January Jones: Θα ήθελα να κάνω σεξ με «Με τον Πολ Νιούμαν ή τη Ριάνα».

Προκλητική και πανέμορφη Μπορεί στο Mad Men να υποδύεται τη νοικοκυρά, ωστόσο η January Jones φροντίζει να μας δείξει ότι είναι πολύ σέξι σε μία νέα αποκαλυπτική φωτογράφιση. Ξαπλωμένη σε καναπέ, φορώντας μόνο μία γούνα, αφήνει σχεδόν γυμνό το σώμα της για το περιοδικό Violet Grey.

Μουσείο για τη Μαρία Κάλλας στην Αθήνα το 2015

Επιτέλους γίνεται πραγματικότητα το Μουσείο της Μαρίας Κάλλας, στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας στην οδό Μητροπόλεως
Ζώντας την εποχή της στιγμιαίας ενημέρωσης και εικόνας, είναι σημαντικό να γίνει κάτι πιο ουσιαστικό και ουσιώδες, κάτι που θα μείνει στη πόλη, θα τιμά τη χώρα και τους ανθρώπους που τη δόξασαν στη σύγχρονη ιστορία της.

Carter Show World Tour: Η καυτή εμφάνιση της Μπιγιονσέ στη σκηνή

Η παγκόσμια περιοδεία της Μπιγιονσέ Mrs. Carter Show World Tour συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία. Η σταρ ξεσήκωσε τους χιλιάδες φαν της στην Κολονία, όχι μόνο με τα hits αλλά και με τα αποκαλυπτικά της outfits.

Μοda:8 hot κομμάτια από την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα των celebrities

Ριάνα-T-shirt με logo
Η τραγουδίστρια φόρεσε πρώτη το ροζ τοπ του σχεδιαστή Αλεξάντερ Γουάνγκ που έχει ήδη γίνει φετίχ των It Girls.

Σταμάτησε λόγω... νοθείας η ψηφοφορία για το «Ελληνικό Σήμα» προϊόντων και υπηρεσιών

Τη διακοπή της διαδικτυακής ψηφοφορίας που ξεκίνησε την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014 για το «Ελληνικό Σήμα» προϊόντων και υπηρεσιών, ανακοίνωσε το υπουργείο Ανάπτυξης, καθώς, παρά τα μέτρα ασφαλείας που είχαν ληφθεί, ανακαλύφθηκε προσπάθεια για την αλλοίωση του αποτελέσματος, προερχόμενη από ηλεκτρονικές διευθύνσεις του εξωτερικού.

Τι απαντά ο Ομιλος Λάτση για τη Eurobank- Είχε προηγηθεί επίκαιρη ερώτηση Τσίπρα προς τον πρωθυπουργό

«Δεν εγκαταλείψαμε την Eurobank» – «Ψεύτες και συκοφάντες όσοι το ισχυρίζονται» - Είχε προηγηθεί επίκαιρη ερώτηση Τσίπρα προς τον πρωθυπουργό που έκανε λόγο για «σκανδαλώδη απαλλαγή Λάτση από τις ευθύνες του για τη χρεοκοπία της Eurobank»

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-Καινούργιος περιηγητής Firefox από την Mozila-

Αν και το Mozilla Foundation προχώρησε στην ανακοίνωση του νέου Firefox 28 διέκοψε την υποστήριξη της έκδοσης για το Modern UI των Windows
Το Mozilla Foundation ανακοίνωσε τον Firefox 28, για Windows, OS X, Linux και Android. Ανάμεσα στα νέα χαρακτηριστικά του συμπεριλαμβάνεται η δυνατότητα VP9 video decoding, τα web notifications στο OS X καθώς και τα πλήκτρα έντασης του ήχου σε HTML5 video και audio.

ΥΓΕΙΑ ΗΠΑ: Νέο αποτελεσματικό τεστ για τη διάγνωση του καρκίνου του εντέρου

Η νέα μέθοδος μπορεί να βελτιώσει κατά πολύ τις δυνατότητες εντοπισμού του καρκίνου του εντέρου και μάλιστα με φιλικό τρόπο (σε ποσοστό 92%), χωρίς τις «φασαρίες» της κολονοσκόπησης
Αμερικανοί επιστήμονες ανέπτυξαν ένα νέο μη επεμβατικό τεστ για τη διάγνωση του καρκίνου του εντέρου, καθώς και του προκαρκινικού σταδίου (προχωρημένοι πολύποδες).

ΥΓΕΙΑ Θέλετε παιδί; Stop στο κάπνισμα - Ναι στη γυμναστική-14 τρόποι για την αύξηση γονιμότητας σε άντρες και γυναίκες

Υγιεινές συνήθειες αποτελούν παράγοντες που συμβάλλουν στην επίτευξη του στόχου
Αύξηση της γονιμότητας ανδρών και γυναικών μπορεί να προσφέρει η υιοθέτηση απλών και υγιεινών συνηθειών, αφού κύριος παράγοντας ενίσχυσής της είναι η καλή υγεία. Πλήθος μελετών έχουν καταδείξει ότι μόνο η απώλεια βάρους και η ισορροπημένη διατροφή δύνανται να βελτιώσουν τη γονιμότητα, χωρίς, βεβαίως, να είναι οι μοναδικοί τρόποι.

