Eίδήσεις-Νews-Eλλάδα-World: Ντελίριο χυδαιότητας από τη Χρυσή Αυγή-ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΛΕΟΝ ΒΑΣΗ

Ανευ ορίων αποδεικνύεται καθημερινά το ρεσιτάλ χυδαιότητας στο οποίο επιδίδεται η Χρυσή Αυγή. Στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος αναρτήθηκε σήμερα κατάπτυστο κείμενο, με το οποίο επιχειρείται να εμφανιστεί ο -δολοφονηθείς από ακροδεξιούς παρακρατικούς βουλευτής της ΕΔΑ- Γρηγόρης Λαμπράκης ως... οπαδός του Χίτλερ (!), ενώ εξίσου χυδαία ήταν η επίθεση που εξαπέλυσε η Χρυσή Αυγή εναντίον της δημοσιογράφου Έλλης Στάη, επειδή... τόλμησε να ασκήσει κριτική στο ακροδεξιό κόμμα.

ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ Σε επίπεδο-ρεκόρ οι τιμές νέων κατοικιών στις ΗΠΑ

Σε πρωτοφανή επίπεδα εκτινάχθηκαν οι τιμές των νέων κατοικιών στις ΗΠΑ τον Απρίλιο, ενώ οι πωλήσεις νέων μονοκατοικιών ενισχύθηκαν κατά 2,3%, επιβεβαιώνοντας τις προσδοκίες για ανάκαμψη στον κλάδο.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ 1 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ! Ιταλία: Εφάπαξ «χρυσάφι» για τους κληρονόμους του Αντρεότι.

Η γερουσία της Ιταλίας καλείται να καταβάλει τις αμέσως προσεχείς ημέρες ένα εντυπωσιακό ποσό ως εφάπαξ επίδομα στην οικογένεια του χριστιανοδημοκράτη πολιτικού και γερουσιαστή Τζούλιο Αντρεότι, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 94 ετών πριν από δύο εβδομάδες.

Όπως γράφει σήμερα ο Τύπος, πρόκειται για ένα ποσό-ρεκόρ, το οποίο φέρεται να ανέρχεται, κατά τους ως τώρα υπολογισμούς, σε 1 εκατομμύριο ευρώ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: «Πούλα τα παιδιά σου, πούλα τη μάνα σου, ο Μάρκος θα πάρει τα λεφτά του»

Ωμοί εκβιασμοί με φράσεις “θα πουλήσεις τα παιδιά σου, θα πουλήσεις τη μάνα σου, τον πατέρα σου, δεν ξέρω ποιον θα πουλήσεις. Ο Μάρκος θα πάρει τα λεφτά του. Δεν είναι από αυτούς που χάνουν λεφτά”, ακούστηκαν χθες κατά τη διάρκεια της δίκης του μεγάλου κυκλώματος τοκογλύφων και εκβιαστών στη Θεσσαλονίκη.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ Καλοκαιρινή καταιγίδα με... σκόνη.

Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τοπικές βροχές ή καταιγίδες πιθανώς τοπικά ισχυρές.
Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης στα ανατολικά και νότια.
'Ανεμοι από νότιες διευθύνσεις 7 τοπικά 8 μποφόρ στα πελάγη.
Αναλυτική πρόγνωση Μακεδονία, Θράκη Καιρός: νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές η καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές.

BRW Οι πλουσιότεροι Έλληνες της Αυστραλίας

Η πλουσιότερη γυναίκα του κόσμου, η Αυστραλή Τζίνα Ράινχαρτ είδε την περιουσία της να μειώνεται κατά το ένα τρίτο πέρυσι λόγω της κρίσης που εμφανίστηκε στην αυστραλιανή εξορυκτική βιομηχανία.
Αν και έχασε συνολικά 7 δισεκατομμύρια δολάρια η κ. Ράινχαρτ με μια περιουσία 22 δισεκατομμυρίων δολαρίων παραμένει η πλουσιότερη γυναίκα της Αυστραλίας.

Απαγωγή-θρίλερ με βασανιστήρια, κομμένα δάχτυλα και 200 κιλά χασίς

Κινηματογραφικό θρίλερ θυμίζει η υπόθεση απαγωγής 59χρονου Βορειοηπειρώτη στις αρχές Φεβρουαρίου.

Μέλη κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών τον κρατούσαν αιχμάλωτο επί περίπου δύο μήνες, του έκοβαν τα δάχτυλα και τον βασάνιζαν ανελέητα, προκειμένου να αναγκάσουν την οικογένεια του να τους καταβάλει, ως λύτρα, μεγάλο ποσό από ναρκωτικά, που θεωρούσαν ότι τα έχασαν, με υπαιτιότητα του απαχθέντος.

CNN-News-Video::The problem with homegrown terrorism.

British soldier hacked to death in Woolwich. CNN's Paul Cruickshank discusses the problems of home ground terrorism.

RussiaToday-Video-News:Sweden burning: Stockholm riots & violence enter 4th day

Έσπασαν τα παράθυρα και τύληξαν τα αυτοκίνητα στις φλόγες -σε μια από τις πιο ειρηνικές πρωτεύουσες της Ευρώπης, Στοκχόλμη, ειμαστε μάρτυρες στο χειρότερο ξέσπασμα βίας εδώ και χρόνια. Εκατοντάδες νέοι, κυρίως μετανάστες, συνεχίζουν τις διαμαρτυρίες  για τέσσερις νύχτες ταραχών.

