Citadis X05: Το τραμ ενισχύεται με 25 υπερσύγχρονους συρμούς

Κάθε συρμός θα αποτελείται από πέντε βαγόνια, θα έχει μήκος 33 μέτρα και μέγιστη χωρητικότητα 294 επιβάτες. Το "Citadis X05" συγκεντρώνει μια ποικιλία νέων τεχνολογιών, μεταξύ των οποίων οι κινητήρες μόνιμου μαγνήτη.

Κάνει σεξ με τα παπούτσια της για τον πιο… πρακτικό λόγο Δεν πάει ο νους σας!

Η γνωστή βρετανή τηλεπαρουσιάστρια Holly Willoughby μίλησε πρόσφατα σε αγγλική lifestyle εκπομπή για το τι κάνει στην κρεβατοκάμαρά της.
Η 37χρονη παρουσιάστρια του πρωινού μαγκαζίνο «This Morning» εξομολογήθηκε πως της αρέσει να φορά καινούρια παπούτσια στο σεξ και έχει λέει καλό λόγο γι’ αυτό.

Το χωριό που δεν το έβλεπαν οι πειρατές Το γραφικό Προμύρι στο Πήλιο - Δείτε τις φωτογραφίες

Το Πήλιο έχει πολλά όμορφα και γραφικά χωριά, που διατηρούν την παραδοσιακή πηλιορείτικη αρχιτεκτονική. Κι ένα από αυτά τα χωριουδάκια είναι και το λιγότερο γνωστό, Προμύρι.
Σε απόσταση 57 χιλιομέτρων από το Βόλο και αμφιθεατρικά χτισμένο, το ορεινό χωριό του Πηλίου κουβαλάει τους δικούς του θρύλους και παραδόσεις, που χάνονται στα βάθη των χρόνων. Το Προμύρι χτίστηκε τον 16ο αιώνα από τους κατοίκους του οικισμού Θεοτόκος, οι οποίοι δεν ήθελαν να είναι θεατοί στους πειρατές.

Υπέροχες φθινοπωρινές εικόνες από το Περτούλι Δείτε φωτογραφίες από το μαγευτικό χωριό

Σε υψόμετρο 1.150 μέτρων και σε απόσταση 54 χλμ. από τα Τρίκαλα απλώνεται στις πλαγιές του Κόζιακα ένας ορεινός παράδεισος. Ένα χωριό βγαλμένο σαν από παραμύθι, το Περτούλι. Περιτριγυρισμένο από βουνά, τρεχούμενα νερά και πυκνά δάση δεν είναι τυχαίο, που αποτελεί έναν αγαπημένο προορισμό για όλες τις εποχές, περισσότερο, όμως τους χειμερινούς μήνες, λόγω του χιονοδρομικού κέντρου.
Το Περτούλι αγκαλιάζει ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο, που αποτελεί και το μεγάλο του ατού. Και σε αυτό το σκηνικό έρχονται να δέσουν μαγικά τα γραφικά πέτρινα σπίτια με τις κόκκινες στέγες.

Κλέφτης με… οχτώ πλοκάμια αρπάζει την κάμερα δύτη

Αυτή είναι η εξωφρενικά αστεία στιγμή που ένα χταπόδι-άρπαγας κλέβει την κάμερα GoPro του δύτη, προσπαθώντας να διαφύγει με τη λεία του.
Το βίντεο μάς έρχεται από τη Ρωσία και βλέπουμε το χταπόδι να γαντζώνει τα πλοκάμια του πάνω στη μηχανή, διεκδικώντας τη για λίγο από τον υποβρύχιο οπερατέρ.

H Τουρκία προκαλεί με τη «Μπλε Φάλαινα», αποσύρει τη φρεγάτα «Έλλη» η Ελλάδα

Τέσσερις ημέρες έμειναν μέχρι την ολοκλήρωση της τουρκικής άσκησης «Μπλε Φάλαινα» και το τουρκικό Γενικό Επιτελείο Ναυτικού έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τις δραστηριότητες των πλοίων που συμμετέχουν σε αυτή.
Για την άσκηση αυτή, όπως μεταδίδει το news.gr, η Τουρκία κινητοποίησε 4 φρεγάτες, 5 υποβρύχια, δύο κορβέτες, ένα πλοίο υποστήριξης, ένα περιπολικό, 3 αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας και συλλογής πληροφοριών, 6 ελικόπτερα, ένα πλοίο διάσωσης υποβρυχίων και μαχητικά της πολεμικής της αεροπορίας.

