Η αρμάδα της Ατλέτικο πέρασε με 3-1 από το Στάμφορντ Μπριτζ -Chelsea vs Atletico Madrid 2014 (1-3) ~ All Goals and Highlights ~ Champions League 2014

Ο Αργεντίνος τεχνικός έδειξε στον Πορτογάλο «special one» ότι θέαμα και νίκες μπορούν να συνδυαστούν - Ισπανικός «εμφύλιος» επί πορτογαλικού εδάφους ο φετινός τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ
Με μια εμφατική νίκη σφράγισε επί βρετανικού εδάφους η Ατλέτικο Μαδρίτης την εντυπωσιακή φετινή της σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
 video-UEFA

Κρίτων Αρσένης: Η πώληση των αεροδρομίων θα προκαλέσει ζημιά 250 εκατ. το χρόνο

Θα εκτιναχθούν οι χρεώσεις, θα μειωθεί η επιβατική κίνηση, θα παγώσει η τουριστική ανάπτυξη και θα δυσχεράνουν οι συνθήκες απομόνωσης απομακρυσμένων και νησιωτικών περιοχών
Συνέντευξη τύπου για την παράνομη ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης καθώς και άλλων 21 περιφερειακών αεροδρομίων της Ελλάδας έδωσε  στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης από κοινού με τον σύλλογο εργαζομένων, ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Κρίτων Αρσένης. 

Χωρίς προσωπικό ασφαλείας κινδυνεύουν να μείνουν τα αεροδρόμια

Η Υ.Π.Α. δεν έχει προχωρήσει στην διεξαγωγή εκπαιδευτικού προγράμματος αν και αναμένεται αυξημένη κίνηση τους θερινούς  μήνες λόγω τουριστικής κίνησης
                Χωρίς ενισχυμένο προσωπικό ασφαλείας κινδυνεύουν να μείνουν τα αεροδρόμια της χώρας λίγο πριν ξεκινήσει η τουριστική περίοδος. Το εποχικό προσωπικό ασφαλείας στα αεροδρόμια παρέχεται από ιδιωτικές εταιρίες security, οι οποίες αναλαμβάνουν και το κόστος εκπαίδευσης του.

Luisa Zissman: Η «καυτή» παρουσιάστρια που έχει «αναστατώσει» την Ισπανία

Τις τελευταίες ημέρες το όνομα της 26χρονης παρουσιάστριας του βρετανικού σόου «The Apprentice» κάνει τον γύρο του κόσμου...
Τις τελευταίες ημέρες το όνομα της 26χρονης παρουσιάστριας του βρετανικού σόου «The Apprentice» κάνει τον γύρο του κόσμου.

ΕΛΛΑΔΑ -USNews: Σαντορίνη, το πιο όμορφο νησί στον κόσμο!

Ως το καλύτερο νησί στον κόσμο κατέταξη τη Σαντορίνη η αμερικανική εφημερίδα USNews, αφήνοντας πίσω τα νησιά Μπόρα Μπόρα, τις Μαλδίβες και τις Σεϋχέλλες.
Η λίστα περιλαμβάνει και δεύτερη ελληνική παρουσία, αφού στην 11η θέση με τα 16 ομορφότερα νησιά του κόσμου βρίσκεται η Μύκονος.

OIKONOMIA-Τέλος ο μισθός για χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους από 500 φορείς

Άδειο θα μείνει το ταμείο περίπου 500 Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου, καθώς από την Πέμπτη μπαίνει τέλος στην κρατική χρηματοδότησή τους. Πρόκειται για φορείς που δεν έχουν απογραφεί και πλέον οι μισθοί των εργαζομένων τους είναι στον αέρα.

OIKONOMIA ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ- Αυξάνονται κατά 25% τα τιμολόγια της ΔΕΗ στις εξοχικές κατοικίες

Αυξήσεις που μπορεί να φτάσουν και το 25% φέρνει για τα τιμολόγια ρεύματος των εξοχικών κατοικιών η κατάργηση των σταυροειδών επιδοτήσεων στα τιμολόγια της ΔΕΗ.

