Θάνος Πετρέλης: «Όσοι βρίσκονται στο χώρο μας έχουμε πει κάποια στιγμή ότι αδικηθήκαμε»

Ο ίδιος δήλωσε στο tralala: «Νομίζω ότι ο χώρος δεν έχει τέτοια 'κολλήματα'. Σίγουρα όταν έχεις κάποιους ανθρώπους οι οποίοι είναι μέσα στο χώρο, έχεις μια extra βοήθεια, αλλά αυτό δεν είναι το μοναδικό κριτήριο για να σε δεχθεί ο χώρος..

Ναδάλ και Κριστιάνο Ρονάλντο δειπνούν μαζί

 Οι  δυο  τους  γνωρίζονται  εδώ  και  αρκετό  καιρό,  είναι  καλοί φίλοι  και  όποτε  μπορούν  τα  λένε.  Πρόσφατα  λοιπόν  βρέθηκαν στον  ίδιο  χώρο,  έφαγαν  μαζί  και  δεν  παρέλειψαν  να  βγάλουν και  μια  αναμνηστική  φωτογραφία.  Την  εικόνα  ανέβασε  ο  ίδιο ο Ρονάλντο  στο  προφίλ  του  στο  Facebook  και  έγραψε: «Τρώγοντας  ένα  πολύ  ωραίο  δείπνο  με  τον  φίλο  μου  Ράφα Ναδάλ».

Μείωση των βουλευτών σε 200 προτείνει η Δημοκρατική Συμμαχία

Πρόταση νόμου για τη μείωση των βουλευτών σε διακόσιους κατέθεσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, και οι βουλευτές που στηρίζουν το κόμμα της Χρήστος Μαρκογιαννάκης, Γιώργος Κοντογιάννης και Λευτέρης Αυγενάκης..

ΚΚΕ: Προσχεδιασμένο έγκλημα το κούρεμα των ταμείων

Με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή για το «κούρεμα» και τα αποθεματικά των ταμείων, το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση..

Η Ουάσινγκτον υποστηρίζει την είσοδο της Σερβίας στην ΕΕ

Οι ΗΠΑ συνεχάρησαν σήμερα τη Σερβία για τη σύναψη συμφωνίας με το Κόσοβο, που προβλέπει τη συμμετοχή της Πρίστινα στις περιφερειακές συνόδους στα Βαλκάνια, και επιβεβαίωσαν την υποστήριξή τους για τη μελλοντική ένταξη των Σέρβων στην Ευρωπαϊκή Ένωση..

Η Αριστερά θα πρέπει να είναι κυβερνώσα. Δεν μπορεί να μη συμμετέχει στην άσκηση εξουσίας

«Η Αριστερά θα πρέπει να είναι κυβερνώσα. Δεν μπορεί να μη συμμετέχει στην άσκηση εξουσίας», δήλωσε στην Τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο επικεφαλής της «Δημοκρατικής Αριστεράς», επισημαίνοντας ωστόσο ότι το κόμμα του δεν πρόκειται να λειτουργήσει ούτε ως μηχανισμός αποκάθαρσης, ούτε ως κολυμβήθρα του σιλωάμ..

Πρόταση 12 Κοσοβάρων βουλευτών για ένωση Αλβανίας - Κοσόβου

Πρόταση για ένωση του Κοσόβου με την Αλβανία πρόκειται να καταθέσουν στο κοινοβούλιο της Πρίστινα 12 Κοσοβάροι βουλευτές,.

Ύφασμα-«φορτιστής» των πάντων Μετατρέπει τη θερμότητα του σώματος σε ενέργεια και δεν κοστίζει ακριβά


Ενα οικονομικό υλικό ικανό να παράγει ενέργεια με τη βοήθεια της θερμότητας του σώματος δημιούργησαν οι ειδικοί του Πανεπιστημίου Γουέικ Φόρεστ, στις ΗΠΑ..

Ο «παλμός» της Γης οδηγεί σε μαζικές εξαφανίσεις ειδών Κάνει τα νερά των θαλασσών πιο ρηχά με αποτέλεσμα να μειώνεται η θαλάσσια βιοποικιλότητα

Ενας μυστηριώδης κύκλος αύξησης και μείωσης της θαλάσσιας βιοποικιλότητας ο οποίος παρατηρείται τα τελευταία 500 εκατομμύρια χρόνια πιθανότατα οφείλεται στον «παλμό της Γης» - ένα φαινόμενο που οδηγεί στην περιοδική «ανύψωση» των ηπείρων, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα οι θάλασσες να γίνονται πολύ ρηχές με αποτέλεσμα πολλά θαλάσσια είδη να μην μπορούν να επιβιώσουν σε αυτές..

