EURO 2016: στο 88 ισοφάρισε η Ουγγαρία την Ισλανδία με αυτογκόλ και βλέπει τώρα τους "16"

Η Ισλανδία κρατούσε μια ιστορική νίκη (πρώτη της σε EURO) μέχρι το 88 απέναντι στην Ουγγαρία, όμως δεν άντεξε στην πίεση και από πόδι δικού της αμυντικού διαμορφώθηκε το τελικό 1-1, που δίνει το δικαίωμα στους Μαγυάρους να πανηγυρίζουν για πιθανή τους παρουσία στους 16 του EURO 2016. Επεισόδια πριν το ματς με Ούγγρους οπαδούς, που διέκοψαν την αναμέτρηση και μετά το 1-1 με πυρσούς και κροτίδες.

EURO 2016: με επίθεση φωτιά το Βέλγιο νίκησε το ΕΪΡΕ με 3-0 και θέλει 1 βαθμό για τους "16"

Το Βέλγιο ξέσπασε στην Ιρλανδία για την ήττα στον πρώτο αγώνα με την Ιταλία και την κριτική που δέχθηκε και επιβεβαιώνοντας την μεσοεπιθετική ποιότητά του κέρδισε εύκολα με 3-0. Κόντρα στην Σουηδία στο φινάλε οι Βέλγοι θέλουν έστω μια ισοπαλία για την 2η θέση (αφού θα υπερτερούν σε ισοβαθμία με το ΕΪΡΕ).

EURO 2016: με εμφάνιση πρωταθλήτριας η Ισπανία κέρδισε την Τουρκία 3-0 και προκρίθηκε στους 16

Επίδειξη δύναμης έκανε η Ισπανία στη Νίκαια απέναντι στην πολύ αδύναμη Τουρκία κερδίζοντας με εμφατικό τρόπο 3-0 και εξασφαλίζοντας μετά από Γαλλία και Ιταλία την συμμετοχή της στους 16 του EURO. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η πρωταθλήτρια Ευρώπης έχει να δεχτεί γκολ σε τελική φάση από τον αγώνα με την Ιταλία στην προηγούμενη διοργάνωση (2012).