Κατασκοπευτικό κέντρο της MIT κοντά στα ελληνικά σύνορα στον Έβρο αποκαλύφθηκε τυχαία από μία δικαστική απόφαση!

 Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες διατηρούν μία μυστική τοποθεσία από την οποία κατασκοπεύουν την Ελλάδα και βρίσκεται απέναντι από τα ελληνικά σύνορα στον Έβρο.

Το κρυφό κατασκοπευτικό κέντρο της ΜΙΤ αποκαλύφθηκε εντελώς τυχαία όταν ένα τοπικό δικαστήριο αποφάσισε την πώληση ενός διαμερίσματος στη βορειοδυτική επαρχία της Τουρκίας, την Αδριανούπολη.

Όπως διαπιστώθηκε το σπίτι ήταν τοποθετημένο σε καθορισμένη ζώνη ασφαλείας!

2,4 δισ. ευρώ κέρδη οι τράπεζες από προμήθειες και διαφορές επιτοκίων στο εξάμηνο! – Για τους Έλληνες έμεινε το… ακριβό ρεύμα

 Με κέρδη άνω των 2,2 δισ. ευρώ έκλεισαν το πρώτο μισό του 2024 οι τέσσερις συστημικές τράπεζες, καταγράφοντας επίδοση-ρεκόρ, με την αμέσως καλύτερη να εντοπίζεται στο μακρινό 2008!

Παράλληλα στα άτυπα αυτά τραπεζικά «χαράτσια» η ελληνική κοινωνία πρέπει να αντιμετωπίσει και τις κολοσσιαίες αυξήσεις στις τιμές του ρεύματος.

Έσοδα από τόκους και προμήθειες γεμίζουν τα τραπεζικά ταμεία (που μοιράζουν μερίσματα) και τους πολίτες να γονατίζουν από αυτές τις απίστευτες χρεώσεις.

Οι Times «υμνούν» 35 ελληνικές παραλίες – Ποιες περιοχές ξεχώρισαν

 Κατάλογο με τις 35 καλύτερες παραλίες της Ελλάδας δημοσίευσαν οι Times, μετά από εκτεταμένη έρευνα της δημοσιογραφικής ομάδας τους, όπως σημειώνεται στο σχετικό δημοσίευμα. 

 Το δημοφιλές βρετανικό μέσο αναφέρει χαρακτηριστικά «όπως θα περίμενε κανείς από τη χώρα με τη μεγαλύτερη ακτογραμμή στη Μεσόγειο, η Ελλάδα έχει έναν φαινομενικά αμέτρητο αριθμό παραλιών.

Από τις ακτές της ηπειρωτικής χώρας μέχρι τις αμμουδιές και τους όρμους