Skoda vRS Mega Man-Pram: Ενα βρεφικό καρότσι αλλιώτικο από τα άλλα

Ακριβώς στην ώρα για το μικρό πριγκιπόπουλο της Αγγλίας, η Skoda παρουσίασε τον... βασιλιά των καροτσιών: Το «vRS Mega Man-Pram», ένα καρότσι σχεδιασμένο ειδικά για τους μπαμπάδες που μέχρι τώρα δεν συγκινούνταν από τον περίπατο με το μωρό τους.

Μάχη Toyota-VW για την πρωτιά στην ελληνική αγορά

Με διψήφιο ποσοστό «έτρεξε» τον δεύτερο μήνα του Καλοκαιριού η αύξηση στις πωλήσεις Ι.Χ. στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου, ενώ ελάχιστα απέχει από το θετικό πρόσημο και η εικόνα για το σύνολο του έτους.

Αναλυτικότερα, τον Ιούλιο κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά 8.532 αυτοκίνητα (καινούργια ή μεταχειρισμένα εξωτερικού) έναντι 7.490 που κυκλοφόρησαν τον αντίστοιχο μήνα του 2012, παρουσιάζοντας αύξηση 13,9%. Τον Ιούλιο του 2012, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2011, η κυκλοφορία είχε παρουσιάσει μείωση 40,7%.

ΓΑΛΛΙΑ 32χρονη Ελληνίδα από τη Βέροια καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο Μπορντό

Στα 30 της χρόνια κέρδισε με το σπαθί της και με σκληρή δουλειά την υποτροφία Μαρί Κιουρί της Ευρωπαικης 'Ενωσης-μόλις ένα 15% την παίρνει σε σύνολο τουλάχιστον 7.000 αιτήσεων-, ενώ σήμερα, σχεδον 2 χρόνια αργότερα, η Ελένη Παυλοπούλου ανήκει πλέον στο δυναμικό του Πανεπιστημίου Μπορντό στη Γαλλία, όπου και εξελέγη επίκουρη καθηγήτρια στο Τμήμα Χημικών Μηχανικών.

Αυτές είναι οι αλλαγές στο Λύκειο και τις Πανελλαδικές

Μειώνονται τα εξεταζόμενα μαθήματα – Τέσσερα τα επιστημονικά πεδία – Συντελεστής βαρύτητας από τα ΑΕΙ – Αλλάζει η αναλογία στα μαθήματα γενικής παιδείας και κατεύθυνσης – Αλλαγές και στα Επαγγελματικά Λύκεια - Το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί στα τέλη Αυγούστου

RussiaToday-Video-News-World:Mixed Signals: Russia shrugs off Cold War remarks while Obama plays up

Russia and the U.S. are sending rather contradictory signals about their relationship. There's no sign of Cold-War thinking - according to Foreign Minister Sergey Lavrov, who's with the Russian defense chief meeting their U.S. counterparts. President Obama, though, says relations

Ο Αντώνης Σαμαράς στο Ground Zero

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο χώρο που βρίσκονταν οι Δίδυμοι Πύργοι
Στο πλαίσιο του ταξιδιού του στην Αμερική, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς συνοδευόμενος από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο επισκέφτηκε την Παρασκευή το χώρο του Ground Zero στη Νέα Υόρκη.

whitehouse- Νews-Video:President Obama Holds a Press Conference

President Obama answers questions from the press in the East Room. August 9, 2013.

«Η δημοκρατία είναι ασύμβατη προς την τυραννία των μειοψηφιών»

Ο γνωστός καθηγητής και συγγραφέας μιλάει για τη λαϊκή συμμετοχή στη διακυβέρνηση της χώρας, την ηθική νομιμοποίηση επώδυνων αποφάσεων, την Ακροδεξιά και το προεδρικό σύστημα, αλλά και τον «άμοιαστο» Κωνσταντίνο Μητσοτάκη......«Αγνοώ αν τα συγκεκριμένα μέτρα διοικητικής μεταρρύθμισης είναι αποτελεσματικά ή δίκαια.

Πολλοί είναι εκέινοι που πιστεύουν ότι η τραγουδίστρια έχει υπερκετεθει- - Για ποδόσφαιρο στην παραλία η Rihanna

Συνεχίζει τις διακοπές της στην πατρίδα της τα Μπαρμπέιντος και ενημερώνει τους θαυμαστές της καθημερινά για τις όμορφες στιγμές που περνάει
Η ζωή είναι ωραία για τη Rihanna η οποία συνεχίζει τις διακοπές της στην πατρίδα της τα Μπαρμπέιντος και ενημερώνει τους θαυμαστές της καθημερινά για τις όμορφες στιγμές που περνάει.

Δείτε βίντεο: Παθιασμένη δήμαρχος απατά τον άνδρα της μέσα στο δημαρχείο

Τη στιγμή της απόλαυσης η άτακτη δήμαρχος αντελήφθη την παρουσία του... αδιάκριτου κάμεραμαν και ο διάλογος που ακουλούθησε ήταν απολαυστικός
Απατούσε τον άνδρα της μόνο που δεν το έμαθε μόνο αυτός αλλά ολόκληρο το Βέλγιο και όχι μόνο.

Μήνας του μέλιτος στην Πάτμο για Λέχου – Στρατάκη

Στιγμές ηρεμίας, χαλάρωσης και έρωτα!
Μετά τον in cognito γάμο τους στην Πάτμο, η Κατερίνα Λέχου και ο Μάνος Στρατάκης αποφάσισαν να μείνουν και άλλο στο Νησί της Αποκάλυψης και να περάσουν εκεί και το μήνα του μέλιτος.

Η Kate Upton νιώθει ότι την αντιμετωπίζουν σαν… παιχνίδι!

Και όλα αυτά λόγω της φωτογράφησής της για το εξώφυλλο του Sports Illustrated
Το πρώτο της εξώφυλλο για το Sports Illustrated το 2012 είχε προκαλέσει πολλά σχόλια, ενώ πολλοί είχαν χαρακτηρίσει την Kate Upton από «πολύ ζουμερή» μέχρι «πάρα πολύ ξανθιά».

H Beyoncé και ο Jay Z έδωσαν 34.000 ευρώ μπόνους στους υπαλλήλους τoυς

Το ζευγάρι έδωσε ένα τεράστιο μπόνους στους ανθρώπους που δουλεύουν μαζί τους όχι μόνο για να τους ευχαριστήσουν για τις υπηρεσίες τους αλλά και για να μοιραστούν την επιτυχία που γνωρίζουν.