Ομπάμα: Αν η Βόρεια Κορέα κάνει πυρηνική δοκιμή, θα υπάρξει απάντηση-Ομπάμα: «Κράτος-παρίας» που αφήνει το λαό να λιμοκτονεί η Β. Κορέα

Ο Αμερικανός πρόεδρος προειδοποίησε την Πιονγκγιάνγκ με αντίποινα κατά την αναχώρηση του από το Τόκιο με προορισμό τη Σεούλ
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα προειδοποίησε σήμερα τη Βόρεια Κορέα να μην προχωρήσει σε νέα πυρηνική δοκιμή, λέγοντας ότι κάτι τέτοιο θα προκαλούσε την αυστηρή απάντηση της διεθνούς κοινότητας.

Κοριτσάκι έδωσε το βιογραφικό του άνεργου μπαμπά της στη Μισέλ Ομπάμα- Βιντεο

Με πολύ θάρρος η δεκάχρονη μικρή, «έβαλε τα μεγάλα μέσα» για να βρει δουλειά ο μπαμπάς της Κατά τη διάρκεια τελετής στο Λευκό Οίκο, ένα μικρό κορίτσι, η 10χρονη Σαρλότ Μπελ, είπε στην Πρώτη Κυρία, Μισέλ Ομπάμα: «Ο μπαμπάς μου δεν έχει δουλειά εδώ και τρία χρόνια και ήθελα να σας δώσω το βιογραφικό του».

Ο Γιώργος Κοππα-νάει την Ελιά -ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΟΥΒΕΛΗ

Ως έμμεση αλλά απολύτως σαφή στήριξη στη ΔΗΜΑΡ διαβάζει η Χαριλάου Τρικούπη την επιλογή του Γ. Παπανδρέου -η πρώτη του παρέμβαση έπειτα από πολύ καιρό στην Ελλάδα, να είναι στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της υποψήφιας ευρωβουλευτού με τη ΔΗΜΑΡ - Προοδευτική Συνεργασία Μαριλένας Κοππά, όπου θα καταγραφεί και κοινή εμφάνιση με τον Φ. Κουβέλη. 

Σέλτσο: 210 χρόνια από τον... άγνωστο «χορό του Ζαλόγγου» Μόνη Σέλτσου GR Βιντεο

Ελάχιστο φόρο τιμής στους Σουλιώτες μάρτυρες της Ελευθερίας απέτισε πλήθος κόσμου, που προσήλθε στην Ιερά Μονή Σέλτσου στην Κοιλάδα του Αχελώου. Φέτος συμπληρώθηκαν 210 χρόνια από την ύστατη θυσία των Σουλιωτών δίπλα από το Μοναστήρι της Κοιμήσεως.
Τα τραγικά και άγνωστα στο ευρύ κοινό γεγονότα του «δεύτερου Ζαλόγγου» εκτυλίχθηκαν το διήμερο της 22/23ης Απριλίου του 1804.

Το ψηφοδέλτιο για τον Δήμο Αθηναίων ανακοίνωσε ο Αρ. Σπηλιωτόπουλος


Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Αθήνα Μπορείς» παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Άρης Σπηλιωτόπουλος.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «τα στελέχη του συνδυασμού κατά 80% είναι για πρώτη φορά υποψήφιοι, είναι άνθρωποι που αποφασίζουν τώρα να ασχοληθούν για πρώτη φορά με την πολιτική.

ΣΤΟΝ «ΑΕΡΑ» ΟΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ Ουκρανοί πράκτορες «καρφώνουν» τους Ρώσους για τη δολοφονία Ρίμπακ

Στη δημοσιότητα έδωσε απόψε η ουκρανική υπηρεσία πληροφοριών μια υποκλαπείσα τηλεφωνική επικοινωνία, στην οποία, σύμφωνα με την SBU, ακούγεται ένας ηγέτης των φιλορώσων αυτονομιστών να συμφωνεί να πεταχθεί η σορός ενός δημοτικού συμβούλου από την ανατολική Ουκρανία, η δολοφονία του οποίου αποτέλεσε το έναυσμα για την νέα επιχείρηση των ουκρανικών δυνάμεων εναντίον των αυτονομιστών.

«ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ» Το πρόγραμμά του για την «Αθήνα του 2020» παρουσίασε ο Καμίνης

Την προγραμματική του πρόταση για μια νέα θητεία στον δήμο Αθηναίων παρουσίασε ο νυν δήμαρχος της πρωτεύουσας, Γιώργος Καμίνης, ο οποίος κατέρχεται στην εκλογική μάχη με τον συνδυασμό «Δικαίωμα στην Πόλη».

ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2-1 Ισχνό λόγω Τέβες προβάδισμα η Μπενφίκα! video -ΣΕΒΙΛΛΗ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ 2-0

Ισχνό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Τορίνο απέκτησε η Μπενφίκα με το 2-1 επί της Γιουβέντους που είδε τον Τέβες να σκοράρει μετά από 5 χρόνια στην Ευρώπη και να την κρατά στο κόλπο!