Άνιστον: Το τρίγωνο με τους Μπραντζελίνα με στοιχειώνει

Αντίθετα με τη συνήθειά της να μην σχολιάζει τα προσωπικά της, η 42χρονη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τον "πρώην" και φωτογραφήθηκε με τον "νυν"..

 

Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) έχει βαρεθεί να της χρεώνουν διάφορα σχετικά με τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και σε συνέντευξη που έδωσε για το περιοδικό InStyle του Μαρτίου, βρήκε ευκαιρία να ξεκαθαρίσει την κατάσταση εκφράζοντας την ελπίδα της να σταματήσουν όλοι να μιλάνε για την υποτιθέμενη έχθρα που υπάρχει ανάμεσα στην ίδια, τον πρώην σύζυγό της και τη νυν σύντροφό του.
Η αφορμή δόθηκε από ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με τις παρανοήσεις που τυχόν υπάρχουν γύρω από τη ζωή της.
"Υπάρχουν τόσες πολλές εσφαλμένες αντιλήψεις για μένα. Η πιο μεγάλη πάντως θα έλεγα ότι αφορά στο τρίγωνο με τον πρώην σύζυγό μου, καθώς και με την έχθρα που υποτίθεται ότι κρύβεται από πίσω. Είναι διαρκής. Μια ιστορία που δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ και έχει να κάνει με τα χρήματα που βγάζουν μερικοί από αυτό. Μια ιστορία που δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την πραγματικότητα", ξεκαθάρισε κατηγορηματικά η Άνιστον ενώ στη συνέχεια η συζήτηση γύρισε, φυσικά, και στον νυν σύντροφό της, Τζάστιν Θερού (Justin Theroux).
Και μίλησε για τον πρώην της η Τζένιφερ Άνιστον και πόζαρε επίσημα με τον νυν, Τζάστιν Θερού; Μήπως έχει... πυρετό;
Και μίλησε για τον πρώην της η Τζένιφερ Άνιστον και πόζαρε επίσημα με τον νυν, Τζάστιν Θερού; Μήπως έχει... πυρετό;
Λέγοντας ότι έχει μάθει πολλά από τις προηγούμενες σχέσεις της, η Τζένιφερ φαίνεται ότι στο πρόσωπο του 40χρονου ηθοποιού και σεναριογράφου βρήκε το τέλειο ταίρι.
"Έχοντας βιώσει τα πάντα που δεν θέλεις σε έναν σύντροφο μέσα στα χρόνια, τελικά το τι θέλεις πραγματικά γίνεται πιο ξεκάθαρο", ομολόγησε η Τζεν, συμπληρώνοντας ότι όσο μεγαλώνει ξέρει καλά τι είναι αυτό που θέλει στον έρωτα, τι της ταιριάζει και με τι δεν θα συμβιβαστεί πια.
Όσο για όσους της προσάπτουν ότι έχει υιοθετήσει το στυλ ντυσίματος του Θερού, η Άνιστον κάνει ότι δεν καταλαβαίνει…
"Έχει τέλειο στυλ. Και πολύ συγκεκριμένο εδώ και χρόνια. Αλλά να έχει επηρεάσει το δικό μου; Δεν ξέρω γιατί ο κόσμος του λέει αυτό", αναρωτήθηκε η Τζεν αποκαλύπτοντας ότι νιώθει ιδιαίτερα σέξι φορώντας το τζιν της και ένα T-Shirt του καλού της.
Για την ιστορία, η Τζένιφερ και ο Τζάστιν γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας "Wanderlust" (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί) και αναμένεται να ξεκινήσουν από κοινού την προώθησή της εντός των επόμενων μηνών.
Όσο για το πρώην "χρυσό ζεύγος"; Άνιστον και Πιτ χώρισαν το 2005, τη χρονιά που έγινε και η γνωριμία του δεύτερου με την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και, όπως παραδέχτηκε πρόσφατα ο ίδιος, άλλαξε η ζωή του όλη.
Επιμέλεια: Ζωή Κίττα    VIDEO

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...