...Επιχείρηση ταβέρνα: Πρώην υπάλληλοι εστιατορίων μας λένε τι να μην τρώμε!

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού! Και παρόλο που το καλοκαίρι και οι διακοπές κρύβουν αμέτρητες χαρές, κρύβουν όμως και πολλούς κινδύνους.
Αν συνηθίζετε να τρώτε στις διακοπές σε ταβέρνες δείτε ποια πράγματα δεν πρέπει να τρώτε σε αυτές σύμφωνα με πρώην υπαλλήλους εστιατορίων.
Κιμά Οι περισσότεροι το γνωρίζετε ήδη πως ο κιμάς είναι επικίνδυνη τροφή εκτός σπιτιού γιατί μπορεί να είναι αλλοιωμένος.

Το φράγμα του Πηνειού που δημιούργησε τη μεγαλύτερη λίμνη της Πελοποννήσου - Δείτε τις φωτογραφίες

Στον πέμπτο άθλο του, ο Ηρακλής κλήθηκε να καθαρίσει την κόπρο του Αυγεία, την κοπριά δηλαδή που είχε συγκεντρωθεί στους στάβλους του βασιλιά της Ήλιδας, που δεν είχαν καθαριστεί για δεκαετίες. Ο μύθος λέει πως, για να το κάνει αυτό, γκρέμισε τον τοίχο των στάβλων και στη συνέχεια εξέτρεψε τα νερά του ποταμού Πηνειού- κατ’ άλλους και του Πηνειού και του Αλφειού- που με το πέρασμά τους καθάρισαν τους στάβλους.

Φάμπρικα παράνομων ναυλώσεων στις ελληνικές θάλασσες

Ορυμαγδός παράνομων ναυλώσεων πραγματοποιείται αυτήν την περίοδο στα ελληνικά χωρικά ύδατα.
Η «ελληνική Πολυνησία» αποδεικνύεται ιδιαιτέρως θελκτική για σκάφη με ξένη σημαία αλλά και για ιδιωτικά σκάφη που πραγματοποιούν ναυλώσεις παρανόμως.
Μολονότι ο αριθμός των μαρίνων της χώρας είναι περιορισμένος -εν αντιθέσει με άλλα μεσογειακά κράτη - η Ελλάδα «πουλάει» όπως όλα δείχνουν σε ακόμα μία

Τα εξωτικά τοπία της Αμμουλιανής-Δείτε τις φωτογραφίες

Δε βγήκε τυχαία το περίφημο «Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει». Δεν είναι μόνο η άνευ όρων αγάπη των Βορειοελλαδιτών – και όχι μόνο- για μία από τις πιο όμορφες περιοχές της Μακεδονίας, έναν αγαπημένο καλοκαιρινό προορισμό για τους Έλληνες και ξένους παραθεριστές. Είναι και η ολοφάνερη γενναιοδωρία της φύσης στο κομμάτι αυτό της Ελλάδας, που την προίκισε με τοπία ξεχωριστά και παραλίες που μένουν αξέχαστες.
Και παρότι συνήθως

Τήνος, η «Μούσα του Αιγαίου»

Με σύνθημα «Τήνος, η Μούσα του Αιγαίου», ο Δήμος Τήνου προχωράει συγκροτημένα στη διεκδίκηση του μεγαλύτερου δυνατού μεριδίου σε επίπεδο προσέλκυσης επισκεπτών αξιοποιώντας και αναδεικνύοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα του νησιού.
Συγκεκριμένα, στο marketing plan, που παρουσιάστηκε την περασμένη εβδομάδα, περιλαμβάνεται η αξιοποίηση και ανάδειξη μιας

Ο Ερντογάν λιποθύμησε στο τζαμί της Κωνσταντινούπολης

Λιποθυμικό επεισόδιο είχε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το πρωί της Κυριακής κατά τη διάρκεια εορτασμού του μπαϊραμιού για το τέλος του ιερού μήνα του Ραμαζανιού, στο τζαμί της Κωνσταντινούπολης, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στους παρευρισκόμενους.
Όπως μετέδωσε η Hurriyet, ο Ερντογάν αισθάνθηκε αδιαθεσία λίγο πριν την έναρξη της προσευχής, χάνοντας για λίγο τις αισθήσεις του.

