Με Κοντόπουλο το Αζερμπαϊτζάν στη Eurovision

O Έλληνας συνθέτης Δημήτρης Κοντόπουλος υπογράφει το τραγούδι "Hold me", που θα εκπροσωπήσει το Αζερμπαϊτζάν στo Mάλμο της Σουδίας.

Το νέο βίντεο κλιπ του Σάκη

Μόλις κυκλοφόρησε το νέο βίντεο κλιπ του Σάκη Ρουβά, για το τραγούδι «Νιώσε τι θέλω», το οποίο ανέβασε στο twitter του.

Μelisses: Το νέο τους βίντεο κλιπ

Το συγκρότημα Melisses μόλις κυκλοφόρησε το νέο του βίντεο κλιπ για το τραγούδι "Έλεγες". Το τέλος του βίντεο κλιπ, που το σκηνοθέτησε το συγκρότημα είναι πολύ συγκινητικό.

Η Νίκι Μινάζ στο εξώφυλλο του Elle

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τη Νίκι Μινάζ σαν καρτούν, με περίεργα μαλλιά, πολύχρωμα φανταχτερά ρούχα και μονίμως με τσίχλα στο στόμα.
Αυτή τη φορά όμως η Νίκι κατάφερε να φανεί ιδιαίτερα θελκτική, in style και να δείξει την φυσική ομορφιά της χωρίς να βαφτεί πολύ και επιλέγοντας μοναδικά σέξι ρούχα.

Ποιες συγχωρούν την απιστία;

Η Σάσα Σταμάτη συνάντησε όλη τη σόουμπιζ με την κάμερα του "Πρωινό Mou" και δεν δίστασε να ανακρίνει τις διάσημες κυρίες, οι οποίες κλήθηκαν να απαντήσουν αν έχουν φάει χυλόπιτα και αν συγχωρούν την απιστία.

Ντοκιμαντέρ για τον Τζιμ Μόρισον

Ξεκίνησε η παραγωγή του νέου ανεξάρτητου ντοκιμαντέρ για τον Τζιμ Μόρισον , «Before The End: Jim Morrison Comes Of Age».

Πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ σε εκλογική επιρροή και παράσταση νίκης

Ανακτά ο ΣΥΡΙΖΑ το προβάδισμα στην παράσταση νίκης έναντι της Νέας Δημοκρατίας ενώ στην πρώτη θέση είναι και σε ότι αφορά την εκλογική επιρροή. Ωστόσο, οι πολίτες θέλουν περισσότερο μια συμμαχική κυβέρνηση από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ ενώ θεωρούν καταλληλότερο για πρωθυπουργό τον Αντ. Σαμαρά.