Τι γράφουν τα ξένα μέσα για την επίσκεψη Μέρκελ

Τα μέτρα ασφαλείας που είχαν εφαρμοστεί στην Αθήνα για την επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ αλλά και οι επιλογές ορισμένων διαδηλωτών δεν πέρασαν απαρατήρητα από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Τα καλύτερα αυτοκίνητα των Beatles

Τα «Σκαθάρια» είχαν γούστο τελικά!
Τα τέσσερα παλικαράκια από το Λίβερπουλ γούσταραν το στιλ στα αμαξάκια τους. Και το υποβρυχιάκι τους το ήθελαν κίτρινο...

Οι Beatles δεν χρειάζονται φυσικά συστάσεις. Το θρυλικό συγκρότημα έχει αφήσει το στίγμα του παγκοσμίως για πάνω από 40 χρόνια..

Πρώτο θέμα στα διεθνή ΜΜΕ η επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα

Την παράσταση έκλεψαν οι μαζικές διαδηλώσεις.
Στη «θερμή» υποδοχή που επεφύλασσαν στην κυρία Μέρκελ οι χιλιάδες άνθρωποι που κατέβηκαν στο Σύνταγμα, στάθηκε, έπειτα από την αναχώρηση της Γερμανίδας καγκελαρίου, η γερμανική «Bild» στο κύριο άρθρο της με τίτλο «ποιοι είναι αυτοί οι άθλιοι Ναζί διαδηλωτές;»..

Μεταφορά της έδρας της εταιρείας ΦΑΓΕ στο Λουξεμβούργο

Τι ανακοίνωσε η εταιρεία ΦΑΓΕ
Τη μεταφορά της έδρας της ΦΑΓΕ στο Λουξεμβούργο, αποφάσισε η διοίκηση του ομίλου. Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε στο επενδυτικό κοινό, ολοκληρώθηκε την 1η Οκτωβρίου η εσωτερική αναδιάρθρωση του ομίλου ΦΑΓΕ με στόχο την ενίσχυση..

«Ισόπαλοι» με ποσοστό 45% Ομπάμα και Ρόμνεϊ

Ο Μιτ Ρόμνεϊ, ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ, έχει κλείσει εντελώς τη διαφορά που τον χώριζε από τον απερχόμενο πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, επιβεβαιώνει δημοσκόπηση του ινστιτούτου Ipsos και του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς που δόθηκε σήμερα Τρίτη στη δημοσιότητα..

Συνεχίζεται για τρίτη εβδομάδα η απεργία των οδηγών φορτηγών στη Ν. Αφρική

Οι διαπραγματεύσεις για την εξεύρεση μιας κοινά αποδεκτής λύσης στην απεργία των οδηγών φορτηγών στη Νότια Αφρική κατέληξαν και πάλι σε αδιέξοδο σήμερα, λίγες ώρες αφότου ένας απεργοσπάστης που είχε δεχτεί επίθεση με πέτρες άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν..

Πυραύλους ικανούς να πλήξουν τις ΗΠΑ λέει ότι διαθέτει η Β. Κορέα

Πυραύλους ικανούς να πλήξουν τις ΗΠΑ λέει ότι διαθέτει η Β. Κορέα «Ανησυχητικές» χαρακτήρισε σε δηλώσεις του στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν, τις ανακοινώσεις της Βόρειας Κορέας ότι έχει στην κατοχή της..

Απελευθερώθηκε το πλοίο «Ορφέας» από πειρατές - Υγιές το πλήρωμα

Καλά στην υγεία τους, είναι 24 επιβαίνοντες, μεταξύ των οποίων και δύο Έλληνες, του ελληνόκτητου δεξαμενόπλοιου «Ορφέας» με σημαία Μπαχάμες,..

Οι Ταλιμπάν ανέλαβαν την ευθύνη για την απόπειρα δολοφονίας της 14χρονης

Οι Ταλιμπάν ανέλαβαν την ευθύνη με τηλεφώνημά τους στο Γαλλικό Πρακτορείο για την απόπειρα δολοφονίας που έγινε σήμερα εναντίον της 14χρονης Πακιστανής Μαλάλα Γιουσαφζάι,..

Οι Γάλλοι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ένα αρχαίο ρωμαϊκό πλοίο

Οι Γάλλοι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τα υπολείμματα ενός αρχαίου ρωμαϊκού πλοίου στο θαλάσσιο κόλπο της γαλλικής πόλης της Αντίμπ. Πιστεύεται ότι σε αυτό το μέρος όπου γίνονται οι εργασίες, βρισκόταν και το αρχαίο λιμάνι...

Οι Pussy Riot μπήκαν στο short-list του βραβείου Σάχαροφ

Τα μέλη τους συγκροτήματος Pussy Riot μπήκαν στο short-list του βραβείου Σάχαροφ στη ψηφοφορία των επιτροπών των διεθνών σχέσεων και των ζητημάτων ανάπτυξης της Ευρωβουλής..

Ρωσική Εβδομάδα στα Ιόνια νησιά

Στην Ελλάδα πραγματοποιείται «Ρωσική Εβδομάδα στα Ιόνια νησιά». Σ΄αυτό το φόρουμ, που βασίζεται στη λαϊκή διπλωματία, έχουν συγκεντρωθεί παράγοντες της επιστήμης και του πολιτισμού, πολιτικοί και επιχειρηματίες των δύο χωρών..

Με τον Τζούλιαν Ασάνζ δείπνησε η Lady Gaga

Συναντήθηκαν στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο
Η αμερικανίδα τραγουδίστρια Lady Gaga συνάντησε τον ιδρυτή του ιστότοπου WikiLeaks Τζούλιαν Ασάνζ στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο, όπου έχει ζητήσει καταφύγιο από τα μέσα Ιουνίου..

Ο Brad Pitt στον ρόλο του Jackie Cogan

Στο εξώφυλλο του περιοδικού «Interview» Οκτωβρίου-Νοεμβρίου ποζάρει ο Brad Pitt, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο αμερικανικό θρίλερ «Killing Them Softly» του Andrew Dominik..