Κορδελιό: Τραγωδία με τρεις νεκρούς ύστερα από πυρκαγιά σε διαμέρισμα

Οι πυροσβέστες εντόπισαν νεκρούς έναν άνδρα, μια ηλικιωμένη και ένα μικρό παιδί - Πληροφορίες αναφέρουν ότι το άτυχο παιδί ήταν ηλικίας δύο ετών - Τραυματισμένοι με εγκαύματα δύο άνδρες και άλλο ένα παιδί - Έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο
Τραγωδία με τρεις νεκρούς και τρεις τραυματίες σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στο Κορδελιό.


Σύμφωνα με την πυροσβεστική πυρκαγιά εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε διαμέρισμα τετάρτου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Τραπεζούντος 5.

Νεκροί εντοπίστηκαν ένας άνδρας, μια ηλικιωμένη γυναίκα και ένα μικρό παιδί. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έφεραν εγκαύματα και εντοπίστηκαν μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Πληροφορίες που επικαλείται το thestival.gr αναφέρουν ότι το παιδί ήταν ηλικίας δύο ετών, ο άνδρας 40 ετών ενώ η ηλικιωμένη έχασε τη ζωή της όταν εγκλωβίστηκε στην τουαλέτα του διαμερίσματος.

Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης οι 21 πυροσβέστες με τα επτά οχήματα που έφτασαν στο σημείο απεγκλώβισαν δύο τραυματίες, έναν άνδρα και ένα παιδάκι που έχουν υποστεί εγκαύματα, ενώ ένα τρίτος άνδρας, επίσης εγκαυματίας, είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο πριν την έλευση των πυροσβεστών. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας από τους τραυματίες είναι ηλικίας 25 ετών και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς παραμένουν ακόμα άγνωστα και ερευνώνται.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...