RIAT 2016: Δείτε τις επιδείξεις των F-16 της ΠΑ, της τουρκικής και της πολωνικής Αεροπορίας

Δείτε τις επιδείξεις που πραγματοποίησαν οι ομάδες μεμονωμένου αεροσκάφους της ΠΑ  της ομάδας επίδειξης «ΖΕΥΣ», του Solo Turk και της ομάδας επίδειξης «Τίγρης» της πολωνικής Αεροπορίας. Στο τελευταίο βίντεο δείτε την άφιξη των τεσσάρων αεροσκαφών της ΠΑ στο Air Show

NEW LONG FEST: Ανακοινώθηκαν οι μέρες και η σειρά εμφάνισης των συγκροτημάτων

Η διοργάνωση του New Long Fest έδωσε στη δημοσιότητα τη μέρα και την σειρά στις οποίες θα εμφανιστεί κάθε ένα από τα συγκροτήματα που συμμετέχουν στο festival.

Adriana Lima - Sami Khedira: Το νέο ειδύλλιο της διεθνούς showbiz ξεκίνησε στη Μύκονο!

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι παρακάτω φωτογραφίες που δείχνουν το 35χρονο «αγγελάκι» της «Victoria’s Secret» Adriana Lima στη Μύκονο με τον 29χρονο Γερμανό διεθνή ποδοσφαιριστή Sami Khedira, με τον ξένο Τύπο να κάνει λόγο για το νέο hot ειδύλλιο της διεθνούς showbiz.

Ο φωτογραφικός φακός τούς τσάκωσε σε παραλία να κάνουν ηλιοθεραπεία στις ξαπλώστρες, με τη Βραζιλιάνα καλλονή να φορά ένα κόκκινο αποκαλυπτικό μαγιό που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία.

Η Σελένα Γκόμεζ είναι βασίλισσα του Instagram..

 4,1 εκατομμύρια χρήστες αποφάσισαν.
Ας υποκλιθούμε. Η Σελένα Γκόμεζ είναι η κυρίαρχη δύναμη του Instagram στον πλανήτη σήμερα καθώς η ποπ σταρ δεν είναι μόνο η γυναίκα με τους περισσότερους followers όλων.
Πριν λίγους μήνες η Σελένα Γκόμεζ γιόρταζε τη νίκη της καθώς μετράει 89 εκατομμύρια followers, αφήνοντας πίσω της τις Τέιλορ Σουίφτ (με 85 εκατομμύρια ακόλουθους

Καλοκαίρι στην Ελλάδα .ERT.GR-ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΒΙΝΤΕΟ.

..

Πνίγηκε στα χρέη η ιστορική Ένωση Πεζών στην Κρήτη

Μια από τις ιστορικότερες συνεταιριστικές οργανώσεις της χώρας που λειτουργεί από το 1933, η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πεζών στο Ηράκλειο, εντάχθηκε στο καθεστώς του άρθρου 99 ξεκινώντας μια μαραθώνια διαδικασία εξυγίανσης με στόχο τόσο να διασωθεί η ίδια, όσο και να εξασφαλιστούν οι δεκάδες πιστωτές και οι πρώην και νυν εργαζόμενοι της.

Χαρίζεται παραμυθένιο νησί για 44 ευρώ! (Photos)

Αν πάντα ονειρευόσασταν πάντα να μετακομίσετε σε ένα παραδεισένιο μέρος, μακριά από όλους και όλα σας γεμίζουν άγχος και ένταση, ήρθε η ώρα το όνειρό σας να γίνει πραγματικότητα, αρκεί να διαθέσετε 44 ευρώ.
Μετά από 24 χρόνια, ο Ντάγκ και η Σάλι Μπέιτζ αποφάσισαν να χαρίσουν με κλήρωση το αγαπημένο τους ιδιωτικό νησί στον Νότιο Ειρηνικό, το Kosrae Nautilus Resort,

Ποιος είναι ο Τζέιμς Σταυρίδης, ο ελληνικής καταγωγής υποψήφιος για την αντιπροεδρία των ΗΠΑ

Η είδηση έγινε γνωστή αργά χθες το βράδυ. Πρώτα από τους New York Times. Ο Τζέιμς Σταυρίδης, "ένας από τους καλύτερους αξιωματικούς των ενόπλων δυνάμεων της γενιάς του", ενδέχεται να είναι η επιλογή της Χίλαρι Κλίντον για τη θέση του αντιπροέδρου στις προεδρικές εκλογές που θα γίνουν τον ερχόμενο Νοέμβριο στις ΗΠΑ.

Ο Γιάννης Μπουρούσης μίλησε για την συμφωνία του με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Στο site της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ο Γιάννης Μπουρούσης, λίγη ώρα μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με το τριφύλλι και αποκάλυψε το "παρασκήνιο" της κορυφαίας συμφωνίας στο μπάσκετ.

Τη στρατιωτική τους θητεία θα υπηρετήσουν τα αδέλφια Αντετοκούνμπο

Το εθνόσημο θα φορέσουν και πάλι τα αδέλφια Αντετοκούνμπο, αυτή την φορά όμως όχι σε κάποια αθλητική στολή αλλά στη  στρατιωτική, αφού ο Γιάννης και ο Θανάσης καλούνται να υπηρετήσουν την θητεία τους.

