24 Μαρτίου στην Ακτή Δυμαίων Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στην Πάτρα


Την Πάτρα θα επισκεφθεί η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, στις 24 Μαρτίου στην Ακτή Δυμαίων. Πρόκειται για μια μεγάλη ερμηνεύτρια, η οποία πέρα από τις εξαιρετικές της συνεργασίες και τις ερμηνείες της, σε κάθε της ζωντανή..
εμφάνιση αφήνει πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις. Είναι επίσης από τις περιπτώσεις καλλιτεχνών που το κοινό τους αποτελείται από νεαρές ηλικίες, αλλά και από τους μεγαλύτερους, που είναι και συνήθως πιο «δύσκολοι».
Την ενορχήστρωση και την επιμέλεια του προγράμματος που θα παρουσιάσει στην Πάτρα, έχει αναλάβει ο Γιώργος Ζαχαρίου, ενώ επί σκηνής την πλαισιώνουν ο Παύλος Καλτουρουμίδης στο πιάνο και τα πλήκτρα, ο Ευριπίδης Ζεμενίδης στην κιθάρα και το τραγούδι, ο Δημήτρης Μουτάφης στο μπάσο και ο Γρηγόρης Συντρίδης στα τύμπανα. 

Με τον Ευριπίδη Ζεμενίδη, που την συνοδεύει στις ζωντανές της εμφανίσεις, συνεργάστηκε και στο νέο της album «Είπα στους φίλους μου», το οποίο είναι ουσιαστικά η ζωντανή ηχογράφηση της πολύ επιτυχημένης συναυλίας που έδωσε η Ζουγανέλη στις αρχές Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» με καλεσμένους τους φίλους της Νατάσα Μποφίλιου, Κωστή Μαραβέγια, Πάνο Μουζουράκη, Imam Baildi.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...