Τα πορτοκάλια «ασπίδα» ενάντια στα εγκεφαλικά Μελέτη σε γυναίκες έδειξε ότι οι φλαβανόνες τους έχουν αντιφλεγμονώδη δράση

Η κατανάλωση πορτοκαλιών και γκρέιπφρουτ μπορεί να μειώσει σημαντικά τον κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου στις γυναίκες, αναφέρουν ειδικοί της Ιατρικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο της Ανατολικής Αγγλίας στο Νόριτς..

ΑΡΧΙΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥΣ Την ένδειξη «ΜΚ» θα φέρουν τα οχήματα από τα Σκόπια

Την ένδειξη «ΜΚ» θα φέρουν τα οχήματα από τα Σκόπια Την ένδειξη «ΜΚ» θα φέρουν οι πινακίδες κυκλοφορίας των Σκοπίων, οι οποίες άρχισαν να διατίθενται στους οδηγούς του κρατιδίου από σήμερα. «Η Ελλάδα πρέπει να επιτρέπει είσοδο οχημάτων με ΜΚ, αλλά μπορεί να βάζει αυτοκόλλητο FYRΟM», γράφουν οι εφημερίδες των Σκοπίων..

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ Αποσύνδεση επιδομάτων και συντάξεων από την μείωση του κατώτατου μισθού

Αποσύνδεση επιδομάτων και συντάξεων από την μείωση του κατώτατου μισθού Η αποσύνδεση των επιδομάτων και των συντάξεων από την μείωση του κατώτατου μισθού και θα εφαρμοστεί..

ΟΜΑΛΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ Μικρότερη η φετινή έξοδος για το τριήμερο της Αποκριάς

Μικρότερη η φετινή έξοδος για το τριήμερο της Αποκριάς Άρχισε στις τρεις το μεσημέρι σήμερα η έξοδος των αθηναίων προς την επαρχία για το τριήμερο της Αποκριάς και της Καθαρής Δευτέρας. Η έξοδος γίνεται με καλό καιρό και η κίνηση..

Φ. Κουβέλης: «Δεν με έχουν πλησιάσει διαγραφέντες του ΠΑΣΟΚ»

Την αντίθεσή του σε μια διχαστική πολιτική αλλά και ότι «δεν χωράει σε ένα σχήμα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ» εξέφρασε..

Νέες δηλώσεις Ρέσλερ για «τυφώνες» και «μαύρες τρύπες»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Hamburger Abendblat", ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Φίλιπ Ρέσλερ, σε ομιλία του στην Νομική Σχολή "Buccerius", στο Αμβούργο μίλησε για «μαύρη τρύπα» στην Ελλάδα..

Η Γερμανία ανησυχεί για την έκθεση της ΙΑΕΑ για το Ιράν

Η Γερμανία ανησυχεί πολύ για τη νέα έκθεση της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας..

20 νεκροί στη Συρία και έκκληση της Διεθνούς Αμνηστίας για βοήθεια

20 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στις πόλεις Ιντλίμπ και Χομς από επιθέσεις που εξαπέλυσαν οι συριακές δυνάμεις..

Το Καρναβάλι του Ρεθύμνου

Το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι κορυφώνεται με την Μεγάλη Παρέλαση Αρμάτων, την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου
Το Ρέθυμνο είναι από τους πιο όμορφους νομούς της Ελλάδας. Με τον Ψηλορείτη, την καταγάλανη θάλασσα, με ίχνη 3.500 χρόνων πολιτισμού, με μαγικά βενετσιάνικα μνημεία, με πολυάριθμες βυζαντινές εκκλησιές και μοναστήρια, και με την πιο καλοδιατηρημένη Αναγεννησιακή πόλη της χώρας, το Ρέθυμνο είναι ένας νομός με τοπία ξεχωριστής ομορφιάς..

Αποκριές: Οι «Φανοί» της Κοζάνης αντιστέκονται

Την Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου, θα ανάψουν ταυτόχρονα όλοι οι «Φανοί»
Στον «αστερισμό» της Αποκριάς μπαίνει από την Τσικνοπέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012, η Κοζάνη, με τους «Φανούς» να ανάβουν σε κάθε γειτονιά της πόλης..