Aegean Airlines Δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια για 500 φοιτητές

Το πρόγραμμα δωρεάν μετακινήσεων «Κοντά στους νέους» της Aegean Airlines, που τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Παιδείας και αφορά 500 φοιτητές, παρουσιάστηκε σήμερα σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, παρουσία του υπουργού Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλου, του υπουργού Μεταφορών Μ. Χρυσοχοΐδη και των δημάρχων Μήλου, Καρπάθου, Σκύρου, Νάξου και Αστυπάλαιας.

Ryanair: 100.000 εισιτήρια από 9,99 ευρώ για 5 προορισμούς

Ρεκόρ προκρατήσεων για τα έξι νέα δρομολόγια της Ryanair από Αθήνα ανακοίνωσε, σήμερα, ο CEO της εταιρείας Michael O'Leary.
Η εταιρεία ξεκινά την 1η Απριλίου πτήσεις προς Χανιά, Λονδίνο, Μιλάνο, Πάφο, Ρόδο και Θεσσαλονίκη, από μόλις 9,99 ευρώ το εισιτήριο (μαζί με τους φόρους) για 100.000 θέσεις και κρατήσεις που θα γίνουν μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 24 Μαρτίου 2014.

Η Ευρώπη ή θα αλλάξει, ή θα πέσει θύμα των ευρωσκεπτικιστών», είπε ο Ιταλός πρωθυπουργός.

«Αναχρονιστικό» χαρακτήρισε το όριο του λόγου δημοσίου ελλείμματος προς ΑΕΠ που έχει θεσπίσει η Ευρωπαϊκή Ένωση (3%) ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι σε δηλώσεις του στο ιταλικό κοινοβούλιο, λίγες ώρες πριν από την έναρξη του Συμβουλίου Κορυφής των Βρυξελλών. Ο Ρέντσι επανέλαβε πάντως ότι δεν θα θέσει άμεσα θέμα παραβίασης του ορίου αυτού.

Δώρο Πάσχα Ποιοι δικαιούνται και πότε θα το πάρουν

Μόνο οι υπάλληλοι του ιδιωτικού τομέα και οι άνεργοι του ΟΑΕΔ θα λάβουν Δώρο Πάσχα αφού για τους δημόσιους υπάλληλους και συνταξιούχους έχει καταργηθεί ενώ η τελική ημερομηνία καταβολής από τους εργοδότες είναι η Μεγάλη Τετάρτη 16/4.
Σύμφωνα με το dikaiologitika.gr όλοι οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα και οι άνεργοι εγγεγραμμένοι του ΟΑΕΔ θα λάβουν Δώρο Πάσχα

Κωδικός: σώζοντας τον Λάτση

Είσαι χρεοκοπημένος τραπεζίτης που σώθηκες χάρη στα χρήματα των ελλήνων πολιτών; Είσαι μεγαλοφειλέτης του δημοσίου και η Βουλή σου χαρίζει με νομοθετικό τερατούργημα τα χρέη σου; Είσαι και τα δύο μαζί; Κανένα πρόβλημα –για την ακρίβεια, ακόμη καλύτερα: εμείς είμαστε εδώ, για να σου δώσουμε πανωπροίκι ένα από μεγαλύτερα φιλέτα της Νότιας Ευρώπης. Να σε βοηθήσουμε να σταθείς στα πόδια σου, βρε αδερφέ. Δηλαδή, αν η κυβέρνηση Σαμαρά δεν στηρίξει την επιχειρηματικότητα της εγχώριας διαπλοκής, ποιον θα στηρίξει; Τους πολίτες της;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αγαπήσει κανείς την Ελλάδα,«49 λόγοι που αγαπάμε την Ελλάδα» από διάσημο αμερικανικό site

Η απόλυτη αποθέωση από το Buzzfeed, λίγο πριν ξεκινήσει το καλοκαίρι - Για τα βουνά, τις παραλίες, την οικογένεια, αλλά και το φαγητό μας πρέπει να είμαστε περήφανοι!
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αγαπήσει κανείς την Ελλάδα, που μπορεί να περνάει δύσκολα, αλλά καταφέρνει πάντα μέσα από μικρές λεπτομέρειες να κερδίσει τις εντυπώσεις και να μαγεύει τους πάντες.

Malaysia Airlines: Το μυστήριο της αλλαγής πορείας γίνεται ακόμη πιο πυκνό-5.000 χλμ. Η πτήση 370 χάθηκε - Δεν υπάρχουν επιζώντες...Συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού της Μαλαισίας

«Πρέπει να υποθέσουμε ότι το αεροσκάφος έπεσε στο νότιο Ινδικό Ωκεανό», αναφέρεται σε sms που εστάλη στους συγγενείς των 239 αγνοούμενων επιβατών Με ένα sms ενημέρωσε τους συγγενείς των αγνοούμενων του μοιραίου Boeing 777 η Malaysia Airlines. «H Malaysia Airlines ανακοινώνει με λύπη ότι πρέπει να υποθέσουμε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η πτήση MH370 χάθηκε και ότι δεν υπάρχουν επιζώντες μεταξύ των επιβαινόντων.

