Απολαύστε τα ξημερώματα της Κυριακής μια από τις πιο θεαματικές βροχές διαττόντων αστέρων!

Οι Διδυμίδες παράγουν μαζί με τις Περσείδες του Αυγούστου ένα από τα δύο εντυπωσιακότερα φαινόμενα διαττόντων μέσα στο έτος
Μια από τις πιο θεαματικές βροχές διαττόντων αστέρων, των Διδυμίδων, θα αποκορυφωθεί το βράδυ του Σαββάτου, 13 Δεκεμβρίου, προς το ξημέρωμα της Κυριακής, 14 Δεκεμβρίου.

Τα gadgets των Χριστουγέννων -Από ένα… χαρτόκουτο μέχρι τις πιο εξελιγμένες συσκευές

Προτάσεις δώρων που θα γεμίσουν με τεχνολογία τον σάκο του Αγιου Βασίλη
Και όμως! Στην κορυφή της λίστας με ορισμένα από τα πιο επιθυμητά gadgets αυτών των Χριστουγέννων δεν φιγουράρει κάποια συσκευή κατάφορτη με αισθητήρες και ηλεκτρονικά εξαρτήματα, αλλά ένα χαρτόκουτο.

Τσίπρας: "Εμείς θα βαράμε το νταούλι κι οι αγορές θα χορεύουν..."Εκρηκτικός ο πρέδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία του στην Κρήτη ( ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ )

"Ή, μια και είμαστε στην Κρήτη, εμείς θα παίζουμε τη λύρα κι αυτοί θα χορεύουν... πεντοζάλη", δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - "Οι Έλληνες είναι «σκληρά καρύδια», δεν εκβιάζονται και δεν τρομοκρατούνται" - "Αλίμονο στους ξένους αν πεισμώσουν οι Έλληνες"

Ζωντανά η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Ηράκλειο

Στο +4,2% η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη Νέα Δημοκρατία

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ, με 3,1% στην πρόθεση ψήφου και 4,2% στην εκτίμηση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων, έναντι της Νέας Δημοκρατίας, δείχνει το εβδομαδιαίο βαρόμετρο της Metron Analysis.
Η δημοσκόπηση δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Ερώτηση Κατρούγκαλου στην Κομισιόν για την παρέμβαση Γιούνκερ

Μετά τις δηλώσεις του Ζαν Κλωντ Γιούνκερ, κατά τις οποίες χαρακτήρισε την πιθανότητα νίκης του ΣΥΡΙΖΑ στις πιθανές επερχόμενες εθνικές εκλογές ως «ένα κακό αποτέλεσμα», ο Γιώργος Κατρούγκαλος, ζητάει από την Κομισιόν να πάρει θέση για το αν συμμερίζεται αυτού του είδους τις παρεμβάσεις σε κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Μάσιμο ντ'Αλέμα: «Αν θέλει ο Τσίπρας μπορώ να εργαστώ ως σύμβουλός του»

Την εκτίμηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με την πολιτική του δύναμη δικαιούται να κυβερνήσει βάζοντας ρεαλιστικούς στόχους εξέφρασε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας και υπουργός Εξωτερικών, Μάσιμο Ντ' Αλέμα.

Λουξεμβούργο: Δίωξη κατά του φερόμενου ως δράστη για την αποκάλυψη των Luxleaks

Με τις κατηγορίες της κλοπής, της παραβίασης του επαγγελματικού απορρήτου και του ξεπλύματος χρήματος χρέωσε ο εισαγγελέας του Λουξεμβούργου τους υπεύθυνους ή τον υπεύθυνο της υποτιθέμενης διαρροής χιλιάδων σελίδων των φορολογικών συμφωνιών μεταξύ του Λουξεμβούργου και πολυεθνικών εταιρειών που οδήγησαν στην αποκάλυψη του σκανδάλου LuxLeaks.

New York Times Κρούγκμαν: “Οι Έλληνες δεν είναι τρελοί, δεν θα αντέξουν άλλο...”

“Οι Έλληνες έδειξαν προθυμία να δεχθούν τον πόνο των σκληρών μέτρων, έτσι ώστε να φτάσουν στην ανάκαμψη. Έζησαν πολλά χρόνια ταλαιπωρίας για πολύ μικρή ανταμοιβή” - “Εάν γίνουν εκλογές, πιθανός νικητής θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, που έχει ζητήσει επαναδιαπραγμάτευση του προγράμματος λιτότητας

Πόλωση, σενάρια και πιέσεις

Στα άκρα η σύγκρουση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης λίγα 24ωρα πριν από την πρώτη ψηφοφορία για την προεδρική εκλογή.

«Βέλη» Πεταλωτή σε Βενιζέλο

Ευθύνες στον Ευάγγελο Βενιζέλο για τη σημερινή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ καταλόγισε ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου, Γιώργος Πεταλωτής, ο οποίος μίλησε σε εκδήλωση υποστηρικτών του πρώην πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

Γεωργιάδης: Μικρασιατική Καταστροφή αν βγούμε από το ευρώ.....

Συνθήκες Μικρασιατικής Καταστροφής θα επικρατήσουν στην Ελλάδα, αν βγούμε από το ευρώ, δήλωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

Εντείνεται ο «πόλεμος» μεταξύ «βενιζελικών» και «παπανδρεϊκών»

Απαντώντας χθες σε ερώτηση δημοσιογράφου για τα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ και ιδιαίτερα για τις τελευταίες δηλώσεις Παπανδρέου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι «δεν υπάρχουν εσωτερικά στο ΠΑΣΟΚ. Υπάρχουν εξωτερικά του ΠΑΣΟΚ με τα οποία δεν ασχολούμαστε».

Ιταλία: Στο 70% η συμμετοχή στη γενική απεργία - επεισόδια σε Μιλάνο και Τορίνο

Ανταπόκριση από τη Ρώμη
Του Αργύρη Παναγόπουλου
Στο 70% έφθασε η συμμετοχή στην 24ωρη  γενική απεργία που προκήρυξαν για σήμερα οι συνδικαλιστικές συνομοσπονδίες CGIL και UIL  για να διαμαρτυρηθούν εναντίον της απελευθέρωσης των απολύσεων και του τπροϋπολογισμού λιτότητας.

Στο παιχνίδι της τρομολαγνείας και ο Γιούνκερ, με ωμή παρέμβαση κατά ΣΥΡΙΖΑ και υπέρ "οικείων προσώπων"

Όταν προ ημερών η εκπρόσωπος της Κομισιόν έκανε δηλώσεις στήριξης του Αντώνη Σαμαρά, ήταν οι Ιταλοί δημοσιογράφοι που αντέδρασαν ρωτώντας αν έχει αλλάξει η πάγια στάση της Κομισιόν να μην παίρνει θέση στα εσωτερικά πολιτικά πράγματα μιας χώρας και αν θα έπρεπε να περιμένουν το ίδιο για την Ιταλία και τη Γαλλία.

Μπούμερανγκ για Σαμαρά η καταστροφολογία

* Αρνούνται διεθνείς και εγχώριοι παράγοντες να ακολουθήσουν τον κατήφορο του πρωθυπουργού και κρατούν στάση αναμονής για την επόμενη κυβέρνηση. Παραφωνία ο Γιούνκερ

Στην παγίδα που πήγε να στήσει για να εκβιάσει τους βουλευτές και τους πολίτες φαίνεται να πέφτει τελικά ο ίδιος ο Αντ. Σαμαράς.