ΜΕΤΑ ΤΟ 2015. Μπαρνιέ: Μέτοχοι, επενδυτές και καταθέτες θα διασώζουν τις τράπεζες

«Πρώτα θα πληρώνουν οι μέτοχοι της τράπεζας, έπειτα οι επενδυτές, άρα και οι ομολογιούχοι. Εάν αυτό δεν είναι αρκετό, θα χρησιμοποιούνται οι καταθέτες με ποσά άνω των 100.000 ευρώ. Στην συνέχεια, τα κεφάλαια θα προέρχονται από τα μελλοντικά εθνικά ταμεία εξυγίανσης των τραπεζών, στα οποία θα συνεισφέρουν όλες οι τράπεζες», τονίζει ο κ. Μπαρνιέ
και διευκρινίζει ότι ο ΕΜΣ θα χρησιμοποιείται μόνο όταν θα έχουν εξαντληθεί όλα τα άλλα μέσα.

ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙΤΕ ΤΑ 500ΕΥΡΑ

Μια "τρελή" ελληνική πρόταση για να ξεπεραστεί η κρίση

Ο ελληνικής καταγωγής υπεύθυνος στρατηγικής της BoA/Merrill Lynch για το ξένο συνάλλαγμα, Αθανάσιος Βαμβακίδης, σημειώνει ότι το 500ευρο έχει εμφανίσει τη μεγαλύτερη ανάπτυξη σε σχέση με τα υπόλοιπα χαρτονομίσματα στις χώρες της G10 κατά τη διάρκεια της προηγούμενης δεκαετίας, αν και η μείωση της τάξης των 10 δισ. ευρώ (20 εκατ. τεμαχίων) που έχει σημειωθεί την τελευταία διετία ενδεχομένως να αποτυπώνει και μια γενικότερη πτώση της ζήτησης για το ενιαίο ευρωπαϊκό νόμισμα, λόγω κυρίως της κρίσης χρέους.
ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ

Πώς θα πληρώσετε τα χρέη προς το Δημόσιο, ποιοι χρειάζονται εγγυήσεις 

Οσοι χρωστούν έως 5.000 ή 10.000 ευρώ θα αποπληρώσουν την οφειλή ανάλογα με τις δυνατότητές τους, χωρίς ελάχιστο όριο καταβολής.

 ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Σόιμπλε: Η Ελλάδα δεν πληροί ακόμη τις προϋποθέσεις για την εκταμίευση της δόσης

Η Ελλάδα δεν έχει επιτύχει ή εφαρμόσει μέχρι σήμερα τα προβλεπόμενα στη συμφωνία με τους δανειστές της, για να μπορεί να εγκριθεί η εκταμίευση της επόμενης δόσης, υποστήριξε, το Σάββατο ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε

ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ

Μαλάουι εναντίον Μαντόνα!

Η κυβέρνηση του Μαλάουι επέκρινε δριμύτατα τη στάση της Μαντόνα, η οποία φαίνεται ότι περίμενε μεταχείριση VIP και "ευγνωμοσύνη" κατά την πρόσφατη επίσκεψή της στα σχολεία της αφρικανικής αυτής χώρας, την ανέγερση των οποίων..

«ΗΤΑΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ»

Halle Berry: Εγκυος στα 46 και «μαμά» για τα παιδιά στον Τρίτο Κόσμο

Ομως η πανέμορφη Halle Berry μίλησε πρώτη φορά δημόσια για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, στα 46 της χρόνια, παρατηρώντας ότι «ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής μου» καθώς «θεωρούσα ότι είμαι πολύ μεγάλη για να κάνω κι άλλο.

 Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ

Κατερίνα Στανίση: «Εγώ βόλτα να κάνω στην πίστα και θα με χειροκροτήσουν»

 Η επιστροφή της Κατερίνας Στανίση έχει γίνει, το τελευταίο διάστημα, κάτι παραπάνω από αισθητή: Την ακούμε μέσα από το ραδιόφωνο, τη βλέπουμε στην τηλεόραση, και όλα αυτά επειδή δέχθηκε να πρωταγωνιστήσει σε διαφήμιση γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Le Monde: Αρνείται να παραδώσει τα αρχεία για το σκάνδαλο με τις οffshore

Την Τρίτη ο υπουργός Προϋπολογισμού είχε ζητήσει από τον Τύπο να δώσει στη δικαιοσύνη αρχεία που αφορούν τραπεζικούς λογαριασμούς σε φορολογικούς παράδεισους, οι οποίοι αποκαλύφθηκαν από τη διεθνή σύμπραξη ερευνητών δημοσιογράφων (ICIJ)

ΑΒΕΒΑΙΟ ΜΕΛΛΟΝ

Λουκέτο στο περιοδικό «4Τροχοί»;

 Aβέβαιο είναι πλέον το μέλλον του περιοδκού «4Τροχοί» που εδώ και δεκαετίες αποτελεί ένα από τα κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου στην Ελλάδα.

ΚΑΙ 10 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Περού: 33 νεκροί από πτώση λεωφορείου σε χαράδρα

 Τουλάχιστον 33 άνθρωποι σκοτώθηκαν και δέκα τραυματίστηκαν κατά την πτώση λεωφορείου χθες από ύψος 200 μέτρων σε χαράδρα στις Άνδεις του βόρειου Περού, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που ανακοίνωσαν.

EΚΑΙΓΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΣΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ

Συνελήφθη 46χρονη για σωρεία εμπρησμών

 Για σωρεία εμπρησμών στα Πετράλωνα και την Καλλιθέα, συνελήφθη 46χρονη χτες το απόγευμα, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αθηνών, στην περιοχή Αγίου Ιωάννη Ρέντη. .


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...