναι γνωστή για τις εμφανίσεις επι σκηνής με τα ιδιαίτερα περίεργα κοστούμια τα οποία είναι συνήθως κατάλληλα επεξεργασμένα με σκοπό να την κολακεύουν.

Η Katy Perry είναι γνωστή για τις εμφανίσεις επι σκηνής με τα ιδιαίτερα περίεργα κοστούμια τα οποία είναι συνήθως κατάλληλα επεξεργασμένα με σκοπό να την κολακεύουν..
Η Rihanna παράτησε τις μουσικές σκηνές και τα events και βρέθηκε δίπλα στην αγαπημένη της γιαγιά στο Brooklyn.Λίγοι και καλοί βρέθηκαν στο σπίτι της γιαγιάς της για να της ευχηθούν και να γιορτάσουν μαζί της τα γενέθλιά της..

Δ. Ματσούκα: "Αναβρασμός" για την ερμηνεία της στην ''πορνογραφική σχέση"

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού "Ciao" ξέσπασε κόντρα μεταξύ της σέξι ηθοποιού και του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, με αφορμή το πως θα ερμηνεύσει τον ρόλο της στην παράσταση "πορνογραφική σχέση"..

Στην Μελβούρνη η Nicole για τον Hamilton

Φαίνεται ότι ο Lewis Hamilton επανήλθε κανονικά στην πίστα  μετά την αναζωπύρωση της ερωτικής του σχέσης  με τη Nicole Scherzinger.
Η 33 χρονη Νικόλ, βρέθηκε στη Μελβούρνη στο πλάι του αγαπημένου της, και φάνηκε να τον καμαρώνει από την πρώτη θέση..

Το επίσημο βίντεο της Κύπρου για τη Eurovision

Κυκλοφόρησε το επίσημο video clip για το τραγούδι «La La Love» που θα ερμηνεύσει η Ήδη Αδάμου εκπροσωπώντας φέτος την Κύπρο στη Eurovision...

Ο Andres Gil και η Anastasia Kuzmina είναι το νικητήριο ζευγάρι του ιταλικού Ballando con le stelle, αφήνοντας τη δική μας Ρία Αντωνίου στην τρίτη θέση και μια γλυκόπικρη γεύση στους Ιταλούς

Ο Andres Gil και η Anastasia Kuzmina είναι το νικητήριο ζευγάρι του ιταλικού Ballando con le stelle, αφήνοντας τη δική μας Ρία Αντωνίου στην τρίτη θέση και μια γλυκόπικρη γεύση στους Ιταλούς αλλά και εγχώριους θαυμαστές της..

Το φλογερό ταμπεραμέντο της Jennifer Lopez σε... πρώτο πλάνο! (video)

Ντυμένη στο κατακόκκινο χρώμα του πάθους η Jennifer Lopez φωτογραφίζεται για το τεύχος Απριλίου της αμερικάνικης Vogue, βάζοντας γι΄ ακόμη μια φορά φωτιά με τη φλογερή παρουσία της στον... ανδρικό πληθυσμό! Με μια εμφάνιση στην κυριολεξία.

Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ σε 24ωρη εφημερία στη Θεσσαλονίκη

Το 1016 είναι το συντονιστικό κέντρο των SOS ΙΑΤΡΩΝ που μπορούν να καλούν οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης όταν χρειάζονται ιατρική βοήθεια στο σπίτι. Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ, με 20 χρόνια συνεχούς..

ΠΑΣΟΚ: 38 χρόνια, 4 πρόεδροι στο τιμόνι

Ο Ανδρέας Παπανδρέου παρουσιάζει την ιδρυτική διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ. Η ίδρυση του Κινήματος στις 3 Σεπτεμβρίου 1974 έμελλε να αλλάξει τη φορά των πραγμάτων στην Ελλάδα Τον τέταρτο πρόεδρό του αποκτά σήμερα το ΠΑΣΟΚ, έξι μήνες μετά τη συμπλήρωση 37 χρόνων από την ίδρυσή του..

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΗ Κεντροδεξιά στις κάλπες με 4 κόμματα 
Η Κεντροδεξιά στις κάλπες με 4 κόμματα Η ΝΔ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των γκάλοπ, δεν αντιμετωπίζει αυτήν τη φορά πρόβλημα μόνο από το κέντρο, αλλά κυρίως από τα δεξιά. Δυσκολεύει η εξίσωση για την..

Βενιζέλος: Να διαψεύσουμε όσους πιστεύουν ότι δεν μπορούμε να ανακάμψουμε

 

Βενιζέλος: Να διαψεύσουμε όσους πιστεύουν ότι δεν μπορούμε να ανακάμψουμε Για την ανάδειξη του 4ου προέδρου στην ιστορία του ψηφίζουν από τις 9.00 το πρωί, φίλοι και μέλη του ΠΑΣΟΚ, με ικανοποιητικές, μέχρι στιγμής, ενδείξεις για τα επίπεδα..

Ενοχλημένη, σύμφωνα με το Spiegel, η Γερμανίδα καγκελάριος

«Σπάει» η... λυκοφιλία Μέρκελ - Σαρκοζί;

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, η οποία είχε εκφράσει δημόσια την υποστήριξή της στον Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί, για την επανεκλογή του στις..

Δεκάδες συλλήψεις διαδηλωτών του Occupy Wall Street

 Η αστυνομία συνέλαβε δεκάδες διαδηλωτές του κινήματος "Καταλάβατε τη Γουόλ Στριτ"..