«Γιανίτσαροι και Μπούλες»: Το αυθεντικό ελληνικό καρναβάλι

Στη Νάουσα, την περίοδο της Αποκριάς κυριαρχούν το κέφι, οι αστεϊσμοί , τα πειράγματα αλλά κυρίως οι μεταμφιέσεις.
Είναι μία από τις ομορφότερες πόλεις της Μακεδονίας, χτισμένη στις παρυφές του Βερμίου που χάρη στα άφθονα νερά της έχει περιοχές ιδιαίτερου φυσικού κάλλους..

Το Ξανθιώτικο Καρναβάλι

Το Ξανθιώτικο Καρναβάλι, συμπληρώνει φέτος 47 χρόνια ζωής και το φετινό του θέμα έχει τίτλο «Τσίρκο η Ελλάς»
Το μεγαλύτερο..

Πάτρα: Τα άρματα του Καρναβαλιού γέμισαν χρώματα και σας... αποκαλύπτονται! Εντυπωσιακά όπως πάντα θα κλέψουν την παράσταση!

Τα άρματα του Πατρινού Καρναβαλιού αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά και δημιουργικά κομμάτια της μεγάλης γιορτής της Πάτρας. Τα καρναβαλικά άρματα διαπνέονται από σατιρική αύρα, σφραγίζονται από το υψηλό..

Βραζιλία Ρίο ντε Τζανέιρο Το καρναβάλι του Ρίο δεν θα μπορούσε να μην είναι πρώτο

Το καρναβάλι του Ρίο δεν θα μπορούσε να μην είναι πρώτο
Τεράστια παρέλαση αρμάτων, bodacious..

Αν υπάρχει μια πόλη στον κόσμο που να προκαλεί τόσο θαυμασμό και τέτοιες συγκινήσεις για εκείνο που ήταν και γι’ αυτό που ακόμα είναι, ε, αυτή είναι η Βενετία!

Η πρώτη εντύπωση αλησμόνητη, καθώς χαράματα το βαπόρι πλησιάζει αργά από τον δίαυλο, το μεγάλο κανάλι, μέσα στην ομίχλη, που σκεπάζει σαν πέπλο τη γοητευτική πόλη - μια εικόνα εκτός συναγωνισμού..

Ιβκοβιτς: Ο περυσινός ΟΣΦΠ ήταν η χειρότερη ομάδα στην καριέρα μου

Λίγες ημέρες μετά τη νίκη (78-77) επί του Παναθηναϊκού και του κουμπάρου του κ. Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ΣΕΦ, ο προπονητής του μπασκετικού Ολυμπιακού κ. Ντούσαν Ιβκοβιτς μιλάει στο «Βήμα» για το «νεανικό στοίχημα» των Ερυθρολεύκων..

ΠΑΟ: Κέρδισε χρόνο από την UEFA, αλλά ψάχνει λύσεις και 8 εκατ. ευρώ Ποινή αποκλεισμού ενός έτους με αναστολή και πρόστιμο επιβλήθηκε στους Πράσινους

Ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (23/2) αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προκειμένου να απολογηθεί για οφειλές 2,5 εκατ. ευρώ που εκκρεμούν από την περασμένη σεζόν..

Αυστραλία: Την ηγεσία των Εργατικών και την πρωθυπουργία διεκδικεί ο Ραντ Βασικός του αντίπαλος η Πρωθυπουργός Τζούλια Γκίλαρντ

«Μάχη» μεταξύ του πρώην υπουργού Εξωτερικών, Κέβιν Ραντ, και της πρωθυπουργού της Αυστραλίας, Τζούλια Γκίλαρντ, θα δοθεί τη Δευτέρα για την ηγεσία του Εργατικού Κόμματος..

Ούγκο Τσάβες πρόεδρος της Βενεζουέλας: Ισως ο όγκος μου είναι κακοήθης

Τσάβες: Ισως ο όγκος μου είναι κακοήθης Κακοήθης ενδέχεται να είναι ο όγκος που ανιχνεύθηκε στις πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις του, όπως δήλωσε χθες ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες..

ΕΕΤΤ.. Μειώσεις τιμών στα τιμολόγια σταθερής και Ιντερνετ

Μειωμένες τιμές χονδρικής για τα πάγια μηνιαία τέλη (-6,9% έως -17,2%) του ΟΤΕ Μειώσεις τιμών στα τιμολόγια της σταθερής τηλεφωνίας και του Ιντερνετ δρομολογεί η χτεσινή έγκριση των αποτελεσμάτων του κοστολογικού ελέγχου του ΟΤΕ για το 2012 από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων..

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ Κεραυνοί ΣΥΡΙΖΑ για τις φωτογραφίες συλληφθέντων από την ΕΛ.ΑΣ.

