Γραμμή για γάμο τραβάει η Τζένιφερ Λόπεζ

Καρφωτή για τέταρτο στεφάνι φαίνεται πως πάει η διάσημη λατίνα σταρ η οποία είναι ξετρελαμένη με τον νέο –όνομα και πράγμα- σύντροφό της!..

 

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) χώρισε από τον Μαρκ Άντονι (Marc Anthony) το καλοκαίρι ύστερα από επτά χρόνια γάμου και γνωστή για την αδυναμία της να μείνει μόνη, σε χρόνο μηδέν βρέθηκε στην αγκαλιά ενός 24χρονου χορευτή, μέλος του μπαλέτου της.
Η σχέση αμφισβητήθηκε πολύ –ακόμη και από τον ίδιο το πρώην σύζυγο ο οποίος μάλιστα λέγεται ότι "βγάζει αφρούς" και μόνο στο άκουσμα του ονόματός του, όμως ο Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) φαίνεται ότι εκτός από την καρδιά της 42χρονης σταρ, είναι έτοιμος να πάρει και το… χέρι της.
Μπορεί να μη γουστάρει καθόλου ο Μαρκ Άντονι, όμως καλό θα ήταν να αρχίζει από τώρα να συνηθίζει το ενδεχόμενο να δεν την Τζένιφερ Λόπεζ παντρεμένη με τον χορευτή της, γιατί, όπως φαίνεται, προς τα εκ
Μπορεί να μη γουστάρει καθόλου ο Μαρκ Άντονι, όμως καλό θα ήταν να αρχίζει από τώρα να συνηθίζει το ενδεχόμενο να δεν την Τζένιφερ Λόπεζ παντρεμένη με τον χορευτή της, γιατί, όπως φαίνεται, προς τα εκεί οδεύουν...
"Ο Κάσπερ το έχει ξεκαθαρίσει στην Τζένιφερ ότι θέλει γάμο και παιδιά και ότι θέλει να γεράσουν μαζί", μεταφέρουν πηγές του βρετανικού περιοδικού "Grazia" συμπληρώνοντας ότι η Λόπεζ δηλώνει τρισευτυχισμένη και αποφασισμένη να αποδείξει μέσω του γάμου ότι ο έρωτάς τους είναι πραγματικός.
Το ζευγάρι εθεάθη ήδη να… χαζεύει σε κοσμηματοπωλείο και οι φήμες περί επικείμενου αρραβώνα οργίασαν για ακόμη μια φορά.
Η ερώτηση, βέβαια, που προκύπτει είναι εύλογη: "Ποιος θα πληρώσει για το δαχτυλίδι, οέο;"
Στο βίντεο που ακολουθεί θυμηθείτε την εκρηκτική εμφάνιση της JLο στη σκηνή των περσινών Grammy, με τον Κάσπερ να χορεύει δίπλα της.
Επιμέλεια: Ζωή Κίττα
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...