ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ Επεισόδια ντροπή στο Γουέμπλεϊ (vds)!

Η Γουίγκαν για πρώτη φορά στα 81 χρόνια της ιστορίας της έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας καθώς επικράτησε με 2-0 της Μίλγουολ. Ωστόσο ο ημιτελικός του «Ουέμπλεϊ» επισκιάστηκε από σοβαρά επεισόδια.


Τα επεισόδια δημιούργησαν οι οπαδοί της Μίλγουολ οι οποίοι ξεκίνησαν να πλακώνονται μεταξύ τους στο δεύτερο ημίχρονο. Πολλοί ομοϊδεάτες τους προσπάθησαν να τους ηρεμήσουν δίχως αποτέλεσμα με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση αστυνομικών δυνάμεων και των stewards για να επανέλθει η τάξη μετά από αρκετά λεπτά εντάσεων.

Μεταξύ άλλων, όπως φαίνεται και από φωτογραφίες, τραυματίστηκε κι ένα κοριτσάκι που είχε αίματα στο κεφάλι, ένας οπαδός μάτωσε και ένας άλλος έκλεψε ένα καπέλο αστυνομικού ενώ οι εικόνες όπως είναι φυσικό έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου.
Η Μίλγουολ από την δεκαετία του '70 έχει αποκτήσει πολύ άσχημη φήμη για τους χούλιγκαν της που έχουν ως προτεραιότητα την βία και όχι το ποδόσφαιρο. Μάλιστα έχουν ένα σύνθημα που λέει: «Δεν αρέσουμε σε κανένα, αλλά δεν μας νοιάζει»!
Οι «λάτικς» προηγήθηκαν με τον Σον Μαλόνεϊ στο 25' ενώ στο 78' ο Κάλουμ ΜακΜάναμαν διαμόρφωσε το τελικό 2-0 μετά από ωραίο συνδυασμό. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ θα αντιμετωπίσει στον τελικό το νικητή του ζευγαριού Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι.
Καθότι οι δύο ομάδες εκτός απρόοπτου θα βγουν στο Τσάμπιονς Λιγκ μέσα από τις θέσεις του στο πρωτάθλημα, η Γουίγκαν ακόμα και αν χάσει στον τελικό θα παίξει στο Γιουρόπα Λιγκ της νέας περιόδου, επίσης για πρώτη φορά στην ιστορία της.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...