Siemens: Kίνδυνος παραγραφής αδικημάτων – ΥπΕξ: Το βούλευμα είχε μεταφραστεί

 Πηγές του Εφετείου σηκώνουν το γάντι και απαντούν στο ΥΠΕΞ για τη Siemens.
Σε επ’ αόριστον αναβολή οδηγήθηκε η δίκη για την υπόθεση της σύμβασης μεταξύ ΟΤΕ και Siemens λόγω της μη μετάφρασης του παραπεμπτικού βουλεύματος στη μητρική γλώσσα των αλλοδαπών κατηγορουμένων. Και όλα αυτά δέκα χρόνια μετά την έναρξη της δικαστικής έρευνας για μία υπόθεση – σκάνδαλο και με το ενδεχόμενο της παραγραφής αδικημάτων να είναι, πλέον, ορατό.

Ουδέτερο το κόμμα Ciudadano στον σχηματισμό κυβέρνησης

Ουδέτερη στάση στον σχηματισμό κυβέρνησης υπό την ηγεσία του συντηρητικού Λαϊκού Κόμματος (PP) στην Ισπανία αναμένεται να κρατήσει το μικρό, φιλελεύθερο κόμμα Ciudadano, όπως δήλωσε ο ηγέτης του Άλμπερτ Ριβέρα.
Υιοθέτησε με αυτό το τρόπο  την πιο ευέλικτη θέση που έχει πάρει μέχρι σήμερα έπειτα από μήνες πολιτικού αδιεξόδου και τη διεξαγωγή επαναληπτικών βουλευτικών εκλογών.

Κόστα: Άδικη και αντιπαραγωγική οποιαδήποτε κύρωση σε βάρος της Λισαβόνας

Θα ήταν «αδικαιολόγητο και αντιπαραγωγικό να επιβληθεί η παραμικρή κύρωση στην Πορτογαλία», δήλωσε σήμερα ο πορτογάλος πρωθυπουργός Αντόνιο Κόστα, αντιδρώντας στην απόφαση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης να δώσουν το πράσινο φως για να αρχίσει η διαδικασία επιβολής κυρώσεων για δημοσιονομική παρέκκλιση σε βάρος της Λισαβόνας και της Μαδρίτης.

ΗΠΑ - ** Όλοι μαζί ενάντια στον Τραμπ

Μήνυμα ενότητας προς το Δημοκρατικό κόμμα και τους ψηφοφόρους έστειλε ο Μπέρνι Σάντερς, ο οποίος τάχθηκε και επισήμως στο πλευρό της Χίλαρι Κλίντον για την κούρσα προς την προεδρία των ΗΠΑ. Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε την είδηση ο Ντόναλντ Τραμπ.
Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πόρτσμουθ του Ν. Χαμσάιρ οι δύο πρώην αντίπαλοι για το χρίσμα των Δημοκρατικών έκαναν την πρώτη κοινή τους εμφάνιση

Ευρωπαϊκά λόμπι επιστρατεύουν οι καναλάρχες

Αρχικά οι ενώσεις καναλαρχών (ΕΙΤΗΣΕΕ), διαφημιστικών εταιρειών (ΕΔΕΕ) και διαφημιζομένων (ΣΔΕ) εκδήλωσαν με κοινή ανακοίνωση την αντίθεσή τους στην πρωτοβουλία του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά να δημιουργηθεί «Ηλεκτρονικό Σύστημα Διάθεσης Διαφημιστικού Χρόνου».
Τώρα όμως φαίνεται ότι επιχειρούν να…

«Κόκκινα» δάνεια εκατομμυρίων ευρώ σε ΜΜΕ και κόμματα..Ο Μπόμπολας ζήτησε διαγραφή χρεών αλλιώς βάζει λουκέτο

Η «Εξεταστική Επιτροπή για τη Διερεύνηση της Νομιμότητας της Δανειοδότησης των Πολιτικών Κομμάτων, καθώς και των Ιδιοκτητριών Εταιρειών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης από τα Τραπεζικά Ιδρύματα της Χώρας» αποκαλύπτει το μέγεθος της έκθεσης των συστημικών τραπεζικών σε κόμματα (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) και ΜΜΕ, με τα νούμερα να προκαλούν ίλιγγο.

Τέλη Αυγούστου τα πρώτα δρομολόγια με υδροπλάνα

Σε Κέρκυρα και Παξούς απογειώνονται τέλη Αυγούστου υδροπλάνα για τα πρώτα δρομολόγιά τους.
«...Η Κέρκυρα και οι Παξοί θα είναι τα πρώτα μέρη στη χώρα, που θα πετάξει υδροπλάνο. Ως υπουργείο έχουμε φροντίσει για το κομμάτι της αδειοδότησης, είμαστε σε πάρα πολύ καλό σημείο και θα τολμούσα να πω ότι ακόμη και φέτος το καλοκαίρι, τέλη Αυγούστου, θα πετάξει το πρώτο υδροπλάνο» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η γενική