Θρίλερ: Οι δορυφόροι «είδαν» συντρίμμια, τα αεροσκάφη δεν βρίσκουν τίποτε

Είναι εκεί το αεροσκάφος των Malaysia Airlines; Εξαιρετικά επιφυλακτικοί οι Αυστραλοί μέχρι να επιβεβαιώσουν ότι πρόκειται για τα συντρίμμια - Το μεγαλύτερο αντικείμενο είναι 24 μέτρα - Βροχή και χαμηλή νέφωση στην περιοχή ενώ πέφτει η νύχτα - Το βάθος στα χιλιάδες μέτρα
Δεν έχει τέλος το θρίλερ με το αεροσκάφος των Malaysia Airlines, το στίγμα του οποίου χάθηκε από τα ραντάρ πριν 12 ημέρες. 

Elton John: επανέκδοση του θρυλικού Goodbye Yellow Brick Road

Το ‘Goodbye Yellow Brick Road’, το σημαντικό άλμπουμ του Elton John του 1973, έχει γίνει remastered και επανεκδίδεται
Συχνά αναφέρεται σαν το απόγειο των δημιουργικών δυνάμεων και της εμπορικής επιτυχίας του Elton John και του Bernie Taupin, το ‘Goodbye Yellow Brick Road’ ήταν το όγδοο studio άλμπουμ που είχαν κυκλοφορήσει οι δύο τους σε διάρκεια τριών χρόνων.

Deep Purple: To ροκ συγκρότημα θα δώσει συναυλία στα Κατεχόμενα

Οι διοργανωτές έχουν διαμορφώσει ειδικά τον χώρο έτσι ώστε να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν πάνω από 200.000 θεατές
Ένα συγκρότημα-θρύλος της παγκόσμιας ροκ σκηνής, οι Deep Purple, σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν ζωντανή εμφάνιση στον χώρο του πανεπιστημίου «Εγγύς Ανατολή», στα Κατεχόμενα.

Αύριο η τελευταία εμφάνιση του Μιχάλη Τζουγανάκη στον Ρυθμό

Ο Κρητικός ερμηνευτής ολοκληρώνει την Παρασκευή 21 Μαρτίου τις εμφανίσεις του στην γνωστή αθηναϊκή σκηνή.
Μετά από 4 πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις του Μιχάλη Τζουγανάκη στη μουσική σκηνή του Ρυθμού Stage, πέφτει η αυλαία την Παρασκευή 21 Μαρτίου.

Οι ταινίες της εβδομάδας: Ο έρωτας, η Μέρκελ, τα Lego και τα βαμπίρ!

Σε ατμόσφαιρα θανάτου ευδοκιμεί ο έρωτας στο «Grand Central», την ώρα που δύο βρικόλακες προσπαθούν να επιβιώσουν, διά χειρός Νιλ Τζόρνταν. Και από κοντά η Μέρκελ του Στέλιου Κούλογλου, τα Lego που ζωντανεύουν και ο Ιούλιος Βερν που φτάνει στη Σελήνη με τη φωνή του Σαββόπουλου και του Ψαραντώνη!

Βγαίνουμε Αθήνα-«Μελωδία από το Πεκίνο» στο Μέγαρο Μουσικής

Δείτε την πολιτιστική ατζέντα της ημέρας
Κινηματογράφος
«Boxer»

"Ποτέ δεν ξέρεις τι βρίσκεται μέσα στην ψυχή ενός πυγμάχου. Είναι σαν το φεγγάρι, μπορείς να δεις μόνο τη φωτεινή πλευρά. Ποτέ δεν μπορείς να δεις τη σκοτεινή πλευρά.

Ρένα Δούρου στο «Αγιορείτικο Βήμα»: ΣΥΡΙΖΑ και Εκκλησία συμβαδίζουν στις δράσεις τους

Θα στηρίξουμε το Άγιο Όρος - Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα καταργήσει μονομερώς τις σχέσεις εκκλησίας - κράτους - Ως γυναίκα «ζηλεύει και το καταπολεμά, ως οφείλει» ότι δεν μπορεί να επισκεφθεί το Άγιον Όρος

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-0 Φαν Πέρσι και Δε Χέα τού στέρησαν το όνειρο (vds)

Ονειρο ήταν και πάει...

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 3-0 από την Γιουνάιτεντ και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Champions League, με το όνειρο της πρόκρισης στους «8» να παραμένει όνειρο...

Το χατ τρικ του Φαν Πέρσι (25' πεν., 45'+1', 52' Φαν Πέρσι) σε συνδυασμό με τις μεγάλες επεμβάσεις του Δε Χέα στέρησαν από τους «ερυθρόλευκους» μια ονειρική πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης...