Ευχές Ομπάμα, Μπερλουσκόνι στον Νικολά Σαρκοζί

Ο Λευκός Οίκος καλωσόρισε τον Νικολά Σαρκοζί στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης «Twitter», στην οποία ο γάλλος Πρόεδρος άνοιξε λογαριασμό ανακοινώνοντας χθες την..

Ιστορική συνάντηση Χριστόφια - Νετανιάχου Το φυσικό αέριο κύριο θέμα στην ατζέντα συζητήσεων

Με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια συναντάται στη Λευκωσία ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου..

Δήλωση του γραμματέα του ιταλικού Δημοκρατικού Κόμματος Μπερσάνι: "Ντρέπομαι για το πώς η Ευρώπη φέρεται στην Ελλάδα"

«Ντρέπομαι για το πώς η Ευρώπη φέρεται στην Ελλάδα, διότι μπορεί κανείς να ζητήσει από μια χώρα να βαδίσει προς τη δημοσιονομική πειθαρχία..

Γουατεμάλα - «Νόμιμη η διακίνηση ναρκωτικών υπό κρατικό έλεγχο» O πρόεδρος Ότο Πέρες Μολίνα διατύπωσε μια αμφιλεγόμενη πρόταση

Ο νέος πρόεδρος της Γουατεμάλας, ο νεοφιλελεύθερος , διατύπωσε μια αμφιλεγόμενη πρόταση για την αποποινικοποίηση της διακίνησης ναρκωτικών σε όλες τις χώρες της Κεντρικής Αμερικής..

Διαδήλωση αλληλεγγύης Στήριξη των Ελλήνων και από τους Αυστριακούς

Την αλληλεγγύη τους προς τους Έλληνες πολίτες και την οργή τους «για την επιδιωκόμενη φτωχοποίηση και λεηλασία του ελληνικού λαού» εξέφρασαν..

Ονδούρα: Τουλάχιστον 357 νεκροί από πυρκαγιά σε φυλακή

Τουλάχιστον 357 κρατούμενοι έχασαν σήμερα τη ζωή τους όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε συγκρότημα φυλακών στην Ονδούρα, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο της εισαγγελίας..

Κύμα αλληλεγγύης για την Ελλάδα προκαλούν τα μέτρα λιτότητας

Τα νέα σκληρά μέτρα λιτότητας έχουν προκαλέσει ένα κύμα αλληλεγγύης προς την Ελλάδα. Ο διευθυντής της γαλλικής εφημερίδας Humanité απηύθυνε..

Στόχοι μέλη της Αλ Κάιντα Αιματηρές αεροπορικές επιδρομές στο Πακιστάν

Τουλάχιστον δεκατρείς, φερόμενοι ως αντάρτες, σκοτώθηκαν την Πέμπτη από δύο επιθέσεις αμερικανικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών..

Δυναμική δοκιμασία! Πέντε χιλιάδες ΠΑΟΚτζήδες στο Ούντινε 22:05

Με στόχο να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ο ΠΑΟΚ..

Ο χιονιάς επιμένει, πέφτει και πάλι η θερμοκρασία σε όλη τη χώρα

Αθήνα
Σημαντική πτώση αναμένεται να παρουσιάσει ο υδράργυρος τις επόμενες ημέρες. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα δυτικά, την Κρήτη..

Τσικνοπέμπτη: Η ιστορία της και τα έθιμα ανά την Ελλάδα

Η Πέμπτη της δεύτερης εβδομάδας του Τριωδίου (Κρεατινής) ονομάζεται Τσικνοπέμπτη ή Τσικνοπέφτη, επειδή την ημέρα αυτή όλα τα σπίτια ψήνουν κρέας ή λειώνουν το λίπος από τα χοιρινά και ο..

Κλυδωνισμοί μετά τις συλλήψεις Στους υπαλλήλους της Sun θα απευθυνθεί ο Ρούπερτ Μέρντοκ μετά τις συλλήψεις

Ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης Ρούπερτ Μέρντοκ μεταβαίνει στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει ένα ακόμα σκάνδαλο που αφορά την επιχείρηση μέσω ΜΜΕ την οποία διευθύνει..

Ολλανδικοί «κεραυνοί» κατά Ελλάδας Γιαν Κις ντε Γέγκερ NA TON ΘΥΜΌΜΑΣΤΕ......

Ο υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας Γιαν Κις ντε Γέγκερ εκτίμησε σήμερα ότι η Ελλάδα έχει επιστρέψει «στο σημείο εκκίνησης» και ότι πηγαίνει «πολύ χειρότερα» απ' ό,τι είχε προβλεφθεί στην αρχή της κρίσης..

ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Παπούλιας: Ποιος είναι ο κ.Σόιμπλε που μπορεί να λοιδορήσει την Ελλάδα;

Παπούλιας: Ποιος είναι ο κ.Σόιμπλε που μπορεί να λοιδορήσει την Ελλάδα; Την έντονη ενόχλησή του για τη στάση που τηρούν έναντι της Ελλάδας οι ευρωπαίοι εταίροι και συγκεκριμένα για τις πιέσεις που ασκεί ο Γερμανός υπουργός..

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΕΕ Reuters: Τη Δευτέρα η Ελλάδα παίρνει το δάνειο - Δεν περνάει η σκληρή γραμμή To Eurogroup της Δευτέρας αναμένεται να εγκρίνει το δεύτερο πα

Reuters: Τη Δευτέρα η Ελλάδα παίρνει το δάνειο - Δεν περνάει η σκληρή γραμμή To Eurogroup της Δευτέρας αναμένεται να εγκρίνει το δεύτερο πακέτο..

Σύγχυση για τη διακοπή εισαγωγών ιρανικού πετρελαίου στην Ελλάδα Αντικρουόμενες πληροφορίες από ιρανικά μέσα ενημέρωσης - Ανοδος του Brent κατά 1,41 δολάρια

Μείζονα αναταραχή στις διεθνείς αγορές και βεβαίως στα κυβερνητικά επιτελεία των έξι ευρωπαϊκών χωρών - σ' αυτές..

Όσκαρ Λαφοντέν: «Μέρκελ και Σαρκοζί στραγγαλίζουν την ελληνική οικονομία» Απορρίπτει το ελληνικό πρόγραμμα λιτότητας ως επικίνδυνο

Το σύστημα του ευρώ έχει ένα βασικό «κατασκευαστικό λάθος», πιστεύει ο Όσκαρ Λαφοντέν: «Δεν προβλέπεται διαδικασία άρσης των ανισορροπιών, όταν ορισμένα κράτη ζουν πάνω και ορισμένα κάτων από τις δυνατότητές τους..

ΕΕ: «Θα προσαρμοστούμε αν κοπεί το πετρέλαιο από το Ιράν» Η απειλή διακοπής δεν πρέπει να επηρεάσει την αντίθεση στα πυρηνικά του

Ο επίτροπος Εμπορίου της ΕΕ Κάρελ Ντε Γκουχτ απέρριψε τις πιθανές επιπτώσεις της διακοπής των εξαγωγών..

Γκίντερ Φερχόιγκεν «Μην αντιμετωπίζετε τους Έλληνες σαν εγκληματίες»

Ένας πρώην επίτροπος της ΕΕ υπερασπίστηκε την Ελλάδα, λέγοντας πως η χώρα δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται «σαν να αποτελείται από..

Άλλο Ελληνάρας, άλλο διανοητικά ανάπηρος...

Μας έχουν φέρει στο «αμήν». Οι απαιτήσεις τους μοιάζουν παράλογες και προκαλούν αντιδράσεις, ενώ η άρνησή τους να επισφραγίσουν το κλείσιμο της συμφωνίας για το δεύτερο πακέτο διάσωσης, παρατείνει την αγωνία για την τύχη της ελληνικής οικονομίας..

Στη Βουλγαρία Εντυπωσιακή παρουσία της Ελλάδας σε έκθεση τουρισμού

Εντυπωσιακές εικόνες του Παρθενώνα και του Λευκού Πύργου σε μεγάλα πανό, με αδιαμφισβήτητη καλλιτεχνική αξία, κάνουν το περίπτερο της Ελλάδας να ξεχωρίζει ανάμεσα στους 280 τουριστικούς φορείς από 16 χώρες, τους οποίους φιλοξενεί φέτος η Σόφια..

17 νεκροί Νέες πολύνεκρες συγκρούσεις στην Υεμένη

Τουλάχιστον 17 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σήμερα σε συγκρούσεις στην ανατολική Υεμένη, λίγο αφότου ηγετικό στέλεχος της αλ Κάιντα πυροβολήθηκε από τον αδελφό του..

Η πρώτη αντίδραση των διεθνών ΜΜΕ μετά την τηλεδιάσκεψη του Eurogroup Συγκρατημένη αισιοδοξία για λύση του «ελληνικού προβλήματος»

Με συγκρατημένη αισιοδοξία περί της τελικής, αίσιας έκβασης του θρίλερ με την ελληνική «διάσωση» προέβαλαν τα περισσότερα διεθνή Μέσα ενημέρωσης τις τελευταίες εξελίξεις από την τηλεδιάσκεψη των Ευρωπαίων υπουργών Οικονομικών..

Πλήττονται οι γυναίκες και οι απόφοιτοι Γυμνασίου - Λυκείου Χίλιοι νέοι άνεργοι κάθε μέρα!

Αυξημένος κατά 4,26% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα είναι ο αριθμός των εγγεγραμμένων ανέργων, σύμφωνα με τα στοιχεία του Οργανισμού Απασχολήσεως Εργατικού..