Kύπρος-Λαϊκή Τράπεζα-Οι αστέρες των αναλήψεων

Ξεχωριστό κομμάτι αποτελούν οι καταθέσεις που έφυγαν στο εξωτερικό από τη Λαϊκή Τράπεζα το κρίσιμο διάστημα 1-15 Μαρτίου, όχι μόνο γιατί σε αυτή τη λίστα περιλαμβάνεται και ο συμπέθερος του κ. Αναστασιάδη, επιχειρηματίας κ. Λούτσιος (με τη γνωστή πια υπόθεση της εξαγωγής 21 εκατομμυρίων τις παραμονές του «κουρέματος», την οποία δικαιολόγησε με την πρόθεση αγοράς ακινήτου),

ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ Φως στη λίστα των 6.000 "φυγάδων"

Tην «άκρη του νήματος» για την αναζήτηση των υπευθύνων και τον καταλογισμό των ευθυνών, όπου υπάρχουν, για την προνομιακή πληροφόρηση που ενδεχομένως υπήρξε ώστε κάποιοι να προλάβουν να βγάλουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ εκτός Κύπρου,

Βόρεια Κορέα: Μια Ελληνίδα στέλνει γράμμα από την Πιονγιάνγκ...

«Η Πιονγιάνγκ είναι μια όμορφη πόλη και η κοινωνία της δεν είναι στρατιωτικοποιημένη», λέει στο «Εθνος της Κυριακής» η Φραγκίσκα Μεγαλούδη, η οποία συνήθιζε να απολαμβάνει τις βόλτες της στις πέτρινες γέφυρες που διατρέχουν τη βορειοκορεατική πρωτεύουσα.Για ακόμα μία φορά η κο­ρεατική χερσόνησος βιώνει τον πυρετό της έντασης.

Τουρκικό σκάφος βγαίνει για έρευνες στην Ανατολική Μεσόγειο

Το ερευνητικό σκάφος «Μπαρμπαρός Χαϊρεντίν Πασά» (πρώην «Polarcus») βγάζει η Τουρκία για σεισμικές έρευνες στην Ανατολική Μεσόγειο.

Το ενεργειακό «παιχνίδι» πέριξ της Κύπρου συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Κουτσούμπας στον Περισσό, Παπαρήγα στη Βουλή

Σαφές μήνυμα για την απόλυτη επικράτηση στο εσωκομματικό πεδίο της ηγετικής ομάδας του Περισσού, που περιστοίχιζε όλα τα προηγούμενα χρόνια την απελθούσα γενική γραμματέα του ΚΚΕ,

Video-World-News-Reuters-European Union-Bankers count on watered down EU trading tax

(Reuters) - Bankers are confident they can persuade the European Union that its proposed financial trading tax poses enough risks to struggling economies and banks to warrant being watered down.

Video-World-News-Reuters-China-U.S. says agrees with China on peaceful North Korea solution

(Reuters) - The United States said on Saturday that China had agreed to help rid North Korea of its nuclear capability by peaceful means, but Beijing made no specific commitment in public to pressure its long-time ally to change its ways.

Video-World-News-Reuters-Greece-Troika concludes Greek bailout review, next aid tranche soon: source

(Reuters) - An inspection team of international lenders has finished its review of Greece's austerity program, paving the way for another 10 billion euros aid payment, a source with knowledge of the talks said on Saturday.

ΜΕΤΑ ΤΟ 2015. Μπαρνιέ: Μέτοχοι, επενδυτές και καταθέτες θα διασώζουν τις τράπεζες

«Πρώτα θα πληρώνουν οι μέτοχοι της τράπεζας, έπειτα οι επενδυτές, άρα και οι ομολογιούχοι. Εάν αυτό δεν είναι αρκετό, θα χρησιμοποιούνται οι καταθέτες με ποσά άνω των 100.000 ευρώ. Στην συνέχεια, τα κεφάλαια θα προέρχονται από τα μελλοντικά εθνικά ταμεία εξυγίανσης των τραπεζών, στα οποία θα συνεισφέρουν όλες οι τράπεζες», τονίζει ο κ. Μπαρνιέ

Παπούα Νέα Γουινέα: Σεισμός 6,7 βαθμών

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,7 βαθμών Ρίχτερ, σημειώθηκε στην Παπούα Νέα Γουινέα την Κυριακή, ανέφερε το αμερικανικό κέντρο γεωφυσικής (USGS).

Τουλάχιστον 33 άνθρωποι σκοτώθηκαν και δέκα τραυματίστηκαν κατά την πτώση λεωφορείου χθες από ύψος 200 μέτρων σε χαράδρα στις Άνδεις

"Υπάρχουν 33 νεκροί και δέκα τραυματίες", είπε η επικεφαλής του τομέα Υγείας στη βόρεια περιφέρεια Λιμπερτάντ.

Μεταξύ των θυμάτων είναι εκπαιδευτικοί, γιατροί, νοσοκόμες.

Επαφές Τ. Κέρι για αποκλιμάκωση της έντασης στην κορεατική χερσόνησο

Η κοινή προσπάθεια της Ουάσιγκτον και του Πεκίνου για ειρηνική αποπυρηνικοποίηση της κορεατικής χερσονήσου, είναι το αποτέλεσμα των επαφών του αμερικανού υπουργού εξωτερικών στην Κίνα.

RussiaToday-Video-News:'US shooting itself in leg, Obama hostage to anti-Russian lobby'

Moscow has drawn up a list of Americans suspected of links to torture, illegal arrests and the abduction of Russian citizens, and banned them from entering its territory.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ Επεισόδια ντροπή στο Γουέμπλεϊ (vds)!

Η Γουίγκαν για πρώτη φορά στα 81 χρόνια της ιστορίας της έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας καθώς επικράτησε με 2-0 της Μίλγουολ. Ωστόσο ο ημιτελικός του «Ουέμπλεϊ» επισκιάστηκε από σοβαρά επεισόδια.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ 64-75 Καλάθη τον λένε και σηκώνει κούπες! (vds-pics)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νικ Καλάθη που άγγιξε το τριπλ
νταμπλ η Λοκομοτίβ Κουμπάν επικράτησε με 75-64 της Μπιλμπάο και κατέκτησε το EuroCup και τη συμμετοχή στην Ευρωλίγκα.