Ο Ερντογάν, ο Ράμα και οι βλέψεις της Τουρκίας στα Βαλκάνια

Αίσθηση προκάλεσε στην αλβανική κοινή γνώμη η συνέντευξη του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε φιλοκυβερνητικό τηλεοπτικό κανάλι των Τιράνων, λίγες ημέρες πριν από τις κάλπες της 25ης Ιουνίου.
Τα όσα είπε κατέδειξαν την υποστήριξή του προς τον νυν πρωθυπουργό και δηλωμένο στενό του φίλο, Έντι Ράμα, αλλά όχι μόνο. Άλλο τόσο έδειξαν ότι ο Τούρκος Πρόεδρος -με επίκεντρο το αλβανικό, και ευρύτερα το

Ποιος είναι ο σκληροπυρηνικός Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν που θα γίνει βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας

Ποια η σημασία της αλλαγής διαδοχής για τις ΗΠΑ, την κρίση στο Κατάρ, τον πόλεμο στην Υεμένη - Το γεγονός ότι ο βασιλιάς είχε παραχωρήσει  πολλές εξουσίες στον υιό του τα τελευταία χρόνια, ήταν μία γεύση του τι θα επακολουθήσει
Ανακατατάξεις στη διεθνή πολιτική σκηνή επιφέρει η ανάδειξη του Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν σε πρίγκιπα διάδοχο της Σαουδικής Αραβίας.

Ο «πρίγκιπας του χάους» στο τιμόνι της Σαουδικής Αραβίας

Τι κρύβει η ανατροπή στην γραμμή διαδοχής για τον θρόνο ενός από τα ισχυρότερα κράτη της Μέσης Ανατολής.
Η έκπληξη δίνει τη θέση της στον προβληματισμό για την ανάληψη της θέσης του διαδόχου του θρόνου, από τον 31χρονο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, ο οποίος αντικατέστησε τον θείο του, Μοχάμεντ μπιν Ναγιέφ. Το εσωτερικό μπρα-ντε-φερ στον βασιλικό οίκο των Σαούντ καλά κρατεί, αφού εικάζεται ότι υπήρχε σοβαρή κόντρα θείου και ανιψιού που έκλεισε με την νίκη του δεύτερου.

Αλβανία: Κάλπες και όπλα (video)-tv

Αιματηρό επεισόδιο με έναν τραυματία από πυροβόλο όπλο, σημειώθηκε το μεσημέρι στην Αλβανία ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η ψηφοφορία για την εκλογή νέου κοινοβουλίου.
Ένοπλοι πυροβόλησαν πολίτη, μέλος του κόμματος «Σοσιαλιστικό Κίνημα Ένταξης», στην περιοχή Λέζα βορείως των Τιράνων, σε επεισόδιο που επιβεβαιώθηκε από την αστυνομία.

Στις κάλπες σήμερα οι Αλβανοί

Περισσότεροι από 2.500.000 Αλβανοί πολίτες προσέρχονται από το πρωί στις κάλπες για να εκλέξουν το νέο κοινοβούλιο της χώρας. Η ψηφοφορία άρχισε στις 7 το πρωί τοπική ώρα και θα ολοκληρωθεί στις 7 το βράδυ με τη δύση του ηλίου.

ΚΙΝΑ: ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 118 ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ

Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις έρευνας στην Κίνα για τον εντοπισμό και τη διάσωση επιζώντων μετά την κατολίσθηση που ισοπέδωσε ένα χωριό στο νοτιοδυτικό τμήμα της χώρας. Τουλάχιστον 118 άτομα εξακολουθούν να αγνοούνται περισσότερο από 24 ώρες.

Ένα ζευγάρι και το δύο μηνών μωρό τους βρέθηκαν ζωντανοί μετά τη μαζική κατολίσθηση που

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς οι επιχειρήσεις έρευνας στην Κίνα, με στόχο τον εντοπισμό και τη διάσωση επιζώντων κάτω από τους όγκους συντριμμιών και λάσπης, μετά την κατολίσθηση που ισοπέδωσε ένα χωριό στο νοτιοδυτικό τμήμα της χώρας. Ο αριθμός των αγνοουμένων ξεπερνά τους 100.

Το χωριό Σίνμο, στην επαρχία Σετσουάν, επλήγη από την κατολίσθηση και 62 σπίτια καταπλακώθηκαν από τόνους λάσπης.