Βόλτα στο χιονοδρομικό- Από πού πήραν το όνομά τους τα 3-5 Πηγάδια

Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά χιονοδρομικά της χώρας και αγαπημένο προορισμό για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ αλλά και του χιονιού.
Το χιονοδρομικό κέντρο βρίσκεται στη δυτική πλευρά του όρους Βέρμιο σε υψόμετρο 1430-2005 μέτρα μόλις 17 χιλιόμετρα από την πόλη της Νάουσας και φτάνει κανείς εύκολα καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα.
Γιατί ονομάστηκε όμως έτσι; Για τα πηγάδια που υπάρχουν;

Αγκαλιές και αγάπη από την Κίνα Όμορφα κορίτσια χαρίζουν απλόχερα το πνεύμα των γιορτών

Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή αγάπης, αλληλεγγύης και θαλπωρής. Τι καλύτερο λοιπόν, από το να μοιράζει κανείς δωρεάν αγκαλιές σε αγνώστους! Ειδικά αν είναι μια ομάδα από σέξι κορίτσια που απολαμβάνουν να δίνουν αγάπη και μια κάποια παρηγοριά.
Τα δροσερά κορίτσια από την Κίνα, φόρεσαν τα κόκκινα και τα λευκά και ξεχύθηκαν στους δρόμους της πόλης Nanjing.

Οι «Ράδιο Αρβύλα» μάζεψαν 200.000 ευρώ για το Χαμόγελο του Παιδιού

Το «Ράδιο Αρβύλα», τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, παρουσίασε την τελευταία του εκπομπή για το 2015, την οποία όπως κάθε χρόνο αφιέρωσε στην οικονομική στήριξη του Χαμόγελου Του Παιδιού.
Ο συγκεκριμένος οργανισμός που θέτει σε κεντρικό άξονα την προάσπιση των δικαιώματα των παιδιών καλείται τα τελευταία χρόνια, να ανταπεξέλθει

Ο Ρονάλντο χαλαρώνει με καλή παρέα στην πισίνα

Ήλιος, καταγάλανα νερά της… πισίνας, καλή παρέα και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος άσος του ποδοσφαίρου ζει ζωή…ζωάρα, εξαργυρώνοντας για άλλη μια φορά τα προνόμια του να είναι κανείς ευκατάστατος, διάσημος και νέος.
Το 30χρονο αστέρι της Ρεάλ, εθεάθη να περνά χαλαρές στιγμές σε θέρετρο του Μαϊάμι, παρέα με καλή παρέα.

Πώς ήταν η Χίλαρι Κλίντον όταν ήταν 22 ετών

Μια φωτογραφία της Χίλαρι Κλίντον, όταν η υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ ήταν ακόμη νέα και, συγκεκριμένα, 22 ετών, δημοσίευσε το History In Pictures στον λογαριασμό του στο Twitter.

Απόδραση στην Πράγα για Σακελλαρίδη και Ράνια Τζίμα

Ειδύλλιο μεταξύ ενός πρώην υπουργού και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, που εσχάτως προκάλεσε θόρυβο με την απόσυρσή του από την πολιτική, και μιας γνωστής δημοσιογράφου λέγεται ότι έχει προκύψει τον τελευταίο καιρό.
Φαίνεται ότι κάτι παραπάνω από φιλία έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδη και τη νεαρή δημοσιογράφο του Mega Ράνια Τζίμα.

Ξενάγηση στο σπίτι του Ρονάλντο Με τα επτά υπνοδωμάτια και τα οκτώ μπάνια

Οι φίλοι του Κριστιάνο Ρονάλντο είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από τον ίδιο τη βίλα που ζει ο άσος του ποδοσφαίρου. Ο Ρονάλντο άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού του ή καλύτερα του παλατιού του και ξεναγεί στους χώρους που κοιμάται, τρώει και χαλαρώνει.
Το πολυτελές αρχοντικό βρίσκεται στη La Finca της Αλαρκόν μια ελίτ γειτονιά 10 χιλιόμετρα δυτικά της περιοχής Moncloa της Μαδρίτης. Ο Ρονάλντο που κερδίζει 288.000 λίρες την εβδομάδα δίνει στους θεατές μια άποψη από το

Ιστορικές φωτογραφίες: Η Χριστουγεννιάτικη Αθήνα του '50 και του '60

Με τις φωτογραφικές μηχανές τους απαθανάτισαν εικόνες και στιγμές από μια άλλη εποχή, που σήμερα μοιάζει τόσο μακρινή. Η Βαρβάκειος Αγορά τις ημέρες των Χριστουγέννων, με τις γαλοπούλες να κρέμονται σε απόλυτη τάξη και συστοιχία, τα μικρά παιδιά με τα κοντά παντελονάκια που λένε τα κάλαντα, η άφιξη του Άγιου Βασίλη κι ο τροχονόμος στο κέντρο της Αθήνας, περικυκλωμένος από… δώρα.

Τραγωδία σε νοσοκομείο της Σαουδικής Αραβίας-25 νεκροί και 107 τραυματίες από πυρκαγιά

Τουλάχιστον 25 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 107 έχουν τραυματισθεί κατά την πυρκαγιά που κατέστρεψε τμήμα νοσοκομείου στη νότιο-δυτική Σαουδική Αραβία, ανακοίνωσε η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας.
Η πυρκαγιά ξεκίνησε από τη μονάδα εντατικής θεραπείας και την μαιευτική πτέρυγα του νοσοκομείου του Τζαζάν,

Μέρα γιορτής και ψυχικής ανάτασης – Τρίγωνα και κάλαντα θα αντηχούν παντού – Χρόνια Καλά και Πολλά

Παραμονή Χριστουγέννων, μια μέρα που όλοι πρέπει να νιώσουμε μέσα μας βαθιά. Να απλώσουμε το χέρι στον συνάνθρωπό μας, να μοιραστούμε μαζί του την ανάγκη να ονειρευτούμε. Να δώσουμε στα παιδιά που θα μάς ψάλλουν τα κάλαντα όλη αυτή τη γαλήνη αλλά και την αγάπη που απαιτεί η μέρα τούτη. Και όχι μόνο.

Ελβετία: Αλλες 4 τράπεζες που βοήθησαν Αμερικανούς φοροφυγάδες πληρώνουν πρόστιμα

Στο 1 δισεκατομμύριο δολάρια, ανέρχονται τα πρόστιμα που συνολικά κατέβαλαν προς τις ΗΠΑ 75 ελβετικές τράπεζες από το 2013 καθώς τέσσερις ακόμη τράπεζες πληρώνουν πάνω από  163,2 εκατομμύρια ευρώ (178 εκατ. δολάρια) στο υπουργείο Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών, για να αποφύγουν ποινικές διώξεις λόγω βοήθειας σε Αμερικανούς καταθέτες να φοροδιαφύγουν.