Euronews- Eίδήσεις-Έλλάδα-Διεθνή: Έφυγε από τη ζωή ο Ζoρζ Μουστακί

Την τελευταία του πνοή στη Νίκαια της Γαλλίας όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια άφησε ο μεγάλος τραγουδιστής και συνθέτης, Ζoρζ Μουστακί σε ηλικία 79 ετών.
Γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου στις 3 Μαΐου 1934. Η οικογένειά του ήταν Έλληνες Σεφαραδίτες Εβραίοι από την Κέρκυρα και το αρχικό του όνομα ήταν Γιουσέφ.

Συγκλονιστικές στιγμές μετά τον ανεμοστρόβιλο στην Οκλαχόμα

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Μία από τις γειτονιές της Οκλαχόμα, από τις οποίες πέρασε ο φονικός ανεμοστρόβιλος, έχει ισοπεδωθεί.
Αν και επισήμως δεν υπάρχει κανένα όνομα στην λίστα των αγνοουμένων, οι έρευνες των σωστικών συνεργείων συνεχίζονται μέχρι να υπάρξει απόλυτη βεβαιότητα ότι στα ερείπια δεν υπάρχουν άλλοι εγκλωβισμένοι.

WSJDigitalNetwork-Video-News:Oklahoma Tornado Disaster: As It Happened

On Monday, May 20, 2013, a series of devastating tornadoes ravaged towns surrounding Oklahoma City, Okla. From touchdown to the aftermath and into the recovery, here is an overview of the first 48 hours after the disaster

whitehouse- Νews-Video:President Obama Honors Carole King- -White House Press Briefing .

President Obama and First Lady Michelle Obama host a concert in the East Room honoring singer-songwriter Carole King, the recipient of the 2013 Library of Congress Gershwin Prize for Popular Song. May 22, 2013

Λονδίνο: Δείτε το βίντεο-σοκ με τον μακελάρη του στρατιώτη (Φωτό+Βίντεο)

Σε επιφυλακή βρίσκεται η αντιτρομοκρατική υπηρεσία και οι αστυνομικές αρχές στο Λονδίνο μετά το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε χθες στη βρετανική πρωτεύουσα με θύμα έναν στρατιώτη. Δύο άτομα με μπαλτάδες σκότωσαν τον άνδρα στους δρόμους του νοτίου Λονδίνου με τη βρετανική κυβέρνηση να κάνει λόγο για τρομοκρατική επίθεση.

Eίδήσεις-Νews-Eλλάδα--Καταγγελία-βόμβα για τη Φυσική Αυτός που έβαλε το θέμα στη Φυσική, το είχε αναρτήσει και σε site!

Σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε το πρωί στο ραδιόφωνο του ΒΗΜΑ 99,5 ο α' αντιπρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, Παναγιώτης Φιλντίσης.

Σύμφωνα με τον κ. Φιλντίση, ένα από τα θέματα των πανελλαδικών εξετάσεων στη Φυσική είχε αναρτηθεί πριν από δύο μήνες σε ιστοσελίδα καθηγητών, που συνδιαχειρίζεται μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Εξετάσεων.

Eίδήσεις-Νews-Eλλάδα-World:

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ Η ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ

Νέες τριβές για το αντιρατσιστικό - ΝΔ: Η Ελλάδα έχει νομικό πλαίσιο από το '79

Η Ελλάδα έχει νομικό πλαίσιο για το ρατσισμό από το 1979 και η ευρωπαϊκή οδηγία για το θέμα αυτό δεν είναι δεσμευτική, σε αντίθεση με άλλες χώρες της ΕΕ που δεν είχαν αντίστοιχη νομοθεσία, εκτιμά...

Eίδήσεις-Έλλάδα-Διεθνή:Απαιτητική η Φυσική Κατεύθυνσης - «Ο Κρητικός» "επεσε" στη Λογοτεχνία

Με καθυστέρηση μίας ώρας δόθηκαν σήμερα τα θέματα της Φυσικής για τους υποψήφιους της Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης (και των δύο κύκλων) στις πανελλαδικές εξετάσεις. Απαιτητικά, αλλά χωρίς ασάφειες τα θέματα της Φυσικής. Τον «Κρητικό» του Σολωμού κλήθηκαν να αναλύσουν οι υποψήφιοι της Θεωρητικής Κατεύθυνσης στη Λογοτεχνία.

«Ροντέο» στο Βόλο, πρώτος ο Εργοτέλης! (pics)

Ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε το ντέρμπι από τον Ηρακλή (1-0), με τον Ουκάρ στο τέλος να επιχειρεί δύο φορές να πετάξει φωτοβολίδα στους Βολιώτες. Αυτοκτονία για Απόλλωνα και φινάλε θρίλερ.

Η κίνηση του Ουκάρ, όταν προσπάθησε να πετάξει δύο φορές στους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου τη φωτοβολίδα που είχαν ρίξει, σημάδεψε το ντέρμπι κορυφής της 41ης αγωνιστικής της Football League.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-1 Έ«Χ»ασε την ευκαιρία του ο ΠΑΣ! (pics)


Τα μοιράστηκαν όλα στους Ζωσιμάδες. ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 ενώ και οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, που έχει κάποια παράπονα από τη διαιτησία του Ηλία Σπάθα, παρέμεινε αήττητος στα πλέι οφ και -έστω και προσωρινά- στην πρώτη θέση.