Ρίο ντε Τζανέιρο: Συνετρίβη ελικόπτερο σε επιχείρηση διάσωσης

Λίγο έλειψε να καταλήξει σε τραγωδία η επιχείρηση διάσωσης ενός κολυμβητή στην παραλία Κόπα Καμπάνα του Ρίο ντε Τζανέιρο, όταν το ελικόπτερο που συμμετείχε στην επιχείρηση κατέπεσε στη θάλασσα.
Το ελικόπτερο με τετραμελές πλήρωμα κατέβηκε πολύ χαμηλά και έπεσε στη θάλασσα μερικές δεκάδες μέτρα από την ακτή..

Χιλή: Υπό κράτηση 8 πρώην αξιωματικοί σχεδόν 40 χρόνια μετά για την δολοφονία του τραγουδιστή και συνθέτη Βίκτορ Χάρα το Σεπτέμβριο του 1973..


Η δικαιοσύνη της Χιλής διέταξε να τεθούν υπό κράτηση οκτώ πρώην αξιωματικοί του στρατού που κατηγορούνται για την δολοφονία του τραγουδιστή και συνθέτη Βίκτορ Χάρα το Σεπτέμβριο του 1973, αμέσως μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα του Αουγκούστο Πινοτσέτ..

2013... ευχές από όλο τον κόσμο Vid. Foto


Πυροτεχνήματα πάνω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης
Στην Αθήνα επίκεντρο των φετινών επίσημων εορτασμών ήταν η περιοχή του Θησείου. Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και χιλιάδες πολίτες μέτρησαν αντίστροφα τα τελευταία δευτερόλεπτα του 2012 και παρακολούθησαν το φαντασμαγορικό σόου των πυροτεχνημάτων για την υποδοχή του νέου έτους με φόντο τον ιερό βράχο της Ακρόπολης..

Τα 10 καλύτερα ξένα άλμπουμ του 2012


Ποια ξεχώρισαν
Grimes - Visions: Ηλεκτρονική ποπ, ρομποτική σχεδόν που θυμίζει τις καλές εποχές των αρχών της δεκαετίας του 80, από την γυναίκα μουσικό φαινόμενο Claire Boucher, με το ψευδώνυμο Grimes, από το Μόντρεαλ του Καναδά. Άλμπουμ για χαμόγελα και διάθεση θετική...

Οι 10 πιο καυτές γυναίκες του πλανήτη!


Είναι όμορφες, είναι σέξι και έχουν την μοναδική ικανότητα να ξυπνούν αντρικές φαντασιώσεις. Ποζάρουν στο φακό με όλο τους το είναι, αποκαλύπτουν τα σημεία του σώματος που εκείνες θέλουν και εισπράττουν για όλα αυτά εκατομμύρια δολάρια.
Οι 10 πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη είναι: ..

Με πυροτεχνήματα και μουσική υποδέχθηκε το 2013 ο πλανήτης


Το protothema.gr σας εύχεται καλή χρονιά και ευτυχισμένο το 2013! Η Αθήνα υποδέχτηκε λιτά το νέο έτος, αλλά με ελπίδα και αισιοδοξία.
Νωρίτερα το 2013 υποδέχθηκαν τα νησιά του Νότιου Ειρηνικού, η Νέα Ζηλανδία, η Αυστραλία, η Ιαπωνία και η Ρωσία..