Τσίπρας: Εμείς δεν πρόκειται να κάνουμε τους «μπροστινούς» των ολιγαρχών (video)

“Την απάντηση στο ποιος θα κυβερνά αυτή τη χώρα θα τη δώσει ο λαός και μόνο ο λαός και όχι οι πραπαγανδιστές των ΜΜΕ της ολιγαρχίας”, τόνισε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στην αρχή της ομιλίας του στην Καλαμάτα, όταν οι συγκεντρωμένοι φώναξαν το σύνθημα “είσαι και θα είσαι ο πρωθυπουργός“.

«Πετύχαμε να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια με την κοινωνία όρθια»

ΕΡΤ: «Κόλπο γκρόσο» με δημοφιλή σειρά από το κανάλι

Βόμβα» που θα ταράξει τα τηλεοπτικά νερά ετοιμάζει το κανάλι της ΕΡΤ με τα σχέδια που έχει για την επιτυχημένη και δημοφιλή σειρά «Σ’αγαπώ, Μ’αγαπάς», η οποία αποτέλεσε ένα από τα δυνατότερα χαρτιά του Mega.

Άνθρωπος της ΝΔ ο Λυκουρέζος - Αγκαλιές και... φιλιά με Μπακογιάννη, Μητσοτάκη, Σαμαρά (Photos)

Άνθρωπος της ΝΔ είναι, χωρίς καμία αμφιβολία, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, που κατηγορείται για «σύσταση εγκληματικής οργάνωσης» και για «απόπειρα εκβίασης» για την υπόθεση της μαφίας των φυλακών.

Πριν από μερικές ημέρες, ο συλληφθείς βρέθηκε στην ανοικτή εκδήλωση του Κώστα Μπακογιάννη, στο Ωδείο Αθηνών. Μάλιστα, δεν έλειψαν και οι αβρότητες  με τους δύο άνδρες να αγκαλιάζονται και να ασπάζονται με θέρμη. Το «αίμα νερό δε γίνεται» που λέει και ο θυμόσοφος λαός καθώς υπενθυμίζεται ότι στις εθνικές εκλογές του 2000 εξελέγη βουλευτής στην Α' Αθηνών με την υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας.

Παναγία των Παρισίων: Βραχυκύκλωμα η αιτία της καταστροφικής πυρκαγιάς

Ένα βραχυκύκλωμα που προκλήθηκε κατά τη διάρκεια των εργασιών συντήρησης είναι πιθανότατα η αιτία της καταστροφικής πυρκαγιάς στην Παναγία των Παρισίων.
Την είδηση μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης που επικαλούνται τις δηλώσεις γάλλου αξιωματούχου, ο οποίος είπε πως οι ερευνητές αποδίδουν την αιτία της καταστροφικής πυρκαγιάς στον Καθεδρικό Ναό της Νοτρ Νταμ σε βραχυκύκλωμα.
Σύμφωνα με τον ίδιο – που μίλησε ανώνυμα στο Associated Press για τη διεξαγόμενη έρευνα - οι ερευνητές δεν έχουν ακόμα το πράσινο φως για να μπουν και να εργαστούν στο εσωτερικού του ναού, για λόγους ασφαλείας

Έκθεση Μιούλερ: Ο υιός Τραμπ ήταν σε επαφή με το WikiLeaks

Στο συμπέρασμα ότι ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και το προεκλογικό επιτελείο του δεν συνέπραξαν αθέμιτα με τη Ρωσία, όπως είχε προαναγγείλει τον περασμένο μήνα ο υπουργός Δικαιοσύνης Ουίλιαμ Μπαρ, κατέληξε η έρευνα του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερ Μιούλερ.

Η έκθεση του Μιούλερ, έκτασης 448 σελίδων, που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, παρουσιάζει τα ευρήματα της έρευνας που διεξήγαγε επί 22 μήνες η ομάδα του ειδικού εισαγγελέα.

Κρήτη: Καταδικάστηκε για υπεξαίρεση – μαμούθ και αφέθηκε ελεύθερος

 Ένοχος κρίθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης ο σεκιουριτάς για την υπεξαίρεση 1.300.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο της εταιρίας όπου εργαζόταν αλλά και από ΑΤΜ τραπεζών, σε βαθμό κακουργήματος .
Δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό και το δικαστήριο του επέβαλε ποινή κάθειρξης 9 ετών με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.
Ο 47χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και θα πρέπει να δίνει το παρών στο Αστυνομικό Τμήμα κάθε μήνα.

Συνελήφθη ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος

Νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης συνελήφθη ο γνωστός δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος μετά από ένταλμα που εξεδόθη σε βάρος του για εμπλοκή του στη δυσώδη υπόθεση της αποκαλούμενης «Μαφίας των Φυλακών» και πρόκειται να οδηγηθεί στο Εφετείο για εκτέλεση του εντάλματος.