Πέντε αποδράσεις δίπλα στο κύμα χωρίς καράβι

Ποιος είπε ότι το καλοκαίρι τελείωσε; Κόντρα στη μελαγχολία της επιστροφής στην καθημερινότητα, παίρνουμε το αυτοκίνητό μας και κάνουμε εύκολες και οικονομικές διακοπές σε γοητευτικούς παραθαλάσσιους προορισμούς και νησιά.
Από την Ήπειρο μέχρι την Πελοπόννησο, συγκεντρώσαμε για εσάς πέντε μέρη για διακοπές χωρίς ακτοπλοϊκά, μαζί με value for money προτάσεις διαμονής και φαγητού για να μην ψάχνετε στα τυφλά.

Ο DJ που φορά έναν κουβά και βγάζει εκατομμύρια, vds.

Η ηλεκτρονική μουσική και η λίστα Forbes βρήκαν το νέο τους ανώνυμο πρίγκιπα
Γεμίζει τεράστια κλαμπ και συναυλιακούς χώρους σε δημοφιλής προορισμούς, βλέπε Ίμπιζα, κερδίζει εκατομμύρια και εσχάτως το Forbes τον «στρίμωξε» στη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους djs (και καθόλου ακριβοθώρητος). Κι όλα αυτά τα κάνει ντυμένος ως... ζαχαρωτό μαρσμέλοους!
Για την ακρίβεια κρύβει το πρόσωπό του πίσω από μια λευκή κάσκα, με λεπτομέρειες από μαύρο χρώμα- χαμόγελο και μάτια -, ακολουθώντας ίσως μια μόδα που θέλει αρκετούς DJ's και μουσικούς

Φορολογικές παραβάσεις χιλιάδων ευρώ από πασίγνωστα μαγαζιά της Πάρου και της Μυκόνου

Λαβράκια φοροδιαφυγής βγάζουν οι έλεγχοι της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων στα νησιά και στις τουριστικές περιοχές όπου επιχειρηματίες στο χώρο της εστίασης μηχανεύονται όλες τις μεθόδους για να αποκρύψουν έσοδα από την εφορία.
Έτσι, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, σε έλεγχο που έγινε στην παραλία της Κατερίνης εντοπίστηκε ταβέρνα που δεν είχε κόψει αποδείξεις 16.400 ευρώ, ενώ στη Πάρο και στην Μύκονο, σε γνωστά μαγαζιά επιβλήθηκαν οι ποινές που προβλέπει ο νόμος επίσης για μη έκδοση αποδείξεων δεκάδων χιλιάδων ευρώ.