Θύελλα κατά Ερντογάν για την τραγωδία -Εικόνα που ραγίζει την καρδιά. Ενα κοριτσάκι θρηνεί στον τάφο του πατέρα του, που σκοτώθηκε στο ανθρακωρυχείο - κόλαση

Η δικαιολογία του για τις κλωτσιές του προς τους συγγενείς ήταν πως ο διαδηλωτής «προσέβαλε τον πρωθυπουργό και τον ίδιο, οπότε δεν είχε άλλη επιλογή».

«ΣΗΜΕΡΑ ΞΑΝΑΒΡΗΚΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ» Νέα «πυρά» ΣΥΡΙΖΑ κατά Γιούνκερ (Πρώτος ο Τσίπρας 50% , τελευταίος ο Γιούνκερ 3% )

Βολές κατά του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, με αφορμή όσα είπε κατά του Αλέξη Τσίπρα σε συνέντευξή του λίγες ώρες μετά το ευρω-ντιμπέιτ των Βρυξελλών με τη συμμετοχή των πέντε υποψηφίων για την προεδρία της Κομισιόν, εξαπέλυσε σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στρος Καν: Ανυπόφορη και με τρομερές συνέπειες η πολιτική που επιβάλαμε στην Ελλάδα, Στην Ντοβίλ διαπράχθηκε το «προπατορικό αμάρτημα» για την Ευρώπη.

Στο «Μυθιστόρημα του ευρώ», εκπομπή-ντιμπέιτ που μετέδωσε χθες το βράδυ η γαλλική δημόσια τηλεόραση, ενόψει των ευρωεκλογών, η Ελλάδα ήταν παρούσα σε όλη τη διάρκεια της διήγησης. Την παράσταση όμως «έκλεψε» ο πρώην γενικός διευθυντής του ΔΝΤ, ο Ντομινίκ Στρος Καν, με το ξεκάθαρο «κατηγορώ» κατά του ζεύγους Μέρκελ-Σαρκοζί για την απόφαση που πήραν οι δυο τους στην Ντοβίλ στις 18 Οκτωβρίου του 2010.

Σερβία: Την πλήρη εκκένωση της πόλης Ομπρένοβατς που πλήττεται από καταστροφικές πλημμύρες,ζήτησε ο πρωθυπουργός, Τουλάχιστον 20 νεκροί.

Την πλήρη εκκένωση της πόλης Ομπρένοβατς ζήτησε ο πρωθυπουργός της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, ο οποίος μετέβη σήμερα στη συγκεκριμένη περιοχή που πλήττεται από καταστροφικές πλημμύρες.

Ιωάννινα: Έσκασαν δύο λάστιχα κατά την προσγείωση της πτήσης Α3160 της Aegean από την Αθήνα

Περιπέτεια για τους επιβάτες της πτήσης Α3160 της Aegean από την Αθήνα για τα Ιωάννινα, όταν κατά την προσεδάφιση έσκασαν δύο λάστιχα των τροχών τού αεροσκάφους.

Αλ. Τσίπρας: Καλούμε τους πολίτες της Ε.Ε. να ψηφίσουν αριστερά για την δημοκρατία και την αλληλεγγύη - - Πρώτος στη «μάχη» του Twitter o Αλ. Τσίπρας

Ολοκληρώθηκε η πρώτη τηλεμαχία στην ιστορία της Ε.Ε ανάμεσα στους πέντε βασικούς υποψηφίους για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με την Ελλάδα να βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας. Ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος συμμετείχε για πρώτη και τελευταία φορά σε πανευρωπαϊκή τηλεμαχία (καθώς θα ακολουθήσουν άλλες δύο σε Παρίσι και Αμβούργο στις 19 και 20 Μαΐου), αποφάσισε να μετατρέψει την ευρωπαϊκή τηλεμαχία σε μια καθαρά εθνική –ελληνική- προεκλογική καμπάνια, μιλώντας σχεδόν αποκλειστικά για τα ελληνική προβλήματα.