Νεκρός (;) ο Έλληνας πρέσβης στη Βραζιλία..Έγκλημα πάθους ο φόνος του Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία.

Η αστυνομία της Βραζιλίας ανακοίνωσε πως εντόπισε ένα απανθρακωμένο πτώμα σε αυτοκίνητο στο Ρίο ντε Τζανέιρο και πως πιστεύει ότι πρόκειται για τον Έλληνα πρέσβη στην Βραζιλία Κυριάκο Αμοιρίδη, που εξαφανίστηκε πριν από τρεις ημέρες, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Reuters επικαλούμενο το κανάλι Globo.
Το πτώμα βρέθηκε μέσα σε ένα άσπρο αυτοκίνητο που είναι καμένο ολοσχερώς.
«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια ταυτοποίηση,

Σορίν Γκριντεάνου Ένας 43χρονος μαθηματικός στο τιμόνι της Ρουμανίας

Ο πρόεδρος της Ρουμανίας, Κλάους Γιοχάνις, όρισε σήμερα τον Σορίν Γκριντεάνου του κυβερνώντος Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (PSD) νέο πρωθυπουργό, ανακοίνωσε η προεδρία, δίνοντας έτσι τέλος σε μία περίοδο πολιτικής αβεβαιότητας που επικρατούσε στη χώρα έπειτα από τη νίκη της Αριστεράς στις βουλευτικές εκλογές της 11ης Δεκεμβρίου.

Πάγκαλος: Εγώ θα ψηφίσω Νέα Δημοκρατία «Θα ήθελα ο Αλέξης Τσίπρας να πάθει... άσθμα κάποτε»

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος υποδέχθηκε -με τις εκκεντρικές παντόφλες του- τη Σάσα Σταμάτη στο πολιτικό του γραφείο στο Κολωνάκι για μια συζήτηση για όλους και για όλα στην εφημερίδα Παραπολιτικά.
Για τον Αλέξη Τσίπρα λέει: «Αυτός θα ήθελα να πάθει… άσθμα κάποτε. Να καταλάβει δηλαδή ότι δεν είναι δυνατόν συστηματικά και συνεχώς να λέει ψέματα. Πρέπει κάποτε να δοθεί ένα σκληρό μάθημα σε αυτό το κακομαθημένο παιδί.

Ο Πολάκης ξαναχτύπησε: «Μουρμού κι αχνιά τώρα…»

Στις προσλήψεις μέσω του ΟΑΕΔ στα νοσοκομεία και στο ΕΚΑΒ αναφέρθηκε σε ανάρτησή του, στο facebook, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο ο Παύλος Πολάκης. Βρήκε όμως την ευκαιρία να πετάξει μία σπόντα προς τον Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά και προς την ΠΟΕΔΗΝ. Όπως χαρακτηριστικά έγραψε «μουρμού και αχνιά τώρα».