Νέα… αγγελική φωτογράφηση Το πληθωρικό μπούστο της Miranda Kerr!

Η Miranda Kerr βρίσκεται στην καλύτερη και πιο δημιουργική φάση της καριέρας της. Ο άγγελος της Victoria’s Secret..

F1 Χερέθ, 3η μέρα δοκιμών: Ταχύτερος ο Ρόσμπεργκ!

Ο 26χρονος  Γερμανός πιλότος συνέχισε το σερί της Mercedes στην πρώτη θέση των χρόνων..

«Ακριβό μου διαζύγιο» για γνωστό ποδοσφαιριστή;

Αν κι έκαναν πολλές προσπάθειες να σώσουν το γάμο τους,.

Χιόνι στην Αλάσκα δεν κάνουν συνήθως μεγάλες πρωτοσέλιδα, αλλά ακόμη το τελευταίο χιόνι έχει και όροια

Κόρδοβα, μια απομονωμένη παράκτια πόλη με  περίπου 2.000 άτομα περίπου..

Λάμψη και ομορφιά στο φετινό event μόδας και μουσικής Με cupcakes... στο στήθος στη σκηνή του «Madwalk» η Δούκισσα Νομικού

Με οικοδεσπότες τη Βίκυ Καγιά, τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Κώστα Μαρτάκη το δεύτερο «Madwalk by Vodafone» πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Tae Kwon Do, του Φάληρου και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό..

Βαρυχειμωνιά: ντύσου με στυλ κόντρα στο κρύο

Εκεί το στυλ πάει άκλαυτο και το μόνο που θες είναι να μην κρυώνεις. Μάθε πως θα κάνεις σπουδαίες εμφανίσεις, είτε βρέχει, είτε χιονίζει..

Η Μπαρτσελόνα προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου

Η Μπαρτσελόνα νίκησε στο δεύτερο ματς της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου τη Βαλένθια 2-0 και προκρίθηκε στον τελικό. Αντίπαλος της θα είναι η Μπιλμπάο..

Τα μυστικά που δένουν τα πολύ ερωτευμένα ζευγάρια

Μην είναι οι πολλές δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης; Μην είναι οι κομπασμοί και οι δηλώσεις ''εμείς δεν θα χωρίσουμε ποτέ'';..

Γραμμή για γάμο τραβάει η Τζένιφερ Λόπεζ

Καρφωτή για τέταρτο στεφάνι φαίνεται πως πάει η διάσημη λατίνα σταρ η οποία είναι ξετρελαμένη με τον νέο –όνομα και πράγμα- σύντροφό της!..

Άνιστον: Το τρίγωνο με τους Μπραντζελίνα με στοιχειώνει

Αντίθετα με τη συνήθειά της να μην σχολιάζει τα προσωπικά της, η 42χρονη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τον "πρώην" και φωτογραφήθηκε με τον "νυν"..

Λιάγκας για Δούκισσα: «Πρόστυχη εμφάνιση. Τόνιζε τις ρώγες της»!

Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Λιάγκας μόλις είδε τη σέξι, σχεδόν γυμνή εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού στο MadWalk. Και μπορεί όλοι να..

Κατεβάστε τον τώρα Διαθέσιμος ο Chrome 17

Η Google ξεκίνησε τη διάθεση του Chrome 17, προσφέροντας κάποιες ..

Α380 του στόλου που πρέπει να ελέγχονται για ρωγμές στα πτέρυγια

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Ασφάλειας της Αεροπορίας διέταξε την Airbus για να ελέγξετε όλα τα αεροσκάφη A380 superjumbo πτέρυγα για ρωγμές Τετάρτη μετά ρωγμές βρέθηκαν κατά τη διάρκεια της «μη προγραμματισμένη εσωτερικού ελέγχου"..

Τι μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης Πρώτο θέμα στο διεθνή Τύπο η Ελλάδα

Όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, περίμεναν με ανυπομονησία τις ελληνικές εξελίξεις και..

Έκτακτη επικαιρότητα από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση για συμφωνία των αρχηγών

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση για επίτευξη συμφωνίας ανάμεσα στους πολιτικούς..

Άγριος καβγάς Βενιζέλος: Ο Σαμαράς πήγε για ύπνο...

Ένας πραγματικός καβγάς ξέσπασε ανάμεσα στον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο με αφορμή τη διαπραγμάτευση για τη νέα δανειακή σύμβαση..

Μειώνεται στα 586 ευρώ ο κατώτατος μισθός «Παγώνουν» οι κλαδικές συμβάσεις. Στους τρεις μήνες ο χρόνος της μετενέργειας. «Παγώνουν» οι ωριμάσεις έως ότου η ανεργία μειωθεί κάτω από το 10%

Mε ατομικές και επιχειρησιακές συμβάσεις που θα έχουν ως «πάτωμα» ασφαλείας τους μειωμένους έως 22% κατώτατους μισθούς της Eθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης..

