Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ σε 24ωρη εφημερία στη Θεσσαλονίκη

Το 1016 είναι το συντονιστικό κέντρο των SOS ΙΑΤΡΩΝ που μπορούν να καλούν οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης όταν χρειάζονται ιατρική βοήθεια στο σπίτι. Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ, με 20 χρόνια συνεχούς..
εφημερίας στην Ελλάδα και 45 χρόνια στην Ευρώπη, είναι το πρώτο και μεγαλύτερο κέντρο συντονισμού ιατρικών υπηρεσιών στο σπίτι, που έχει καλύψει περισσότερα από 500.000 περιστατικά.
 Χωρίς εγγραφή ή συνδρομή, οι SOS ΙΑΤΡΟΙ αναλαμβάνουν να συντονίσουν όλο το 24ωρο, ακόμη και αργίες την άμεση αποστολή ιατρού της ειδικότητας που απαιτείται: Παθολόγος, Παιδίατρος, Καρδιολόγος, Χειρουργός, Ουρολόγος, Ορθοπεδικός και Ω.Ρ.Λ. Επιπλέον, οι SOS ΙΑΤΡΟΙ μπορούν να πραγματοποιήσουν διαγνωστικές εξετάσεις στο σπίτι (π.χ. αιμοληψίες, υπερήχους, κλπ), ακτινογραφίες καθώς και να προσφέρουν μεγάλο εύρος νοσηλευτικών υπηρεσιών κατ’ οίκον.
 Πολύ σημαντικό είναι και επιστημονικό έργο που αναπτύσσουν οι SOS ΙΑΤΡΟΙ διενεργώντας μελέτες που προάγουν την εξωνοσοκομειακή επείγουσα ιατρική και παρουσιάζονται σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια και περιοδικά.
 Η υπηρεσία των SOS ΙΑΤΡΩΝ αποτελεί το φιλικότερο μοντέλο πρωτοβάθμιας ιατρικής βοήθειας, αφού ο ασθενής δεν μετακινείται ούτε ταλαιπωρείται αλλά παραμένει στο οικείο περιβάλλον του, ενώ παράλληλα συμβάλλει στον εξορθολογισμό της επιβάρυνσης των επειγόντων στα νοσοκομεία.

www.sosiatroihttp://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=21&artid=129926.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...