Τα...τσούγκρισαν Πολάκης και Μπακογιάννη στις Βουκολιές Χανίων

 Ο Παύλος Πολάκης και η Ντόρα Μπακογιάννη, τα ...τσούγκρισαν αρκετές φορές, τα ποτήρια τους, καθώς έκατσαν στο ίδιο τραπέζι, στο παραδοσιακό παζάρι στις Βουκολιές στα Χανιά!

Στο τραπέζι διακρίνονται επίσης, ο βουλευτής Χανίων Βασίλης Διγαλάκης, ο δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης, οι υποψήφιοι βουλευτές Γιώργος Πετράκης του ΣΥΡΙΖΑ και Χαρίκλεια Ντερμανάκη της ΝΔ, η σύζυγος του Παύλου Πολάκη, Δώρα Τσούκα, κ.ά.

Συνελήφθη και κρατείται ο Άλκης Δαυίδ, μέτοχος της Coca-Cola

 Μπλεξίματα με την αμερικανική συνοριοφυλακή είχε τη Μεγάλη Πέμπτη, 13 Απριλίου, ο Άλκης Δαυίδ, μεγαλομέτοχος της Coca-Cola, ο οποίος για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους βρίσκεται υπό κράτηση.

Σε βίντεο που ανάρτησε ο πολυεκατομμυριούχος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φαίνεται ένας συνοριοφύλακας να συνομιλεί με μια

Εμφύλια σύρραξη στο Σουδάν

 Τουλάχιστον 56 άμαχοι έχουν χάσει τη ζωή τους και 595 άλλοι έχουν τραυματιστεί από τις εχθροπραξίες και τις σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ του σουδανικού στρατού και των παραστρατιωτικών Δυνάμεων Ταχείας Υποστήριξης (RSF) στο Χαρτούμ και σε διάφορες περιοχές του Σουδάν. 

Οι ένοπλες δυνάμεις του Σουδάν εξαπέλυσαν αεροπορικά πλήγματα εναντίον βάσης της παραστρατιωτικής οργάνωσης Δυνάμεις Ταχείας Υποστήριξης (ΔΤΥ) στην πόλη Ομντουρμάν, δήλωσαν στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters το βράδυ του Σαββάτου προς Κυριακή αυτόπτες μάρτυρες, καθώς οι εχθροπραξίες που ξέσπασαν χθες συνεχίζονται.

Στη δίνη του εμφυλίου το Σουδάν: Τουλάχιστον 56 νεκροί – Σχεδόν 600 τραυματίες, ανάμεσά τους δύο Έλληνες

 Παγκόσμια ανησυχία προκαλεί το ξέσπασμα εχθροπραξιών μεταξύ του στρατού και παραστρατιωτικών στο Σουδάν. 56 νεκροί και 600 τραυματίες, είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός των βίαιων συγκρούσεων, σύμφωνα με την ένωση γιατρών της χώρας. Δύο Έλληνες τραυματίστηκαν στο Χαρτούμ από ρουκέτα που έπεσε κοντά στην εκκλησία μετά το τέλος της αναστάσιμης λειτουργίας.

Το ΥΠΕΞ να καλεί τα μέλη της ελληνικής κοινότητας να τηρούν τα μέγιστα δυνατά μέτρα ασφαλείας,. Επείγουσα έκκληση να τερματιστεί η βία απηύθυνε ο ΓΓ του ΟΗΕ, η Δύση και η Ρωσία, ενώ έκτακτη σύνοδο διοργανώσει σήμερα ο Αραβικός Σύνδεσμος.