Γερμανία: Σήμερα εκλέγεται πρόεδρος ο Γκάουκ

Ο ακτιβιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Γιόαχιμ Γκάουκ αναμένεται να εκλεγεί σήμερα πρόεδρος της Γερμανίας, έχοντας την υποστήριξη όλων των κύριων πολιτικών δυνάμεων της χώρας..

Αϊτή: Νεαροί πετροβόλησαν τη συνοδεία του προέδρου Μαρτελί

 Τουλάχιστον ένας φοιτητής τραυματίστηκε σοβαρά το απόγευμα της Παρασκευής σε ανταλλαγή πυροβολισμών, λίγα μέτρα από το προεδρικό μέγαρο της Αϊτής, μετά από συγκρούσεις που ξέσπασαν μεταξύ νεαρών και των φρουρών του προέδρου της χώρας, Μισέλ Μαρτελί..

Βραζιλία: Τουλάχιστον 15 νεκροί σε σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό

 Τουλάχιστον 15 άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί τραυματίστηκαν όταν ένα λεωφορείο και ένα φορτηγό συγκρούστηκαν στην πολιτεία Μίνας Ζεράις της νοτιοανατολικής Βραζιλίας, ανακοίνωσε η πυροσβεστική..

Σουηδία: Φονική συντριβή νορβηγικού      στρατιωτικού αεροσκάφους

 Η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης για το πενταμελές πλήρωμα ενός μεταγωγικού αεροσκάφους C-130J Hercules της πολεμικής αεροπορίας της Νορβηγίας..

      GP Αυστραλίας: Κέρδισε ο Μπάτον

 Ο Βρετανός με τη McLaren έκανε έναν υγιεινό απογευματινό περίπατο στο πάρκο δίνοντας στην MP4/27 την παρθενική της νίκη..

Χρεοκοπημένα κόμματα με χρυσοπληρωμένα στελέχη

Προκαλούν τα golden boys ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.

 Τη στιγμή που οι μισθοί και οι συντάξεις του ελληνικού λαού έχουν καταβαραθρωθεί, τα δύο μεγάλα κόμματα προκαλούν το δημόσιο αίσθημα με τις υψηλότατες αποδοχές του στενού πυρήνα των ηγετικών ομάδων τους..

Πλήττεται η ελευθερία του Τύπου στα Σκόπια

Οσον καιρό ο πανίσχυρος δημοσιογραφικός όμιλός του στήριζε τον Νίκολα Γκρούεφσκι, κανείς δεν τολμούσε να ακουμπήσει τον βαρώνο των ΜΜΕ στα Σκόπια, Βέλια Ραμκόφσκι. Οταν όμως άρχισε να ασκεί κριτική στην πολιτική της κυβέρνησης, ο Γκρούεφσκι υπήρξε ανελέητος: συνεχείς οικονομικοί έλεγχοι, βαρύτατα πρόστιμα, κατασχέσεις..

Επίθεση με βόμβα μολότοφ στην πρεσβεία της ΠΓΔΜ στην Πρίστινα

Βόμβα μολότοφ πέταξαν χθες το βράδυ άγνωστοι στην πρεσβεία της ΠΓΔΜ στην Πρίστινα, από την οποία προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με..

Αυστραλία: Σε κατάσταση συναγερμού εν αναμονή του κυκλώνα Λούα

Σε κατάσταση συναγερμού έχουν τεθεί σήμερα πόλεις στην βορειοδυτική Αυστραλία, καθώς ο κυκλώνας Λούα κατευθύνεται προς την ακτή ανάμεσα στο Πορτ Χέντλαντ και το Μπρουμ..

ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ Για Γερουσιαστής κατεβαίνει ο Ασάνζ

Για Γερουσιαστής κατεβαίνει ο Ασάνζ Ο ιδρυτής του ιστοτόπου WikiLeaks Τζούλιαν Ασάνζ, ο οποίος βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό στη Βρετανία..

ΜΑΧΗ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΩΝ - ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ «Πόλεμος» εξουσίας στην Κίνα

Γουέν Τζιαμπάο Καθώς η θητεία του πρωθυπουργού Γουέν Τζιαμπάο και του προέδρου Χου Τζιντάο πλησιάζει προς το τέλος της, στο παρασκήνιο μαίνεται η διαμάχη για το διακύβευμα των μεταρρυθμίσεων στην πιο πολυπληθή χώρα του κόσμου..

ΣΕ... ΡΟΛΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΟΥ ΣΑΡΚΟΖΙ ΤΩΡΑ Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ Το ιδεολογικό... εκκρεμές του Ντεπαρντιέ

Σχεδόν σε ολο το πολιτικό φάσμα έχουν κινηθεί κατά καιρούς οι προτιμήσεις του διάσημου Γάλλου ηθοποιού Ζεράρ Ντεπαρντιέ. Τελευταίος του... αγαπημένος ο Νικολά Σαρκοζί Η πρώτη πολιτική του παρέμβαση ήταν το 1987, όταν καλούσε σε συστράτευση με τον σοσιαλιστή Μιτεράν. Το 2002 βγήκε ξανά στο..

24 Μαρτίου στην Ακτή Δυμαίων Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στην Πάτρα


Την Πάτρα θα επισκεφθεί η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, στις 24 Μαρτίου στην Ακτή Δυμαίων. Πρόκειται για μια μεγάλη ερμηνεύτρια, η οποία πέρα από τις εξαιρετικές της συνεργασίες και τις ερμηνείες της, σε κάθε της ζωντανή..