Η Beyoncé πιο σέξι από ποτέ στο νέο της κλιπ, «Partition» (Φωτό+Βίντεο)

Φαίνεται ότι η 32χρονη τραγουδίστρια δεν έχει χτυπήσει ακόμη το limit του sexiness της, αφού στο πλούσιο ενεργητικό των ..hot video clips της έρχεται να προστεθεί το Partition, που μόλις είδε το φως της δημοσιότητας.

Oscar Night: Όταν ο Orlando διέκοψε την Miranda

Μπορεί να έχουν χωρίσει εδώ και αρκετούς μήνες αλλά είναι γνωστό ότι διατηρούν άψογες φιλικές σχέσεις, ο λόγος φυσικά για την Miranda Kerr και τον Orlando Bloom. Παρ’ όλα αυτά η στιγμή που ο Orlando διέκοψε τις δηλώσεις της Miranda έξω από το party του Vanity Fair μετά τα Όσκαρ έχει γίνει πρώτη είδηση.

Όσκαρ 2014: Ρεκόρ δεκαετίας για την τηλεθέαση της φετινής τελετής

Τα 43 εκατομμύρια έφτασαν οι τηλεθεατές - 11,2 εκατ. ήταν τα «κελαηδίσματα» στο twitter
Τους περισσότερους τηλεθεατές της τελευταίας δεκαετίας συγκέντρωσε η φετινή τελετή των Όσκαρ, καθώς, όπως ανακοίνωσε το τηλεοπτικό δίκτυο ABC, περισσότεροι από 43 εκατομμύρια τηλεθεατές την παρακολούθησαν απευθείας.

Όσκαρ 2014: Στα after-party γίνονται οι καυτές εμφανίσεις

H Rosie Huntington-Whiteley με σέξι φόρεμα με διαφάνεια που αφήνει ακάλυπτα πολλά σημεία Cushnie et Ochs Pre-Fall 2014, μία τρομερά εντυπωσιακή εμφάνιση.

Ρωσικά τανκς και πλοία έχουν περικυκλώσει την χερσόνησο- Ουκρανική κυβέρνηση: Δε θα παραδώσουμε ποτέ την Κριμαία

Θέσεις μάχης παίρνουν οι Ρώσοι - Τιμοσένκο: Η Ρωσία κήρυξε τον πόλεμο όχι μόνο στην Ουκρανία, αλλά στις ΗΠΑ και τη Βρετανία
Συνεχίζεται και σήμερα η «κινητικότητα» των ρωσικών στρατευμάτων στην Κριμαία....

Ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν την χερσόνησο της Κριμαίας, που ανήκει στην Ουκρανία και όπου ελλιμενίζεται ο Στόλος της Μαύρης Θάλασσας του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού,

Πρωινή καταιγίδα στην Αθήνα

Άνεμοι έως και 8 μποφόρ - Πλημμύρισαν δρόμοι τα ξημερώματα
Με πρωινή καταιγίδα και σε ορισμένες περιπτώσεις ανέμους - στρόβιλους που σάρωναν τα πάντα στο πέρασμά τους, ξημέρωσε η Καθαρά Δευτέρα σε αρκετές περιοχές της χώρας, ιδίως στα νότια του λεκανοπεδίου.

Οσκαρ 2014: Νικητές ο Σκλάβος, η Μπλάνσετ και ο Μακόναχι -(Φωτό+Βίντεο)

7 βραβεία στο Gravity, β ανδρικού ρόλου στον Λέτο, β γυναικείου στη Λουπίτα από τον «Σκλάβο» - Αναλυτικά όλα τα βραβεία - Δείτε τι φόρεσαν οι σταρ - Σχολίασε live ο Δημήτρης Δανίκας
Σε μία ολίγο βαρετή τελετή που δεν είχε απολύτως καμία ανατροπή, το Gravity ήταν η ταινία που σάρωσε και ο Σκλάβος η ταινία που νίκησε...

ΑΝΤΩΝΙΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ Η ηθοποιός που διεκδικεί... ρόλο στον Δήμο Τρίπολης

Θέλει να γίνει δήμαρχος, όχι για να σηκώσει μόνη της το βάρος της επίλυσης των προβλημάτων, αλλά για να βάλει και τους συμπολίτες της στο «παιχνίδι» του δήμου.
Τάδε έφη η υποψήφια δήμαρχος της Τρίπολης με τον ΣΥΡΙΖΑ Αντωνία Γιαννούλη, η όμορφη ηθοποιός, που πολλά χρόνια πριν, τη δεκαετία του '90, ερμήνευσε ρόλους σε δύο από τις μακροβιότερες τηλεοπτικές σειρές («Λάμψη», «Καλημέρα ζωή») του Νίκου Φώσκολου. Σήμερα είναι πλέον έτοιμη να παλέψει για την καρέκλα του δημάρχου της γενέτειράς της.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-3 Μέγας Παναθηναϊκός διέλυσε το «κάστρο»! (vds)

Ενας Παναθηναϊκός από τις μεγάλες στιγμές του ένδοξου παρελθόντος «γκρέμισε» τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης» και μαζί του... γκρέμισε και το όνειρο για αήττητο πρωτάθλημα!

Οι «πράσινοι» επικράτησαν με χαρακτηριστική άνεση με 3-0, έχοντας για κορυφαίο τον Μάρκους Μπεργκ και το πανηγύρισαν έξαλλα, την ώρα που μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού αποδοκίμαζε τους παίκτες της ομάδας τους...