Βραζιλία: Υποχώρησε κι άλλο η δημοτικότητα της προέδρου Ρούσεφ -Στις φλόγες οι φαβέλες του Ρίο ντε Τζανέιρο

«Για πρώτη φορά βλέπουμε να καταγράφονται μεγάλα κέρδη για την αντιπολίτευση», σχολίασε ο Μαρσέλου Κόστα Σόουζα της εταιρείας δημοσκοπήσεων MDA
Η εντεινόμενη δυσαρέσκεια για την επιτάχυνση του πληθωρισμού κι ένα σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται η κρατική εταιρεία πετρελαίου πλήττουν τη δημοτικότητα της προέδρου της Βραζιλίας Ντίλμας Ρουσέφ και αυξάνουν τις πιθανότητες ο βασικός υποψήφιος της αντιπολίτευσης να οδηγήσει τις προεδρικές εκλογές στο δεύτερο γύρο, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα.

ΚΟΣΜΟΣ- Νέοι ανεμοστρόβιλοι απειλούν τις νότιες και κεντρικές ΗΠΑ -35 έως τώρα οι νεκροί


Τουλάχιστον 35 άνθρωποι σκοτώθηκαν από τους ανεμοστρόβιλους που έπληξαν τη Κυριακή και τη Δευτέρα τις νότιες και κεντρικές Ηνωμένες Πολιτείες. Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι οι ίδιες περιοχές απειλούνται από νέο μέτωπο σφοδρών καιρικών συνθηκών.
Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο CNN, τουλάχιστον 17 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τη Δευτέρα στις πολιτείες του Μισισιπή, της Αλαμπάμα και του Τενεσί .

ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κόρινθος: Ένας 52χρονος πίσω από 22 υποθέσεις απάτης


Στην εξιχνίαση είκοσι δυο υποθέσεων απάτης σε βάρος πολιτών, που διαπράχθηκαν σε διάφορα μέρη της Πελοποννήσου και της Αττικής προχώρησε η ασφάλεια Κορίνθου. Κατηγορούμενος είναι ένας 52χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ: ΔΗΜΑΡ: Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απώλεσε κάθε αίσθηση μέτρου

Την έντονη αντίδραση της ΔΗΜΑΡ προκάλεσαν αναφορές του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου σχετικά με το κόμμα και την ηθική του, κατά τη διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε απόψε.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ -Ιδιωτική η Eurobank με προσφορές 7 δισ.Αντλήθηκαν 2,864 δισ. -


Σε ιδιώτες επενδυτές επανέρχεται το 65% της Eurobank, που γίνεται η πρώτη τράπεζα που επιστρέφει στον ιδιωτικό τομέα, με τη συμμετοχή σε συντριπτική πλειοψηφία μακροπρόθεσμων funds.
Η υπερκάλυψη φθάνει τις τρεις φορές στο διεθνές book building, με τις προσφορές να ανέρχονται σε 7 δισ. ευρώ και τη συμμετοχή 270 θεσμικών επενδυτών, κατά κύριο λόγο sovereign funds και long only επενδυτών.

Με σύνθημα-μήνυμα στη συγκυβέρνηση: «Φύγετε!» -Αυτά είναι τα 42 ονόματα του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ

Επανέλαβε το δίλημμα «Μέρκελ ή Αριστερά» - Έκανε αυτοκριτική: «Δεν θα χαϊδέψω αυτιά, ξέρω ότι δεν είμαστε αλάνθαστοι» - Επικεφαλής στο ευρωψηφοδέλτιο ο Μανώλης Γλέζος - Δείτε τη λίστα με τα 42 ονόματα «Δώστε μία και μόνη εντολή στη συγκυβέρνηση της υποτέλειας: Φύγετε! Μία και μόνη εντολή προς τις νεοφιλελεύθερες δυνάμεις σε όλη την Ευρώπη: Φύγετε!».

Champions League Η «βασίλισσα» διέσυρε με 4-0 τους Γερμανούς και πάει τελικό

Με δύο γκολ του Σέρχιο Ράμος και δύο του Ρονάλντο η Ρεάλ «καθάρισε» τη Μπάγιερν μέσα στο «Allianz Arena» - Καταιγιστικοί οι Μαδριλένοι στο Α' ημίχρονο - Δεν μπόρεσαν ούτε το γκολ της τιμής οι Βαυαροί - Σήμερα το βράδυ (21:45) Τσέλσι - Αθλέτικο για να δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλος της Ρεάλ
Με υπερηχητική ταχύτητα πέρασε από το Μόναχο η Ρεάλ!