Η Ελλάδα θέλει να βγει το γρηγορότερο στις αγορές, όμως πόσο ρεαλιστικό είναι; «Αναπόφευκτο το τρίτο πακέτο»

Η Ελλάδα θέλει να βγει το γρηγορότερο στις αγορές, όμως πόσο ρεαλιστικό είναι; Δεν θα πρεπει να επανακτήσει την εμπιστοσύνη τους; Και πώς αυτό θα γίνει, εάν δεν δείξει αποφασιστικότητα στην υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων;
Ευκαιρίες, προκλήσεις… και στο βάθος νέο πακέτο.

Deutsche Welle: Νέο σκάνδαλο αγγίζει την οικογένεια Ερντογάν

Βερολίνο Τι σχέσεις ακριβώς έχει ο Μπιλάλ Ερντογάν, γιος του τούρκου πρωθυπουργού με τον αμφιλεγόμενο σαουδάραβα επιχειρηματία Γιασίν Aλ Καντί; Αυτό είναι το ερώτημα στο οποίο ο Ουγκούρ Μπαϊρακτουτάν, μέλος του Λαϊκού Κόμματος (CHP) -του βασικότερου κόμματος της τουρκικής αντιπολίτευσης- ζητά δημόσια απάντηση από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όπως αναφέρει σε άρθρο της η Deutsche Welle.

Την Τετάρτη η τελετή έναρξης ελληνικής προεδρίας της ΕΕ

Αθήνα Η τελετή έναρξης της ελληνικής προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη και το «παρών» θα δώσουν ο πρόεδρος του Συμβουλίου, Χέρμαν Βαν Ρομπάι, ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζοζέ Μπαρόζο και το Κολλέγιο των Επιτρόπων.

Μέρκελ: Πρώτη δημόσια εμφάνιση με πατερίτσες (Φωτό+Βίντεο)

Πρώτη δημόσια εμφάνιση για την Γερμανίδα Καγκελάριο μετά το ατύχημα που της συνέβη, ενώ έκανε σκι στις ελβετικές Άλπεις.

Η Άνγκελα Μέρκελ εμφανώς καταβεβλημένη και με πατερίτσες παρευρέθη στην Καγκελαρία προκειμένου να ακούσει τα κάλαντα από παιδική χορωδία.

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται και κατασχέσεις για όσους δεν πλήρωσαν το «χαράτσι» της ΔΕΗ

Θα προκύψουν μετά τους φορολογικούς ελέγχους όσων δεν πλήρωσαν το ΕΕΤΗΔΕ για τη διετία 2011-2012
Από το "κόσκινο" του φορολογικού ελέγχου θα περάσουν όσοι δεν πλήρωσαν το "χαράτσι" μέσω της ΔΕΗ, με απόφαση που υπογράφει ο υφυπ. Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης.

Στο Σικάγο κάνει περισσότερο κρύο και από το Νότιο Πόλο! (Φωτό+Βίντεο)

Αρκτικά πουλιά έκαναν την εμφάνισή τους στη Φλόριντα – Ο υδράργυρος έπεσε στη Μοντάνα στους 53 βαθμούς κάτω από το μηδέν, πιο χαμηλά και από τις θερμοκρασίες στον πλανήτη Αρη!
Αρκούν λίγα λεπτά έκθεσης στο πολικό ψύχος που έχει παραλύσει τις βορειοδυτικές και μεσοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ για να παγώσει το ανθρώπινο δέρμα,

Κορδελιό: Τραγωδία με τρεις νεκρούς ύστερα από πυρκαγιά σε διαμέρισμα

Οι πυροσβέστες εντόπισαν νεκρούς έναν άνδρα, μια ηλικιωμένη και ένα μικρό παιδί - Πληροφορίες αναφέρουν ότι το άτυχο παιδί ήταν ηλικίας δύο ετών - Τραυματισμένοι με εγκαύματα δύο άνδρες και άλλο ένα παιδί - Έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο
Τραγωδία με τρεις νεκρούς και τρεις τραυματίες σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στο Κορδελιό.

Η Ford πειραματίζεται με concept ηλιακού αυτοκινήτου Με πάνελ στην οροφή

Τα αποκαλυπτήρια μιας concept ηλιακής εκδοχής του C-Max πρόκειται να κάνει η Ford κατά τη διάρκεια της έκθεσης ηλεκτρονικών CES του Λας Βέγκας, αυτήν την εβδομάδα. Αντί να συνδέεται με το δίκτυο ηλεκτροδότησης, το όχημα χρησιμοποιεί ηλιακές κυψέλες οροφής, οι οποίες φορτίζουν απευθείας την μπαταρία του.

Κρι-Κρι: Ζημιά 18,75 εκατ. από την πυρκαγιά στις Σέρρες

Στα 18,75 εκατ. ευρώ προσδιορίζεται, βάσει της αρχικής εκτίμησης, το ύψος της ζημιάς από την πυρκαγιά που ξέσπασε στη μονάδα παραγωγής γαλακτοκομικών της Κρι-Κρι στις Σέρρες, στις 24 Δεκεμβρίου 2013.

Η εταιρεία διευκρινίζει πως δεν θα προκύψει επιβάρυνση των αποτελεσμάτων της χρήσης, καθ’ ότι οι κατεστραμμένες εγκαταστάσεις και το περιεχόμενο τους ήταν επαρκώς ασφαλισμένα.

euronews Γαλλία: Όμηροι των εργαζομένων δύο διευθυντές μονάδας της Goodyear

Αποφασισμένοι να ακουστούν τα αιτήματά τους είναι οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της Goodyear στο Αμιάν της Βόρειας Γαλλίας.

Μάλιστα, προκειμένου να πετύχουν τους σκοπούς τους, «απήγαγαν» τον διευθυντή παραγωγής και τον διευθυντή ανθρώπινου δυναμικού.

euronews-«Ξεπαγώνει» το έργο της επέκτασης της Διώρυγας του Παναμά

Μετά από παρέμβαση της ισπανικής κυβέρνησης, το έργο της επέκτασης της διώρυγας του Παναμά «ξεπαγώνει».

Η επίσκεψη της Ισπανίδας υπουργού Δημοσίων Έργων Άνα Παστόρ στη χώρα της Κεντρικής Αμερικής και η συνάντηση της με τον πρόεδρο του Παναμά Ρικάρντο Μαρτινέλι είχε πυροσβεστικό χαρακτήρα.

News:ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ Σαμαράς - Βενιζέλος ψάχνουν συμβιβασμό για το 25ευρω στα νοσοκομεία

Με ισοδύναμα ή εξαιρέσεις για κοινωνικά αδύνατους μπορεί να καταργηθεί το μέτρο της καταβολής των 25 ευρώ για την εισαγωγή στα νοσοκομεία - Και η επικείμενη επίσκεψη της Τρόικας στο ραντεβού
Εφ' όλης της ύλης θα είναι η συζήτηση που θα έχουν σήμερα -εκτός απροόπτου- στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Βαγγέλης Βενιζέλος.