Οι Ελληνες φωτορεπόρτερ με αφορμή τη συγκεκριμένη υπόθεση τονίζουν ότι υπακούουν  μόνο στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και δεν συνεργάζονται με οποιουσδήποτε μηχανισμούς, κρατικούς ή άλ Η αστυνομία «κατέβασε» τις φωτογραφίες που προήλθαν από το Γαλλικό Πρακτορείο, αλλά διατηρεί αυτές των Ελλήνων φωτορεπόρτερ, τονίζει ο Βασίλης Μουλόπουλος..

ΚΕΔΕ Πρόσκληση στους δύο Ιταλούς δημάρχους

Ο υπουργός Εσωτερικών Τ. Γιαννίτσης Την Αθήνα πρόκειται να επισκεφτούν την ερχόμενη Τετάρτη οι Ιταλοί δήμαρχοι Μάρκο Γκάλντι και Τζοβάνι Μοσκατιέλο, που δημιούργησαν το κίνημα αλληλεγγύης «Μεγάλη Ελλάδα»..

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ Κατάργησαν τους μεσάζοντες μέσω ίντερνετ

Κατάργησαν τους μεσάζοντες μέσω ίντερνετ Στην Κατερίνη, μια ομάδα εθελοντών πολιτών επιχειρεί να καταργήσει τους μεσάζοντες με στόχο να βοηθήσει από τη μια τους Ελληνες παραγωγούς να διαθέσουν τα προϊόντα τους και από την άλλη τους καταναλωτές να τα προμηθευτούν σε χαμηλές τιμές..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΣΩ TWITTER - FACEBOOK «Ανεξάρτητοι Ελληνες» το κόμμα του Π.Καμμένου

«Ανεξάρτητοι Ελληνες» το κόμμα του Π.Καμμένου Τη δημιουργία νέου Κινήματος που φέρει το όνομα «Ανεξάρτητοι Ελληνες» ανακοίνωσε μέσω ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Twitter ο ανεξάρτητος βουλευτής, Πάνος Καμμένος..

Στους 16 του Europa League Μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά για Ολυμπιακό!

Στους 16 ο Θρύλος, ξανανίκησε 1-0 την Ρούμπιν με σκόρερ τον Τζεμπούρ και ετοιμάζεται για τα προημιτελικά κόντρα στην Μέταλιστ. Πρόκριση ψυχής στο φινάλε με τον τραυματισμό του ΓΙΓΑΝΤΑ Ρόι Κάρολ..

Europa League Απότομα ξύπνησε από το ευρωπαϊκό όνειρο ο ΠΑΟΚ

Εφιαλτική βραδιά στην Τούμπα, με την Ουντινέζε να περνάει αέρα με 3-0 από την έδρα του «Δικέφαλου του Βορρά» που είδε όλα να του πηγαίνουν στραβά και αποχαιρετά το Europa League φτάνοντας μέχρι τους «32» του θεσμού..
phgh

ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗΣ Ρύθμιση - ανάσα για χιλιάδες στεγαστικά δάνεια

Ρύθμιση - ανάσα για χιλιάδες στεγαστικά δάνεια Υπουργική απόφαση με την οποία θα μειώνεται «δραστικά» το ποσοστό που μηνιαίως παρακρατείται από το μισθό των δημοσίων υπαλλήλων έναντι..

«ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ» ΔΝΤ: «Θα δώσουμε στην Ελλάδα χώρο να αναπνεύσει»

ΔΝΤ: «Θα δώσουμε στην Ελλάδα χώρο να αναπνεύσει» «Θα δώσουμε στην Ελλάδα χώρο να αναπνεύσει και χρόνο να ανακτήσει την δυναμική της» δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Τζέρι Ράις, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στην Ουάσιγκτον, χωρίς να τοποθετηθεί για το..

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ Στήριξη από Ομπάμα για τη συμφωνία διάσωσης

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπ. Ομπάμα είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την καγκελάριο της Γερμανίας Α. Μέρκελ για να ενημερωθεί σχετικά με τη συμφωνία για την Ελλάδα   «Σημαντικό βήμα» που θα οδηγήσει την Ελλάδα σε έναν βιώσιμο δρόμο, χαρακτήρισε την απόφαση του Eurogroup ο πρόεδρος των ΗΠΑ σε συνομιλία του με την Α. Μέρκελ. Σόιμπλε και Ρέσλερ επιμένουν στην απαρέγκλιτη εφαρμογή του Προγράμματος..