Πούτιν: Ο Σκριπάλ είναι ένας προδότης και παλιάνθρωπος

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, δήλωσε σήμερα ότι θεωρεί τον πρώην κατάσκοπο Σεργκεί Σκριπάλ «παλιάνθρωπο» και «προδότη».
«Μερικά μέσα ενημέρωσης καλλιεργούν την άποψη ότι ο κύριος Σκριπάλ είναι σχεδόν υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Είναι απλά ένας κατάσκοπος, ένας προδότης της Πατρίδας… Είναι απλά ένας παλιάνθρωπος και τίποτα άλλο», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος, κατά την διάρκεια της Ρωσικής Ενεργειακής Εβδομάδας, όταν ρωτήθηκε για τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας σε σχέση με την υπόθεση Σκριπάλ. Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, προσέθεσε μάλιστα ότι έτσι αντιμετωπίζουν τους προδότες σε κάθε χώρα.

Κρέτσου: Η Ελλάδα παραμένει πρώτη στην απορρόφηση ευρωπαϊκών κονδυλίων

Η Ευρωπαία επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής, Κορίνα Κρέτσου, συνεχάρη την κυβέρνηση, κατά τη σημερινή συνάντησή της με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, διότι η Ελλάδα παραμένει πρώτη στην απορρόφηση ευρωπαϊκών κονδυλίων στην τρέχουσα προγραμματική περίοδο, όπως αναφέρει ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.


Επίσης, η κ. Κρέτσου επισήμανε ότι «είναι σημαντικό οι αποφάσεις για τον επόμενο ευρωπαϊκό προϋπολογισμό να ληφθούν σύντομα, προκειμένου να μην υπάρχει επενδυτικό κενό ανάμεσα στις δύο προγραμματικές περιόδους».

Σπυράκη: Πήγαινα για καφέ και… τζα έπεσα πάνω στον Ζάεφ

Την εκδοχή ότι είχε βγει για καφέ έξω από το κτήριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και… έπεσε πάνω στον πρωθυπουργό της πΓΔΜ, παρουσίασε η Μαρία Σπυράκη μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ. Τα ίδια ωστόσο τα πρακτικά την διαψεύδουν, όπως και η αμηχανία της Νέας Δημοκρατίας να απαντήσει!
Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας που πιάστηκε με τον… Ζάεφ στην πλάτη -η οποία παρεμπιπτόντως κατηγορούσε την κυβέρνηση για «μυστική διπλωματία»-  υποστήριξε ότι τυχαίως έπεσε πάνω στον πρωθυπουργό της γείτονος χώρας και ένοιωσε την ανάγκη να του εκθέσει τη θέση του κόμματος για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Η ΝΔ «γιορτάζει» και το σήμα της αλλάζει - Κι ας συνεχίζει να χρωστάει!

Μεγάλες αλλαγές στη Νέα Δημοκρατία με την ευκαιρία των 44ων γενεθλίων της (4 Οκτωβρίου του 1974, από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή)!

Μην πάει ο νου σας στο καλό, παραμένει μεταξύ δεξιάς και ακροδεξιάς, μακράν της Λαϊκής Δεξιάς και του Κέντρου με Βορίδη, Άδωνη και δεν συμμαζεύονται!
Αλλά, επειδή ο Κυριάκος θέλει να δώσει «λίγο χρώμα» κέντρου, μπας και μαζέψει ψήφους ένθεν κακείθεν (απ’ όπου να’ναι), αφού σκέφτεται να μαζέψει όλα τα ορφανά του ΠΑΣΟΚ (που σίγουρα δεν τα ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ και κανείς άλλος), θέλει να βάλει λίγο χρώμα στο σήμα της, να φτιάξει τη συσκευασία μπας και αγοράσει κάποιος το νεοφιλελεύθερο περιεχόμενο.

Ο Δήμαρχος Πάτρας διαγράφει τα δημοτικά χρέη πολιτών για να αποφευχθούν πλειστηριασμοί

Τη διαγραφή χρεών εργαζομένων και ανέργων και γενικότερα πολιτών που πλήττονται βάναυσα από την κρίση, ώστε να μην κινδυνέψουν τα σπίτια τους από πλειστηριασμό, ανακοίνωσαν σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν ο δήμαρχος Πάτρας, Κώστας Πελετίδης και ο αντιδήμαρχος, Δημήτρης Πελεκούδας.

Παράλληλα, ανακοινώθηκαν αγωνιστικές κινητοποιήσεις για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού προχωρά άμεσα με σύνθημα «Δουλειά για όλους – Δουλειά με δικαιώματα» με συγκεκριμένο πρόγραμμα κινητοποιήσεων και πρωτοβουλιών.