Σε κλοιό κακοκαιρίας η Κωνσταντινούπολη "Πάγωσαν" τα αεροδρόμια της Τουρκίας

Στην ακύρωση 57 εσωτερικών και διεθνών πτήσεων από το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης προχώρησαν σήμερα οι τουρκικές αερογραμμές, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών..

«Η νέα σύμβαση θα επιτείνει τη λιτότητα και την ύφεση» Φ. Κουβέλης: «Θα καταψηφίσω το νέο μνημόνιο»

Πρόθυμος να καταψηφίσει το νέο μνημόνιο είναι σύμφωνα με δηλώσεις του ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης..

Στις 5.30 το απόγευμα στο Πεδίον του Άρεως Συλλαλητήρια από ΠΑΜΕ και ΣΥΡΙΖΑ

Επιτακτική κρίνεται η ανάγκη από το ΠΑΜΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ..

Συνέντευξη στην εφημερίδα La Stampa Ομπάμα: Η Ευρώπη δεν πρέπει να δειλιάσει

Οι Ευρωπαίοι δεν πρέπει να δειλιάσουν, διεμήνυσε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και επανέλαβε ότι η Ευρώπη έχει τους πόρους να αντιμετωπίσει την κρίση..

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας την Κυριακή Μέχρι το Σάββατο θα συνεχιστεί η κακοκαιρία

Μέχρι και το Σάββατο θα συνεχιστεί η κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, χιόνια στα ορεινά, καθώς και σε πεδινές περιοχές στα βόρεια και κεντρικά της χώρας και θυελλώδεις ανέμους στα πελάγη..

Λαίλαπα θα … σαρώσει τους Έλληνες Μεγαλύτερα χαράτσια σε εισόδημα και περιουσίες κρύβει το προμνημόνιο

Νέα χαράτσια-σοκ στα εισοδήματα, στην ακίνητη περιουσία και τις αποταμιεύσεις των Ελλήνων πολιτών, σε συνδυασμό με καταργήσεις των φοροαπαλλαγών, προβλέπει το νέο φορολογικό πακέτο που περιγράφεται στο «προμνημόνιο» με τις απαιτήσεις της Τρόικα.

Λόγω μηχανικής βλάβης Aκυβέρνητο πλοίο σημαίας Παναμά ΒΑ της Κέας

Ακυβέρνητο λόγω μηχανικής βλάβης, πλέει φορτηγό πλοίο σημαίας Παναμά, 5,5 ναυτικά μίλια βορειανατολικά της Κέας. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι έντασης 8 με 9 μποφόρ..

«Πάγος» από Ρωσία στον αγωγό Μπουργκάζ - Αλεξανδρούπολη

Δεν υπάρχει προοπτική άμεσης αναζωογόνησης του σχεδίου του πετρελαιαγωγού Μπουργκάς- Αλεξανδρούπολη, δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας της Ρωσίας Σεργκέι Σματκό, όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφάξ..

Απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα στον Ακη Τσοχατζόπουλο, δεσμεύτηκε ακίνητό του Tο ακίνητο δεν είχε συμπεριληφθεί στη δήλωση πόθεν έσχες που είχε χαρακτηριστεί «ανειλικρινής».

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο Ακης Τσοχατζόπουλος, ενώ διατάχθηκε η δέσμευση του ακινήτου της οδού Διονυσίου Αρεοπαγίτου..

Τα σοβαρότερα προβλήματα καταγράφονται στα Βαλκάνια και την Ιταλία Στους 480 οι νεκροί από το ψύχος στην Ευρώπη

Το πολικό ψύχος, που συνοδεύεται από έντονες χιονοπτώσεις και πού ισχυρούς ανέμους συνεχίζεται και σήμερα σε όλη την Ευρώπη, όπου περισσότεροι από 480 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους τις τελευταίες δέκα ημέρες..

"Κρέμονται" από εμάς... Πρωτοσέλιδο η Ελλάδα στα ξένα οικονομικά ΜΜΕ

«Η Ελλάδα μπροστά σε ‘δραματικό δίλημμα’, «Οι ελληνικές ελπίδες διάσωσης αυξάνονται εν μέσω εκχώρησης δικαιωμάτων από την ΕΚΤ», «Ο Έλληνας πρωθυπουργός αναζητά λύση για τη δανειακή..

Νέο περιστατικό Kylie Minogue: Απειλούν τη ζωή της στο Twitter

Τρόμαξε τόσο πολύ που κάλεσε μέχρι και την αστυνομία. Ο λόγος για την Kylie Minogue, της οποίας ο λογαριασμός στο Twitter..

Νέα πτώση θερμοκρασίας κατά 6 βαθμούς τουλάχιστον Στην «κατάψυξη» ξανά η Ιταλία το Σαββατοκύριακο

Νέο κύμα ψύχους πρόκειται να πλήξει τη χώρα το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης..

ΥΠΕΚΛΕΨΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ Τη γερμανική Βουλή «χτύπησαν» οι Anonymous

Τη γερμανική Βουλή «χτύπησαν» οι Anonymous Πρόσβαση σε διαβαθμισμένους φακέλους που υφαρπάγησαν από σέρβερ του γερμανικού..