Νέα εξαιρετική εμφάνιση Τσιτσιπά και πρόκριση στα ημιτελικά

Συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις στο Stockholm Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά.
Μετά από 1 ώρα και 37 λεπτά μάχης, ο Τσιτσιπάς επιβλήθηκε του Φιλίπ Κολσράιμπερ που είναι Νο35 στον κόσμο, με σκορ 6-3, 7-6(4) και πέρασε στον σαββατιάτικο ημιτελικό με το Νο2 του ταμπλό,

«Πέρασε» ο ελληνικός προϋπολογισμός από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Η Ελλάδα δεν βρίσκεται ανάμεσα στις χώρες που έλαβαν επιστολή από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζητώντας διευκρινίσεις σχετικά με το προσχέδιο του προϋπολογισμού τους που κατατέθηκε στις αρχές της εβδομάδας, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Εκτός από την Ιταλία επιστολές έλαβαν σήμερα: η Γαλλία, η Ισπανία, η Σλοβενία, η Πορτογαλία και το Βέλγιο. Οι επιστολές έχουν τώρα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Επιτροπής.

Μοσκοβισί: Δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για την Ιταλία, η μπάλα είναι στη Ρώμη

Κατά την ολοκλήρωση της διήμερης επίσκεψής του στην Ρώμη, ο επίτροπος οικονομικών και νομισματικών υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Πιέρ Μοσκοβισί, θέλησε και πάλι να αναφερθεί στην επιστολή που η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απηύθυνε χθες στην Ιταλία.
«Δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση. Η απάντηση του Ιταλού υπουργού οικονομικών Τζοβάνι Τρία θα είναι ιδιαίτερα σημαντική», δήλωσε ο γάλλος επίτροπος. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι «η μπάλα βρίσκεται στην ιταλική πλευρά του γηπέδου» και ότι «θα είναι βασικής σημασίας οι δεσμεύσεις του υπουργού Τρία για μείωση του χρέους και νέα ώθηση στην οικονομική ανάπτυξη».

Νοτοπούλου: Κρίσιμο να περιφρουρήσουμε τον ρόλο της δημόσιας τηλεόρασης

«Είναι κρίσιμο και σημαντικό για την ίδια τη δημοκρατία, να περιφρουρήσουμε το ρόλο της δημόσιας τηλεόρασης», τόνισε η Κατερίνα Νοτοπούλου, «ειδικά τώρα, που ακούγονται ξανά κραυγές για ένα νέο μαύρο». Αυτό σημείωσε υφυπουργός Εσωτερικών, σε χαιρετισμό της στη διεθνή συνδιάσκεψη των δημόσιων ραδιοτηλεοπτικών οργανισμών των χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, που πραγματοποιείται σήμερα στη Θεσσαλονίκη.
«Είναι μια σημαντική συνάντηση, η οποία αποκτά ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς είναι η πρώτη επίσημη συνεργασία της ελληνικής ραδιοφωνίας και τηλεόρασης,

«Όχι» από Καϊτεζίδη σε Μητσοτάκη για το δήμο Θεσσαλονίκης

Στον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη θα παραμείνει τελικά ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, απαντώντας αρνητικά στην πρόταση που τού έγινε από τη Νέα Δημοκρατία και συγκεκριμένα τον πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη, να κατέβει υποψήφιος στον δήμο Θεσσαλονίκης, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.
«Ο δήμος μου και η αγάπη των συμπολιτών μου είναι ο οδηγός μου και στις επόμενες εκλογές. Τα λόγια αυτά είπα και στον Πρόεδρο της ΝΔ κ. Κυριάκο Μητσοτάκη σε πρόσφατη συνάντησή μας με αφορμή κάποια δημοσιεύματα που με εμφάνιζαν ως πιθανό υποψήφιο για τον Δήμο της Θεσσαλονίκης», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ. Καϊτεζίδης, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Τουλάχιστον 50 οι νεκροί από το φρικτό σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ινδία

Τουλάχιστον 50 άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα στην Ινδία, όταν αμαξοστοιχία παρέσυρε πλήθος πιστών που είχαν συγκεντρωθεί στις γραμμές για να παρακολουθήσουν ένα ινδουιστικό φεστιβάλ στο κρατίδιο Παντζάμπ.
«Υπάρχουν περισσότερα από 50 θύματα.

«Χρυσή Μπάλα»: Ο Μπουφόν ψηφίζει Μπαπέ

Την προτίμηση του στο πρόσωπο του Κιλιάν Μπαπέ, αναφορικά με τον ποδοσφαιριστή που θα κατακτήσει την «Χρυσή Μπάλα», εξέφρασε με σαφήνεια, ο Τζανλουίτζι Μπουφόν.

«Κοιτώντας την ποιότητα και τις δυνατότητες του, όλα όσα κάνει μέσα στο γήπεδο, αλλά και το πόσο καταλυτικός αποδείχθηκε στο Μουντιάλ της Ρωσίας, θεωρώ ότι αξίζει το βραβείο. Στην Ιταλία, τον συγκρίνουμε με τον Μπάτζιο, με τον Ντελ Πιέρο και με τον Τότι. Διαθέτει εξαιρετικό ταλέντο και εντυπωσιακή τεχνική κατάρτιση», δήλωσε ο κορυφαίος τερματοφύλακας στην εκπομπή «Tout le Sport» του τηλεοπτικού σταθμού «France 3».

ΠΑΟΚ: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Τέπιτς

Σε ελληνικό έδαφος για λογαριασμό του ΠΑΟΚ βρίσκεται από σήμερα ο Μιλένκο Τέπιτς.

Ο 31χρονος Σέρβος γκαρντ/φόργουορντ, μετά τη συμφωνία του με τον δικέφαλο του Βορρά για συμβόλαιο έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν, έφτασε, αργά το μεσημέρι της Παρασκευής, στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα.

Ο έμπειρος άσος μετακινήθηκε από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο για

ΑΕΚ: «Όσοι νομίζουν ότι βρήκαν τρόπο να μας θέσουν εκτός πρωταθλήματος, θα απογοητευτούν ξανά»

H ΠΑΕ ΑΕΚ λίγες ώρες μετά την απόρριψη της έφεσης της και την τελεσίδικη αφαίρεση βαθμών που της επιβλήθηκε, για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, εξέδωσε ανακοίνωση κάνοντας λόγο για απόφαση που «ανοίγει τον ασκό του Αιόλου».

Παράλληλα οι «κιτρινόμαυροι» υποστηρίζουν ότι επιβλήθηκαν «διαφορετικές ποινές για ίδια αντικείμενα», ενώ προειδοποιούν ότι «...όσοι νομίζουν ότι βρήκαν τον τρόπο για να θέσουν την ΑΕΚ εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος θα απογοητευτούν και πάλι οικτρά».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζητά νέα τηλεοπτική άδεια - Κατέθεσε αίτηση στο ΕΣΡ

    Αίτηση στο ΕΣΡ για να αποκτήσει τηλεοπτική άδεια κατέθεσε, σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα, Πέμπτη, ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Η εταιρεία Alter Ego διεκδικεί μία εκ των δύο αδειών εθνικής εμβέλειας που δεν διατέθηκαν με την προηγούμενη αδειοδοτική διαδικασία.

Η αίτηση συνοδεύεται από την εγγυητική επιστολή των 3,5 εκατ. ευρώ.
Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018, 16:24